22.12.15, 08:41
Wesołych.zdrowych świąt wszystkim życzy gosia z rodziną .
Obserwuj wątek
    • renata.36 Re: .zyczenia 22.12.15, 08:47
      Przyłączam sie do życzeń Gosi.Pieknych , pełnych radości Świat życzę wszystkimsmile
      • palacz67 Re: .zyczenia 22.12.15, 12:05
        Witam, życzę Wam zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Szczególne życzenia kieruję do osób, które zareagowały na moje prośby o pomoc potrzebującym. Chciałam też mocno uściskać Blankę i Jej rodzinę- pozdrawiam- D z okolic Tarnobrzegasmile
        • alin9 Re: .zyczenia 23.12.15, 18:32
          Również życzę zdrowych ,wesołych i pełnych miłości świąt.Wszystkim bywalcom forum i tym rodzinom,które może choć trochę się uśmiechnęły.By każdy znalazł powód do choćby odrobiny radości!smile
    • palacz67 Re: .zyczenia 31.12.15, 17:42
      Witam, życzę Wam by nadchodzący, Nowy Rok 2016 przyniósł Wam i Waszym rodzinom dużo zdrowia, radości, zadowolenai z życia. Niech spełnią się Wasze marzenia i plany życiowe. Dziękuję za pomoc, jaką otrzymałam za Waszym pośrednictwem dla potrzebujących rodzin z mojej okolicy. Pozdrawiamj Was serdecznie życząc udanego wieczorusmile
      • palacz67 Re: .zyczenia 24.03.16, 07:12
        Witam, życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, nadziei, którą niesie Zmartwychwstały Chrystus, odpoczynku i dobrej pogody podczas świątecznych spacerów. Pozdrawiam Was serdeczniesmile
    • gosi78136 Re: .zyczenia 16.02.16, 16:22
      Witam,czy któraś z Pań posiada jakąś wiedzę na temat ubezpieczeń . chodzi mi o to czy jeżeli umiera dziecko ,nie jest ubezpieczone w szkole ,ale ubezpieczone jest w miejscu gdzie odbywa praktykę ,to mama może się starać o jakieś odszkodowanie .
      • prochottka1 Re: .zyczenia 16.02.16, 19:13
        gosia,
        to wszystko zależny od warunków ubezpieczenia zawartych w umowie
        trzeba mieć umowę i zobaczyć jaki zakres ona obejmuje
        jakie ubezpieczenie było zawarte w miejscu praktyki?
        • gosi78136 Re: .zyczenia 03.03.16, 10:29
          dziękuje ,już rodzina informacje uzyskała,a ja nie odpisałam bo u nas szpital za szpitalem ,teraz nasze maleństwo od świąt chore ,czekamy na termin do Karpacza ,okropnie się dusi ,miała też przez 7dni do 40 st gorączki ,nie sikała była cewnikowana ,a wyniki złe .Wczoraj też dopiero zakończyła się sprawa o alimenty po wielu odroczeniach .gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka