bingo2 08.11.04, 11:05 uważam,że w dobrym stanie i w pełni na chodzie(wszystko działa).Odbiór ze względu na gabaryty osobisty w Świnoujściu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daka-78 Re: oddam pralkę automatyczną POLAR 09.11.04, 22:12 napisałam na mila gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daka-78 Re: oddam pralkę automatyczną POLAR 10.11.04, 10:06 Napisałam wczoraj wieczorem maila jesli nie doszedł to piszę tutaj znam osoby którym ta pralka spadłaby wręcz z nieba więc jesli jest to aktualne chciałabym prosić o jaies namiary Pozdrawiam~! Odpowiedz Link Zgłoś
bingo2 Re: oddam pralkę automatyczną POLAR 10.11.04, 12:21 Pralka stoi u moich teściów można ją odebrać w każdej chwili na maila podaję Ci mój numer telefonu w celu umówienia się.W połowie grudnia będę miała jeszcze do oddania trochę mebli sosnowych komoda,szafka z szufladą,stolik pod komputer i dwa ładne dywany. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo2 Re: oddam pralkę automatyczną POLAR 09.11.04, 22:57 sprawdziłam nie ma żadnej poczty;-( Odpowiedz Link Zgłoś