Dodaj do ulubionych

Stało się coś strasznego!!!

29.11.04, 10:36
Wczoraj stało się coś strasznego. Jacyś wandale doszczętnie zniszczyli mi
wózek! Cała buda, tapicerka - dokładnie wszystko jest pocięte czymś ostrym,
nawet śpiworek, który był nie wyjęty, cały jest pocięty, łącznie z kołami.
Nic nie da się uratować. Jestem załamana, bo ten wózek był naszym jedynym
środkiem transportu. Teraz nawet do lekarza nie mam czym podjechać, a pogoda
jest jaka jest. Ja nie chcę nadużywać Waszej dobroci, ale może znacie kogoś,
kto ma juz niepotrzebny wózek? Chodzi mi tylko o pożyczenie. Ja odeślę, jak
najszybciej to będzie możliwe. Nie myślę o niczym ładnym- byleby miało 4
koła, które są w stanie jeszcze się kręcić, nawet stara parasolka. Proszę
popytajcie. Ja choćbym się dwoiła, troiła- nie dam rady kupić wózka nawet z
komisu. Błagam, chociaż się zastanówcie. Jestem załamana bo dosłownie nic mi
nie wychodzi. Pomimo tego, że perspektyw na pracę nie ma żadnych to jeszcze
wiatr w oczy. Kacperek ma 14 miesięcy więc jeszcze nie jest w stanie
samodzielnie chodzic dłuższych odcinków. W waszych dobrych sercach moja
nadzieja! Pozdrawiam.

Ania S.
Obserwuj wątek
    • betik6 Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 10:52
      A skąd jesteś/ bo jeżeli z Poznania to mogę Ci pożyczyć parasolkę chicco,którą
      też dostałam od kogoś jako zapasową.
      Pozdrawiam
      Beata
      • mamakacpusia Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 11:03
        Niestety mieszkam w Ostrołęce, ale dzięki serdeczne za szczere chęci. Podaję
        swój adres, bo niestety nie jestem w stanie odpisywać na priwa nie mam stałego
        łącza i z internetu ko0rzystam okazjonalnie- jak mi czas pozwala i oczywiście
        pieniążki. Jeszcze traz gorąco dziękuję
        Anna Samsel
        ul. Hallera 5/45
        07-410 Ostrołęka
        Jeśli ktoś będzie próbował podważać moją wiarygodność, to proszę, niech tego
        nie robi- mi i tak jest dość przykro!
      • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 11:22
        ania poczta coś szwankuje ten domino78 mi odsyła mój gg6850873 iza
    • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 11:53
      droga aniu nie wiem czy znajdzie się ktoś z ostrołęki a tak by było najprościej
      przesłanie wózka pewnie kosztowałoby co najmniej połowe jego wartości albo i
      więcej ja niestety i tak nie mam takiego na zbyciu mogę tylko wesprzeć cię
      finansowo . proponuję zaczekajmy do wieczora 21-22 godz czy nie odezwie sie
      ktoś blisko ciebie . W międzyczsie poszukaj w dzisiejszych może z weekendu
      gazetach czy nie ma jakiegoś wózka i za ile.wieczorem napisz czy znalazłaś i
      cenę myślę że do wieczora więcej mam przeczyta ten post i też bedzie mogło
      przesłać trochę pieniędzy telegraficznym przekazem myślę że taki za 100 120 zł
      znajdziesz gdyby się udało to dośrody czwartku już byś miała myślę że przesyłka
      nie była by szybsza . niech mamy zdeklarują się z wysokością ewentualnych kwot
      myślę o takich10 20 zł.
      • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 11:59
        Gdyby ktoras mama z W-wy miala wozek dla Kacperka, to moglabym zalatwic
        transport do Ostroleki. Kolega ma tam rodzine i co jakis czas ich odwiedza.
        Jestem pewna, ze nie odmowilby i zawiozl wozeczek dla Kacperka.
        A swoja droga poucinalabym lapy takim wandalom! W ubieglym tygodniu u mnie na
        klatce ukradli babeczce wozek. Ja przezornie swoj trzymam w mieszkaniu, choc
        telepanie sie z nim na 3 pietro nie jest wygodne sad
        • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 12:21
          byłoby super tylko czy jedzie niedługo? Mmamo kacpusia napisz czy czas nie jest
          ważny bo jeżeli będzie jechał dopiero na świeta to prawie miesiąc no ale tym
          będziemy sięmartwić jak znajdzie się wózek w warszawie całusy trzymam kciuki
    • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 13:44
      Mam kilka wolnych chwil, wiec przegladam allegro. Jest kilka wozkow w cenie
      100-200 zl. Moze znalazloby sie kilka emam, ktore moglyby wplacic 10-20 zl i
      udaloby sie kupic wozek. Wydaje mi sie, ze skoro Kacperek jest jeszcze taki
      malutki, to raczej nie powinna byc parasolka, tylko troszke wieksza spacerowka,
      zeby mial wygodnie i cieplutko w zime. Co Wy na to?
      Wklejam kilka linkow (spacerowki i parasolki). Wybralam oczywiscie aukcje z
      opcja Kup Teraz, wiec cena nie ulegnie zmianie:
      ten wozek jest super, ale z Gdyni. 200 zl, 5 dni do konca aukcji:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=36052676
      Bydgoszcz, 125 zl + 16 zl koszty przesylki, 4 dni do zakonczenia:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35730728
      Warszawa, 150 zl, 3 dni do konca:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35659539
      Ten jest bardzo fajny, 120 zl, do konca aukcji 2 dni, ale z Gdyni:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35567461
      Warszawa, 150 zl, 1 dzien do konca:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35742279
      Kolejny przytulny wozeczek, ale znowu z Gdyni, 200 zl, do konca aukcji 12 dni:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=36060533
      Warszawa, 199 zl, do konca 8 dni:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35750247
      Wiadomo oczywiscie, ze jezeli jest opcja Kup Teraz, to nie czeka sie do
      zakonczenia aukcji. A terminy podalam, zeby bylo wiadomo ile jest czasu na
      podjecie jakiejs decyzji.
      To tylko taka moja propozycja, ale moze uda sie cos zrobic?

• szton Re: do dysi 29.11.04, 14:24
        dysiu czy jesteś zarejestrowana w allegro bo ja nie i niewimy czy ania jest
        więc jak go kupić żeby od razu poszedł do kacpra a nie krążył ja na pewno
        wpłacę co najmniej 30 zł.niech inne mamy powiedzą ile mogą wysłać
        • dysia_j Re: do dysi 29.11.04, 14:31
          Tak, jestem zarejestrowana. Mysle, ze z dotarciem przesylki na miejsce nie
          bedzie problemu. Gdyby to byl wozek z W-wy, to odbiore osobiscie i - jak juz
          pisalam - poprosze kolege o zawiezienie do Ostroleki. A jesli spoza W-wy, to
          przeciez mozna sie skontaktowac ze sprzedajacym i poprosic o wyslanie na adres
          Ani.
          Ja moge wplacic 20 zl, wiec mamy juz 50.
          smile
          • szton Re: do dysi 29.11.04, 14:39
            przejrzałam te wózki ten z warszawy nie jest zły ale najfajniesze te z gdyni i
            jeszcze z bydgoszczy najbardziej podobał mi się ten za 200 teraz na razie z
            tego co zrozumiałam 1oo i trzeba czekać 8 dni? Niech zdecyduje mama kacpra dwa
            dninic się njie stanie a będziemy wiedziały ile jest środków.
            • dysia_j Re: do dysi 29.11.04, 14:52
              Jesli jest opcja Kup Teraz i przy niej cena 200 zl, to deklarujac, ze wplacisz
              200 zl za ten wozek automatycznie aukcja zostaje zakonczona, a Ty musisz tylko
              dogadac szczegoly wplaty pieniedzy i przeslania zakupionego towaru.
              Ale pewnie, ze poczekajmy. Z tego, co pisala Ania, to nie ma stalego dostepu do
              internetu. Ale moze bedzie miala mozliwosc i zajrzy tutaj.
              Super jest tez propozycja betik6. Moze sie dziewczyny dogadaja?
    • betik6 Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 14:47
      Szkoda,że mieszkasz tak daleko od P-nia.Ale jak chcesz to mogę wysłać kurierem
      na Twój koszt. Powinno to kosztować ok.15-20 zł.Mogę dołożyć jakieś ciuszki
      tylko jak duże jest Twoje dziecko?
      Beata
      • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 14:56
        to może pokryjemy koszt przesyłki tylko jaki jest aktualny adres? kacper ma 14
        m-cy od 90 wzwyżchyba bucik 22
        • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 14:58
          tylko czy w tej parasolce faktycznie nie będzie mu za zimno?
          • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 15:06
            Mysle, ze bedzie mu za zimno. Potrzebny jest wozek z pokrowcem na nozki.
            Przeciez on ma dopiero roczek i 2 miesiace. Niech nikt sie nie czuje obrazony,
            ale uwazam, ze jesli chcemy pomoc, to trzeba zrobic to sensownie. Jesli cos
            mialybysmy kupic, to tak, zeby sie przydalo.
    • betik6 Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 15:16
      Myślę,że na siarczyste mrozy to Kacperek musiałby siedzieć jeszcze dodatkowo w
      śpiworku,ale ja takiego dodatkowego nie posiadam.Może któraś z dziewczyn będzie
      miała niepotrzebny.Mogę wysłać ten wózek choćby jutro tylko czekam na sygnał.
      Mogę też wysłać taki używany kombinezon zimowy,niebieski,powinien się przydać.
      Dajcie znać kiedy wysyłać i może wiecie którą firmą kurierską najszybciej i
      najtaniej.
      Beata
      • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 15:22
        Betik, ciezko podjac jakas decyzje bez porozumienia z Ania. A z nia nie ma
        zadngo kontaktu w tej chwili. Gdyby chociaz nr telefonu zostawila... Ale jesli
        bys byla uprzejma, to zagladaj tutaj od czasu do czasu, ok? Moze Ania zajry
        tutaj i podejmie jakas decyzje. Podejrzewam, ze zalezy jej na czasie, wiec
        raczej bedzie starala sie nawiazac jakis kontakt.
    • betik6 Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 15:33
      ok. to zajrzę wieczorem ok.21 jak wrócę do domu i może już coś się wyjaśni.
      • saba76 Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 16:33
        wtrące się
        do parasolki mozna uszyć pokrowiec na nogi,tylko czy ona jest z pałąkiem z
        przodu?
        gdybym miala kase już bym uszyla i wysłala
        uszyłam swojej córce zobaczcie jak to wygląda(2zdjecie)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11737437&wv.x=2&a=17482235

Zapraszamy do ogladania

Weronika i Natalka
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11737437&wv.x=2&a=16994693
        • mamajek1 Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 17:05
          Dzien dobry,
          Saba76- mieszkamy najwyraźniej bardzo blisko siebie, bo mamy takie same zdjecia
          z parku Kilonskiego. Zdaje mi się nawet, że Twoja młodszą pociechę kojarzę z
          widzenia. Ja mam synia JAsia, który codziennie z nianią chodzi do parku.
          Zamieszczę później zdjęcia.

Teraz o Ani. Parę razy już wysyłałam jej ciuszki po moim synku. Z tego co wiem
          to naprawdę nie ma na nic. Domyslam sie też,że nie ma telefonu, więc pewnie
          jedyny kontakt albo jak sama zajrzy (ale chodzi do kafejki, więc skraca czas
          jak może). Może zajrzy jeszcze raz, jesli nie pozostaje tylko wysłac do niej
          kartkę, albo zdecydować o wysyłce wózka dostępnego jak najszybciej bo ona nie
          ma żadnego innego środka lokomocji dla małego teraz. Nie ma też za bardzo
          ciuchów zimowych, więc ucieszy się ze wszystkiego.
          POzdrawiam.
          Jak będzie zbiórka kasy to sie dołączam
    • m-jacek Re: Stało się coś strasznego!!! 29.11.04, 19:20
      Dziewczyny ja mam wózek z osłonką na nużki duże pompowane koła rozkładany na
      płasko Deltim ale niesyety nie jest mój ktoś mi dal do sprzedania chcę za niego
      190 zł a jeżeli chodzi o transport tov ja mieszkam w Legionowie to jest jeszcze
      bliżej niż z Warszawy potem sie pomyśli
      piszcie tu lub na
      m-jacek@gazeta.pl
      dodam tylko że udało mi sięzjechać z ceny o 30 zl bo za tyle kazano mi go
      wystawić
      • m-jacek miał kosztować 220 żl a dla Kacperka 190 zł 29.11.04, 19:22
        • mamajek1 Re: miał kosztować 220 żl a dla Kacperka 190 zł 29.11.04, 19:35
          Mam namaiary na wózek w Wawie. Nie znam szczegółów, bo to znajomy rodziny, ale
          ma akurat chłopaka 2 letniego, więc i sporo ciuszków.
          • szton do mamajek 29.11.04, 20:52
            jak tylko będziesz znała konkrety to napisz dowiedz co to za wózek czekamy
          • szton do mamy kacpusia 29.11.04, 20:55
            jeżeli będziesz dzisiaj albo jutro na tym forum a nie masz telefonu to spróbuj
            umówić się z nami na konkretną godz na jutro wieczór
      • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 14:56
        wydaje mi się zeani nie bardzo podoba się ten wózek który wybrałyśmy może te
        kółka faktycznie są do kitu znalazłam tego polaka ale nie rozumiem ceny
        nr35787020 tego drugiego nie znalazłam
    • betik6 tu P-ń 29.11.04, 23:31
      Hallo,widzę,że narazie cisza w eterze.Zajrzę jutro rano już w pracy.P-nia.
    • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 08:22
      napisała do mnie zuzanka izadeklarowała dwadzieścia zł je.....zeli mamajek też
      dwadzieścia to mamyjuż 90 kochane mamy potrzeba nam jeszcze chociaż 60 nowe mam
      dołączcie się proszę .
    • szton Re: do betik 30.11.04, 08:27
      betik w razie gdyby to w poznaniu jest firma kurierska bikexpress tel 6636333
      do 10 kg 26 zł pow 10 kg 32 ale są jakieś zniżki
    • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 08:41
      Jesli chodzi o odebranie wozka z Legionowa, to rac zej nie byloby problemu,
      poniewaz pracuje z kolezanka mieszkajaca w tamtych okolicach. Mysle, ze
      spokojnie moge ja poprosic o pomoc. A z dostarczeniem do Ostroleki zaden
      problem. Rozmawialam wczoraj z tym kolega, o ktorym wspominalam wczesniej i
      powiedzial, ze nie ma sprawy, ze zawiezie na 100%. Dosyc czesto jest w
      Ostrolece (nawet wczoraj byl).
      Tak wiec, prosze, deklarujcie z sie z pieniazkami. Nie wierze, zeby nam sie nie
      udalo.
      • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 08:51
        Cześć dziewczyny, jak sie dogadacie co do wózka to mogę się dołożyć. Na razie
        zadeklaruję jakieś 20 zł. Ale jak się uda to może wynajdę coś jeszcze w
        budżecie, ale to dopiero będę wiedziała później. Pozdrawiam Marta
        • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 08:51
          Piszcie na arwena_11@wp.pl
          • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 09:00
            Super smile Czyli - teoretycznie - mamy 110 zl smile
            • kasiuncia25 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 09:33
              Ja dorzuce 20zł tylko dajcie znać gdzie man wpłacić. Czyli jest już 130 zł.
              • kasiuncia25 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 09:45
                Dziewczyny pokazałam ten post mężowi. Powiedział że jak znajdzie sie wózek w
                Warszawie to on go zawiezie Kacperkowi obojętnie którego dnia a najlepiej jak
                najszybciej. Dajcie znać.
                Pozdrawiam
    • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 09:39
      Sluchajcie, zaczniemy wplacac moze dopiero, jak bedziemy mialy zadeklarowana
      juz cala kwote.

Na jaki wozek sie decydujemy?

Czy moglybysmy dostac zdjecia tego wozka z Legionowa?

Super, ze jest juz 130 zl smile
      • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 10:21
        Cześć dziewczyny
        Przejżałam te wózki i co mi się rzuciło w oczy to fakt, ze w wielu przypadkach
        jest formuła "cena minimalna" nie została osiągnięta". Oznacza to niestety
        tyle, że jeżeli nie zostanie osiągnięta to nikt nam wózka nie sprzeda, bo nie
        musi. Taki jest regulamin allegro. dlatego jest ważne aby znać cenę minimalną.
        Ja znalazłam jeszcze jeden wózek z Warszawy, firmy emmaljunga, czyli naprawdę
        super, na razie 107 zł. ale też nie ma ceny minimalnej. Napisałam meila do
        wystawcy, zeby podał cenę minimalną. Może coś nam to da. Może któraś z was może
        napisac z podobnym pytaniem do pozostałych wystawców, ponieważ ja niestety nie
        mam tyle czasu bo w domu szaleje ospa i muszę zająć dzieci, zeby się nie
        drapały. Pozdrawiam Marta
        www.allegro.pl/show_item.php?item=35823811&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
        • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 10:28
          Arwena, te wozki na allegro, do ktorych linki podawalam maja opcje Kup Teraz.
          Jest to cena, za ktora sprzedajacy sprzeda wozek i tym samym zakonczy aukcje.
          Tak wiec, jezeli aktualna cena wozka to 98 zl, a cena Kup Teraz 150, to
          oznacza, ze mozna ten wozek kupic za 150 zl. Nie wszystkie aukcje maja ta opcje
          i wlasnie dlatego nie ogladalam aukcji, w ktorych tego nie ma, bo chyba
          niewiele osob ma teraz czas na pisanie maili do wiekszosci sprzedajacych na
          allegro.
          Nie wiem, czy wyrazam sie precyzyjnie smile
          • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 10:34
            Cześć
            Ja z doświadczenia wiem, że w niektórych przypadkach można się dogadać na
            niższą cenę. Po prostu trzeba napisać i wyjaśnić sytuację. Parę razy tak mi się
            zdarzyło że kupowałam coś dla osoby potrzebującej i cena była niższa niż w
            ofercie KUP teraz. Po prostu pomyślałam, że warto się zapytać, a nuż ktoś
            obniży cenę, a jak uzbieramy więcej to może dokupimy śpiworek. To tylko
            sugestja. Pozdrawiam Marta.
            Z tych wózków poza emmaljungą, którą znam z własnego doświadczenia chyba
            najlepiej wygląda Gracco. Takie moje zdanie. Ale wy decydujecie.
            • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 10:48
              dziewczyny mam taką wiadomość. Przed chwilą rozmawiałam na gg z panem od tego
              wózka hauck. Powiedział że może go nam w tej sytuacji sprzedać za 149 zł. To
              jest wózek z warszawy, więc można go odebrać osobiście. Jak pamiętam miałyśmy
              jakieś 130 zł. Ja dorzucę jeszcze 10, czy ktoś da 10? Pozdrawiam Marta
            • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 10:49
              Mowisz o tym z Gdyni za 120 zl? Tez uwazam, ze jest bardzo fajny. Ma nawet
              pokrowiec na nozki. Pod spod wystarczy dziecko kocykiem przykryc. I stac nas na
              niego smile
              Moge napisac maila do tej osoby i dopytac o koszty przesylki. Dajcie szybciutko
              znac, bo aukcja konczy sie juz jutro, a sa juz 2 osoby chetne na zakup tego
              wozka.

Arwena, usciskaj biedne zaospione Maluchy smile
              • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 10:55
                hej
                Obejrzyj jeszcze ten z warszawy Hauck. Odpadną koszty przesyłki, a cena
                wynegocjowana to 149 zł
                • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 11:05
                  Ten rzeczywiscie jest super!
                  Dziewczyny, glupio to zabrzmi, ale ja nie dam rady dorzucic dychy sad

Gdzie wplacamy pieniadze? Do czlowieka sprzedajacego wozek czy do osoby, ktora
                  bedzie go odbierala?
                  Kto bedzie odbieral? - Kasia, ktora deklarowala sie, ze maz dostarczy wozek do
                  Ani czy ja i przez kolege do Ostroleki?
                  • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 11:10
                    to teraz trzeba podjąć decyzję, bo nikt na nas nie będzie wiecznie czekał. A co
                    do płatności to proponuję do tych co będą odbierać. Pozdrawiam Marta
    • dysia_j PODSUMOWANIE 30.11.04, 11:19
      Prosze, odezwijcie sie mamy, ktore deklarowalyscie pomoc. Dzieki szybkiej akcji
      ospowo-inetrnetowej arweny sprawa jest juz na finiszu smile
      Mozemy kupic ten wozek:
      za 149 zl.
      Jest bardzo sensowny i z W-wy, wiec odpadaja koszty przesylki, bo ktos z nas
      odbierze i dostarczy do Ani.
      Mamy 140 zl.
      Czy dolozy ktos 10 zl?

Blagam, odezwijcie sie jak najszybciej, bo Ani na pewno brakuje tego wozka, a
      sprzedajacy, ktory zjechal nam z ceny 50 zl tez nie bedzie go wiecznie dla nas
      trzymal.
      • kasiuncia25 Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 12:03
        Dziewczyny czy któraś z Was może zajać sie zebraniem pieniędzy i kupnem tego
        wózka? Chodzi mi o to że ja prawie nie wychodze z domu bo jestem w bardzo
        zaawansowanwj ciąży i raczej nie dam rady. Mój mąż jak już napisałam go
        zawiezie. Odebrałby go od którejś a Was "po drodze" do Ostrołęki.
      • fasolka99 Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 12:07
        Ja doloze 10 zl, Dysiu czy Ty bedziesz zbierac pieniadze?
        • arwena_11 Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 12:16
          Dziewczyny, czy mam rozumieć że decydujemy się na ten wózek?
          Muszę go zarezerwować, więc chcę wiedzieć. Pieniążki możemy pozbierać później.
          Może pogadam z tym człowiekiem, że zapłacimy przy odbiorze np w weekend?
          co wy na to? Tylko trzeba się zdecydować szybko. W razie czego prosze nr konta
          na arwena_11@wp.pl. Pozdrawiam Marta
          • dysia_j Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 12:26
            Arwena, rezerwuj.
            Moge zebrac kase. Mieszkam poza W-wa, tu tylko pracuje i w weekend na pewno nie
            przyjade, ale moze gdyby kasa doszla do czwartku po poludniu to odebralabym
            wozek w piatek?

Gdybym byla na 100% pewna, ze mozna wszystkim ufac i zwrocicie pieniadze
            (wybaczcie), to odebralabym juz dzis albo jutro.

Deklarujcie sie, a ja wysle Wam nr konta. Wysylam dopiero jak bede miala info
            od wszystkich mam, ktore decydowaly sie na wplacenie pieniedzy, bo nie
            chcialabym pozniej zeby byl problem z oddawaniem kasy, gdyby cos nie wypalilo.

Zuza, Twoja deklaracje mam w skrzynce, skoro masz byc w necie jeszcze niecala
            godzine, to podesle Ci juz teraz nr konta, ale bardzo Cie prosze, zebys nie
            wysylala pieniedzy, dopoki nie zajrzysz jeszcze raz na forum i nie upewnisz
            sie, ze ruszamy ze zbiorka kasy. Jesli masz nie miec dostepu do netu, to moze
            przyslij mi mailem nr telefonu, wtedy dam Ci znac jak cos sie ruszy, ok?
            • arwena_11 Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 12:36
              Cześć
              Facet poczeka do piątku, ja zaraz zalicytuję, ale dziewczyny, zbierzmy się
              szybko, bo w razie wpadki ja dostanę negatywa. Pozdrawiam Marta
              • zuzankak wpłacam 20zł 30.11.04, 12:55
                dostałam na priv nr konta i idę wpłacić. Dopiszcie się dziewczyny, ile
                wpłacacie. Będziemy mogły być dumne z siebie, jeżeli wózek do mamykacpusia
                dotrze w weekend!!! Pozdrawiam.smile
              • miziarka Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 13:06
                ja mam wozeczek
                kupilam nowy i ten lezy chcialam za niego 300 zl ale w tej sytuacji sprzedam o
                wiele taniej i dorzuce gratisy dla tej panismile
                a propo tego wozeczka:jest okropny na zime
                bo ma zwykle kola i ciezko bedzie sie jezdzilo po sniegu
                podaje numer gg 4229416 niech ktos sie odezwie ja mam pozadny wozek z okryciem
                na noa=zki ffolia torba przekloadana raczka kosztowal mie 650 zl w tamtym roku
                we wrzesniu po1 dziecku
                • miziarka PRZECZYTAJCIE 30.11.04, 13:20
                  miziarka napisała:

> ja mam wozeczek
                  > kupilam nowy i ten lezy chcialam za niego 300 zl ale w tej sytuacji sprzedam
                  o
                  > wiele taniej i dorzuce gratisy dla tej panismile
                  > a propo tego wozeczka:jest okropny na zime
                  > bo ma zwykle kola i ciezko bedzie sie jezdzilo po sniegu
                  > podaje numer gg 4229416 niech ktos sie odezwie ja mam pozadny wozek z
                  okryciem
                  > na noa=zki ffolia torba przekloadana raczka kosztowal mie 650 zl w tamtym
                  roku
                  > we wrzesniu po1 dziecku
            • szton Re: PODSUMOWANIE 30.11.04, 13:08
              dysiu wyślij wszystkim mamom nr konta ja jutro rano wplcam dobrze by było gdyby
              wszystkie mamy jutro najpóżniej wpłaciły i niech każda na forum potwierdzi że
              już dokonała wplaty pozdrawiam
    • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 13:03
      Napisze jeszcze na forum, zeby bylo jasne.

Kasia deklarowala wplate 20 zl i transport do Ostroleki. Teraz dostalam od niej
      maila, ze skoro zawozi wozek, to ponosi koszty paliwa i nie moze wpacic tych 20
      zl. Co oczywiscie sprawia, ze nie mamy calej kwoty. Dlatego moj apel jeszcze
      tutaj: Kasiu, wplac pieniadze, a zrezygnuj z transportu, bo transport jest w
      postaci mojego kolegi. To nam ulatwi sprawe. Zwlaszcza, ze arwena juz
      zalicytowala, wiec musimy sie zmobilizowac.
      • kasiuncia25 Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 13:14
        Troche mi głupio bo deklarowałam jedno i drugie ale niestety nie dam rady
        dorzucić do wózka i zpłacić za benzyne. Musze wybrać jedną z tych rzeczy
        niestety. Decyzja należy do Was. jeśli mam wpłacić pieniążki to poprosze o
        numer konta na priva a jeśli zawieść to też nie ma sprawy. Dajcie znać.
        • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 13:17
          dziewczyny ! wpłacamy na konto dysi ajej kolega zawozi

1
        • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 13:18
          kasiuńcia też!
          • szton Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 14:28
            a ja jeszce namieszam oglądałam spacerówki deltim którą ma mjacek isą
            fantastyczne ina pewną nie będzie problemu z kołami nie umiem przenieść tej
            strony na forum może któraś umie tylko m.jacek musi się odezwać czy to jest
            taki voyager droga ta sama czy z warszawy czy z goleniowa tochyba po drodze bez
            różnicy konto dysi to samo i transport też co wy na to? już piszę do m.jacek
        • miziarka DZIEWCZYNA PRZECZYTAJCIE OD MIZIARKI WAZNE 30.11.04, 13:19
          • miziarka Re: DZIEWCZYNA PRZECZYTAJCIE OD MIZIARKI WAZNE 30.11.04, 13:21
            miziarka napisała:

> ja mam wozeczek
            > kupilam nowy i ten lezy chcialam za niego 300 zl ale w tej sytuacji sprzedam
            o
            > wiele taniej i dorzuce gratisy dla tej panismile
            > a propo tego wozeczka:jest okropny na zime
            > bo ma zwykle kola i ciezko bedzie sie jezdzilo po sniegu
            > podaje numer gg 4229416 niech ktos sie odezwie ja mam pozadny wozek z
            okryciem
            > na noa=zki ffolia torba przekloadana raczka kosztowal mie 650 zl w tamtym
            roku
            > we wrzesniu po1 dziecku
            • dysia_j Re: DZIEWCZYNA PRZECZYTAJCIE OD MIZIARKI WAZNE 30.11.04, 13:29
              A skad jestes?
              • dysia_j Re: DZIEWCZYNA PRZECZYTAJCIE OD MIZIARKI WAZNE 30.11.04, 13:31
                Nie, no ale chyba nie warto kombinowac.
                Po pierwsze arwena juz zalicytowala na allegro, po drugie z pewnoscia skoro
                poczatkowo chcialas za ten wozek 300 zl, to raczej nie zejdziesz o polowe, a
                tylko taka kwota dysponujemy.
                Co myslicie?
                • szton Re: DZIEWCZYNA PRZECZYTAJCIE OD MIZIARKI WAZNE 30.11.04, 13:42
                  miziarka jest z lubina więc kawałdrogi plus wysyłka ok 30 zł to już w
                  najlepszym razie prawie 200 poza tym chyba extra wózek to tez nie najlepszy
                  pomysł bo zaraz znowu będzie po nim ps. dysiu czekam na konto na priv
                  • mamakacpusia JESTEŚCIE WSPANIALI 30.11.04, 13:59
                    Przeczytałam właśnie wszystkie odpowiedzi na moją prośbę i właściwie nie wiem
                    co powiedzieć ze wzruszenia! Mam łzy w oczach. To niewiarygodne, że w
                    dzisiejszych czasach są jeszcze tacy ludzie jak WY!!! Moje życie niestety
                    ułożyło się inaczej niż chciałby ktokolwiek, dlatego w mojej sytuacji każda
                    pomoc jest wielka i zbawienna. Nie wiem jak ja się wam kiedykolowiek
                    odwdzięczę, jeśli wogóle za tyle ciepła można się odwdzięczyć. Niestety nie
                    posiadam telefonu, a z internetu mogę sobie pozwolić skorzystać naprawdę
                    okazjonalnie. Dlatego wszystko, co mogę, to czekać. Wózki, które proponujecie
                    są wspaniałe. Mam nieduży kocyk, więc powinien wystarczyć. Mój poprzedni wózek
                    był super, miał pompowane koła 3- funkcyjny, ale zostały po nim strzępy i kilka
                    zdięć...Dziękuję wam bardzo, bardzo serdecznie może nie tyle za te propozycje,
                    pieniążki, ale za serca- wielkie serca! Pozdrawiam i spróbuję odezwać się
                    jutro, ale niestety nie mogę obiecać. Jeszcze raz gorące dzięki!!!
                • szton Re: DZIEWCZYNA PRZECZYTAJCIE OD MIZIARKI WAZNE 30.11.04, 13:56
                  dziewczyny rozmawiałam z miziarką sprzeda za tyle ile mamy za godz wysle
                  zdjęcie może faktycznie zaczekać
      • m-jacek Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 16:34
        Witam jeżeli wózek będzie brany obemnie z Legionowa to ja zawiozę to jest
        bliżej niż z Warszawy wysłałem zdj ecia do mamy SZTON nie umiem na forum tego
        zrobić
        pozdrawiam dajcie znać
        m-jacek
    • dysia_j wyslalam nr konta 30.11.04, 13:49
      na adresy gazetowe do (w nawiasie deklarowana przez dana osobe kwota):
      szton (30)
      mamajek1 (20? - tak zalozylysmy...)
      zuzankak (20)
      arwena_11 (30)
      kasiuncia25 (20)
      fasolka99 (10)
      dysia_j (20)

Jak w giembe strzelil 150 zeta wink Bardzo sie ciesze jak pomysle, jaka
      niespodzianke zrobimy Ani smile
      Dam jutro znac kiedy kolega Krzysztof wybiera sie do Ostroleki. Nie ukrywam, ze
      pomolestuje go, zeby wybral sie wczesniej niz zmaierza (czili np. w niedziele
      lub poniedzialek). Bede wiedziala jutro.
      • saba76 Re: wyslalam nr konta 30.11.04, 13:54
        gdyby mamakjek! niwdala znać co do zaplaty -wpłace 20zł ja
        • arwena_11 Re: wyslalam nr konta 30.11.04, 13:57
          Przelew zrobiony 30 zł. Dysiu może uda się nam zrobić prezent na Mikołaja.
          Pomyślcie dziewczyny jak Ania sie ucieszy.
          • dysia_j Re: wyslalam nr konta 30.11.04, 14:06
            Bede na bierzaco starala sie sledzic stan konta i informowac o wplynieciu
            pieniedzy.

Aniu! nic w zyciu nie jest wieczne. Nigdy nie jest tak, zeby zawsze bylo tak
            samo. Tobie tez sie na pewno wszystko odmieni. Przeciez wiesz, ze nawet zza
            najczrniejszych chmur wychodzi slonce - czego baaardzo Ci zycze smile No, ale
            przede wszystkim masz swoje najwieksze sloneczko - Kacperka smile
            Sciskam cieplo
      • mamajek1 Re: wyslalam nr konta 30.11.04, 20:56
        Dysiu, nie przyszedł do mnie żaden mail na adres gazetowy. Podam może inny
        polishfolk@home.pl
        Dzięki
    • betik6 tu znowu P-ń 30.11.04, 14:15
      Hej,ja też dopiero teraz mogłam wejść na forum i serce rośnie! Ekstra,że
      jesteście dziewczyny i że w dzisiejszych czasach tak chop-siup mama Kacperka
      będzie miała nowy wózek.A najbardziej się uśmiechnęłam z tego,że cała akcja
      działa się bez jej udziału i że to w sumie dla niej największa i najmilsza
      niespodzianka po tych niemiłych wydarzeniach.
      Proszę na mój adres betik6@wp.pl nr. konta,na który zbieracie pieniądze to też
      wpłacę 10 zł. No i jak wcześniej obiecywałam wyślę ten zimowy kombinezon.

Buziaki dla wszystkich mam-dobrych duszyczek.
      Beata
      • mamakacpusia To jeszcze ja 30.11.04, 14:26
        Jeśli mogę zaproponować, to przejrzałąm oferty allegro i jest wózeczek ładny,
        praktyczny i niedrogi Polak Orion granatowo czerwony- do końca aukcji 1 dzień i
        drugi: Adbor Ring 1 - do końca 7 godzin. Te wózeczki są super i w przyzwoitej
        cenie. Przepraszam, jeśli się narzucam. Teraz już muszę gonić do mojej
        pociechy. Z góry bardzo dziękuję.

• miziarka od Miziarki:):) 30.11.04, 14:30
        dziewczyny jestem w stanie obnizyc cene wozeczka dla tej pani i dorzuce tez
        spiwor do wozka i jakies tam rzeczy zaraz poszukam i nawet jutro wysle wozeksmile
        tylko komu mam wyslac maila ze zdjeciami wozka?wozek nie jest ze zlota ale na
        pewno jest o 10000 razy lepszy niz ten z allegro zreszta same zobaczycie
        ma przeklkadana raczke regulowany podnozek oparcie folie torbe itd
        • miziarka Moze warto zaczekac!!!!!!! 30.11.04, 14:31
          • dysia_j Re: Moze warto zaczekac!!!!!!! 30.11.04, 14:36
            Dziewczyny, hop hop! Jakies decyzje?
            • zuzankak wpłaciłam 20zł na konto 30.11.04, 14:56
              Zabrałam Amelke na spacer i wpłaciłyśmy piniążki w ajencji BS. Pan w okienku
              poiedział, że powinny być w czwartek na koncie.
              Dobrze by było, żeby dziewczyny wpłacające informowały o tym na Forum.
              Jeżeli z tej licytacji na allegro można sie wycofać, to mysle,że warto
              skorzystać z oferty miziarki.
              W każdym razie, pieniądze powinny wpływać, a oferty mozna przeglądać.
              Pozdrawiam.
              • mwarszaw1 Re: wpłaciłam 20zł na konto 30.11.04, 15:05
                ja też proponuję kupić wózek od miziarki, nie sądzę, żeby wkręcała w takiej
                sytuacji, poza tym chce zejść z ceny. Dołoże też 20zł (na tacę, hihi) jak go
                kupimy. Miziarka wysle priorytetem i następnego dnia będzie u Ani!
              • saba76 co do wózka 30.11.04, 15:17
                jesli o tym mowa ,ze pan sprzeda za 149zł to mysle ,ze warto,a spiworek wiem9z
                praktyki) że dla ponad rocznego dziecka niesprawuje sie za dobrze bo i maly no
                i taki maluch chce chodzić ,a potem wsadzać z brudnymi butami do s[piworka?,
                chyba niebardzo.
                Ten ma ochrone na nmózki,a kola mozna zablokować i nieskręcają sie na "brei
                snieżnej",ma dośc praktyczny podnużek,dlugi i spokojnie może dziecko spać
                bez "obwisłych nóżek" co jest niewygodne.

Spiworek też mozna kupić za pare zlotych i wysłać. Z tego co wiem macie już na
                ten wozek uzbieraną kase. Ja moge kupić przez Anonse jakiś spiworek i wysłać (
                też wyniesie kolo 20-30złzł)nawet znalazlma oferty w anonsach,niewiem jak na
                alegor bo nie lubie gosmile
            • szton Re: Moze warto zaczekac!!!!!!! 30.11.04, 15:06
              wpłacamy iczekamy lepiej dwa dni póżniej ale fajniejszy
              • miziarka Re: Moze warto zaczekac!!!!!!! 30.11.04, 15:10
                mam zdjecia podajcie mailasmile
                • miziarka Mam zdjecia gdzie mam wysylac ??? 30.11.04, 15:11
                  maz wstal po nocce i kazalam mu robic zdjecia smile
                  za to nie chce mi isc do sklepu po olejsmilesmilehihi
                  • miziarka podaje numer gg 30.11.04, 15:14
                    moj numer gg 4229416 piszcie tu bedzie szybciej
                • dysia_j Re: Moze warto zaczekac!!!!!!! 30.11.04, 15:12
                  dyska_j@wp.pl

arwena, co Ty na to? jak z allegro? Mozemy sie wycofac gdybysmy wolaly wozek
                  Miziarki czy nie? A moze ktorys z tych, co sie Ani podobaja?
    • dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 30.11.04, 15:28
      Wyslalam zapytanie o ostateczna do tych osob, ktore sprzedaja wozki, ktore
      podobaja sie Ani. Poki co cisza. Jestem w necie jeszcze pol godziny, nie wiem
      czy wieczorem uda mi sie zajrzec.
      Miziarka, czekam na fotki, przyslaj szybciutko, prosze. GG nie mam, wiec sie
      nie wlacze do dyskusji.

Jej, swoja droga zglupialam. Nie da sie chyba wszystkich zadowolic.
      Najwazniejsze, zeby Ania byla zadowolona. Nie wiem jak z tym wycofaniem sie z
      licytacji... Obawiam sie, ze moze sie nie udac, ale na prawde nie wiem, bo
      nigdy sie nie wycofywalam.
      • miziarka wyslalam do dyska_j@wp.pl 30.11.04, 15:38
        • saba76 Re: wyslalam do dyska_j@wp.pl 30.11.04, 15:46
          mizerka a ile ma kosztować ten twój wozek i poprosze o zdjęcie
          a swoją droge najlepiekj jakby sama zainteresowana na to odpowiedziala co
          bardziej jej odpowiada
      • zuzankak do dysia a propos licytacji 30.11.04, 20:24
        jak cię ktoś przebije to nie ma problemu, a jezeli nie, to chyba trzeba kupić!
    • m-jacek Do SZTON 30.11.04, 16:22
      Witam!!!
      Wysłałem Ci zdjęcia na maila gazety.pl czekam na decyzje
      • erodzicee ja tez mam wózek 30.11.04, 17:29

Dopiero dzisiaj weszłam na ten pościk..
        Ico??
        Chetnie pomoge.
        Mam Graco Vojagera, po mojej trzylatce.
        Chciałam go sprzedac na Allegro, widziałam za 200-240.
        ale jak jest taka sytuacja, to jestem w stanie sprzeadć go za 120 juz z
        przesłaniem..
        Napiszcie czy to dobry pomysł, czy nie bardzo..
        A na Allegro jest mozliwośc odwołania licytacji, tylko osoba licytująca musi
        wysłać @ do osoby sprzedającejwink)
        • saba76 Re: ja tez mam wózek-erodzicee 30.11.04, 17:36
          a ma on ochrone ma nogi? i rozklada się do spania i jak wygląda?
          • erodzicee Re: ja tez mam wózek-erodzicee 30.11.04, 20:44
            Tak, rozkłada sie na płasko, to przeciez Graco..
            Kolor granatowo niebeiski, pasy 5iopunktowe, okienko w budce, folia
            przeciwdeszczowa...
            Zajmuje mało miejsca po złożeniu, noi nie jest jakiś tam cieżki..
            ( w tej chwili mam Chicoo i umieram wnosząc tylko na półpietro do windy..)
        • dysia_j Re: ja tez mam wózek 30.11.04, 17:46
          Brzmi bardzo ciekawie. Voyagery sa zgrabne i dosc lekkie. A skad jestes i czy
          mozesz podrzucic @ zdjecia? Gdyby nie bylo pokrowca, to kupilybysmy za reszte
          pieniedzy, w koncu mamy 150 zl i jeszcze jakies emamy sie deklarowaly z
          wplatami. Sluchajcie, zrobmy wszystko, zeby podjac decyzje do jutra np. do
          godziny 10 i wtedy bedziemy wiedzialy co dalej, ok?
          • erodzicee Re: ja tez mam wózek 30.11.04, 20:49
            oki, porobie zdjątka jak bedzie jaśniej...moge tylko kamerą, bo aparat bede
            miała dopiero koło 16, ale fajny jest, aha, tej osłonki na nóżki nie ma, ja
            przykrywałam kocem..
            Nie bardzo mam czas śledzic ten wątek( mam 2 małpichy, małe na dodatek)wiec
            jakby coś pilnego, toprosze o @
        • szton Re: ja tez mam wózek 30.11.04, 20:44
          skoro imeldaw z wielkopolski to niech wózek przekaże jej betik szczególnie że
          ma jakieś rzeczy a my wy równamy koszt transportu rozdzielenie funduszy bedzie
          musiała zrobić dysia a my obejrzyjmy jeszcze tego graco voyagera jakie koła?
          czy ma śpiworek? ide na allegro zobaczyć
          • mamajek1 Re: ja tez mam wózek 30.11.04, 20:52
            Znalazłam,że mieszka 50 km od Poznania.
            To dobry pomysł
      • mamajek1 Re: Do SZTON 30.11.04, 17:48
        Witam,

Jestem niestety w mniejszosci jak widzę, bo wpadam na forum po południu, więc
        jestem do tyłu. tak jak powiedziałam dokładam się 20zł. Niestety nie wypowiem
        sie jeszcze w kwestii wyboru bo po prostu ledwo wpadłam do domu i nic nie
        oglądałam.
        Wpłacę jak tylko będę miała chwilę, żeby znaleźć chociaż numer konta.
        PZDR
        • mamajek1 Re: Do SZTON 30.11.04, 17:51
          Ach, jak macie te zdjęcia to poproszę na polishfolk@home.pl
    • dysia_j Kolejny wozek! 30.11.04, 18:45
      Dziewczyny, przed chwila pojawil sie post z prosba o wozek dla 15-miesiecznego
      chlopca i jeszcze jakies inne rzeczy dla rodziny, ktorej wszystko splonelo.
      Tytul postu "prosba...". Pisze tu o tym, bo jest przeciez jeszcze kilka emam,
      ktore deklarowaly wplaty na wozek dla Ani, wiec moze warto zaktywizowac sie i
      pomyslec o pomocy tamtym ludziom, skoro z Ania juz finiszujemy.

Mamajek, nic sie nie lam. Jak widzisz sytuacja tu sie zmienia bardzo czesto. Co
      chwila inna propozycja. Sama juz sie pogubilam... Przykro mi, ale nie moge
      podeslac Ci zdjec, ktore dostalam od Mizerki, bo mam je w skrzynce w pracy.
      Reszta to te wozki z allegro, nikt nic wiecej nie przysylal. Nie czuj sie w
      mniejszosci. Tymbardziej, ze chodzi o to, zeby zalatwic sprawe jak najszybciej,
      a nie toczyc dyskusje w nieskonczonosc. Ja zazwyczaj nie siadam w domu przy
      kompie, tylko spedzam caly wieczor z synkiem, ale wziawszy pod uwage dynamike
      tego postu postanowilam w miare na biezaco sledzic co sie wydarzy. Tak wiec
      jakbys miala chwilke czasu, to obejrzyj te wozki. Ten, ktory zalicytowala
      arwena, jest w liscie linkow sporzadzonej przeze mnie w ktoryms z
      wczesniejszych watkow jako ostatni - hauck z W-wy.
      Sciskam! smile
      • magdas36 mam parasolke 30.11.04, 19:29
        Dziewczyny, ja mam wozek do oddania, fakt, jest stary ale sprawny, tylko, ze to
        parasolka inglesiny. Mieszkam w Szczecinie ale dzisiaj w nocy moj maz jedzie do
        Warszawy i moglby ja zabrac. Nie mam teraz czasu sledzic watku o wspomnianej tu
        rodzinie, ktorej sie wszystko spalilo, ale jesli Ania ma kupiony juz wozek a
        tamci mieszkaja gdzies obok Wawy to moj maz moglby go zabrac ze soba. Ktoras z
        Was musialaby go odebrac. Ocencie same czy taka przesylka komus sie przyda.
        ps. przy wyborze wozka dla Ani kierujcie sie rowniez jego waga, moze gdyby to
        byl lzejszy wozek to Ania moglaby go wniesc wraz z dzieckiem i trzymac w domu i
        wtedy nie doszloby do zniszczenia kolejnego. Na odpowiedz czekam do wieczora tu
        lub na maila abea-c@wp.pl
        • dysia_j Re: mam parasolke 30.11.04, 19:43
          Na innym watku wyczytalam, ze ta dziewczyna - imeldaw - jest z Wielkopolski,
          wiec do w-wy nie warto przywozic tego wozka.
          Sprawa jest powazniejsza, bo ona naprawde ma niewiele rzeczy. Popatrzcie,
          prosze na jej watki.
          • magdas36 Re: mam parasolke 30.11.04, 21:01
            Nie mam mozliwosci wyslac wozka kurierem do Wielkopolski, przynajmniej w tej
            chwili. Ewentualnie maz wracajac z Warszawy (za ok. 2-3 dni) i przejezdzajac w
            ok. Poznania moglby go komus przekazac, ale wydaje mi sie, ze czasu jest juz b.
            malo, maz wyjezdza za kilka godzin a chetnych na wozek brak. Moze kiedys
            jeszcze komus sie przyda, jakby cos to dajcie znac.
            • szton Re:do betik 30.11.04, 21:14
              betik odezwij się czy moja propozycja ci odpowiada
            • szton Re:do rodziców 30.11.04, 21:16
              poprosimy więcej szczegółów może zdjęcie albo taki sam w allegro ?
              • erodzicee Re:do rodziców 30.11.04, 21:23
                Pisałam o zdjątkach..teraz troche za ciemno, a mam tylko kamere pod reką.... a
                wiadomo jakie kiepskawe robi zdjęcia.
                Jutro postaram sie coś zrobić, a zaraz lece na Allegro i dam znać jak coś
                znajdęwink)
                • erodzicee zdjecia wózka 30.11.04, 21:43
                  Coś znalazłam, nie jest to taki sam wózek, ale bardzo podobny. Mo model nie ma
                  tacki dla rodzica( tej przy kierownicy.)
                  Nie pisze ze jest w takim ekstra stanie, dlatego sie zastanówcie..Aby potem nie
                  było niedomówień..
                  To nie taki sam wózek, ale wszystkie Graco mają podobną konstrukcje i
                  kolorystykę. Zdjęcie tylko tak do oceny stanu rzeczy..
                  Uważam ze 100 zł( 20 licze na przesyłkę, bo juz kiedyś tyle Poczci ePolskiej
                  płaciłam, chyba nawet 21 priorytet...) ktore za niego dostane to nie majątek,
                  ale dlaczego by nie pomóc. To tak jakbym sie dołożyła z Wami na wózeczek.

www.allegro.pl/show_item.php?item=35850216
                  A tu jeszcze link do osłonki na nóżkiwink
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=35991828 kosztuje 19 zł
                  • szton Re: zdjecia wózka 30.11.04, 21:47
                    a jak w zimie sprawdzają się te kólka i rozumiem że pokrowca na nogi niema
                    itrzeba dokupić?
            • szton Re: do dysi 30.11.04, 21:18
              jak będziesz mogła przesłać te zdjęcia jutro od m. może od razu na forum?
              • szton Re: do dysi 01.12.04, 08:24
                dysiu jeżeli nie dasz rady przesłać tych zdjęć od m. tomyślę że mususz sama
                zdecydować czyten gracco czy ten od m. ja idę wpłacic 30 będę dopiero po
                południu pozdrawiam p.s myślę że nie ma co więcej kombinować bo zaraz nam się
                akcja rozejdzie w szwach.
    • betik6 Tu znowu P-ń 30.11.04, 22:50
      Ale tempo rozwoju tego wątku!!! Już zaoferowałam moją pomoc Imeldzie i jej
      pożyczę moją parasolkę. A Wam życzę udanych zakupów i trafnego wyboru.Jeszcze
      raz gorąco pozdrawiamsmile
      Beata
      • dysia_j decyzja? 01.12.04, 08:46
        Sluchajcie, nie mozemy podjac zadnej decyzji, dopoki arwena nie powie jak
        sprawa z allegro. Czy wycofuje aukcje czy nie. Nie mozemy jej narazac na
        negatywny komentarz na allegro (po zakonczeniu aukcji kontrahenci wystawiaja
        sobie komentarze).

Moje zdanie jest takie: hauck (ten z allegro za 149 zl) jest ok. Graco
        proponowany przez erodzicow podejrzewam, ze tez jest ok, ale poczekajmy az
        zobaczymy zdjecia. Nie to, zebym nie ufala, ale zawsze jak ktos zabezpiecza sie
        i mowi "jest ok, ale ..." to lepiej sie przekonac. Nie to, zebym miala cos do
        erodzicow, po prostu to wozek nie dla nas wiec decyzja jest trudniejsza.
        Tymbardziej, ze kasa wspolna. Dlatego prosze, decydujcie, ogladajcie, myslcie
        (w miare szybko oczywiscie smile ).
        Co do tych wozkow z allegro, ktore podobaly sie Ani, to jedna aukcja juz
        zakonczona, a za drugi sprzedajacy zyczy sobie 350 zl. No i wlasnie - moze
        graco, ktory proponuja erodzice Ani podobalby sie bardziej niz ten allegrowy
        hauck. Dlatego mam prosbe do erodzicow - jak juz bedziesz miec zdjecia, to
        podeslij tez do Ani (mamakacpusia@gazeta.pl). Moze bedzie przez chwile w necie
        i sie wypowie.
        Jak tylko pojawia sie pieniadze na koncie, to bede Was informowala.

Jej, ale misz-masz.....
        • arwena_11 Re: decyzja? 01.12.04, 09:48
          Cześć dziewczyny
          Sprawa wygląda tak. Na allegto teoretycznie jest możliwość wycofania się z
          aukcji. Trzeba napisać do wystawiającego meila i poprosić o wykreślenie, ale
          czy tak zrobi to tylko jego dobra wola. Może tego nie zrobić, to nie jest jego
          obowiązek. Może z wycofaniem poczekamy do wieczora, aż się wyklaruje sytuacja z
          gracco. Ja niestety mogę dzisiaj zaglądać rzadko, ponieważ synek od wczoraj ma
          kłopoty z brzuszkiem, i mamy szansę nawet wylądować w szpitalu. Tak było rok
          temu. W razie czego dysiu jak mnie by nie było a zdecydujecie się na gracco to
          może poprosisz na gg albo meile m o wycofanie oferty za mnie. na stronie są i
          meil i nr gg. Pozdrawiam Marta
          • dysia_j Re: decyzja? 01.12.04, 10:11
            Jej, trzymam kciuki za synka, zeby jak najszybciej wyzdrowial.

Marta, to moze skrobnij do tego goscia, ze byc moze bedziesz w szpitalu i
            wtedy zajelabym sie sprawa ja. Na allegro jestem zarejestrowana jako Edyta J.
            A jak sie sprawy skomplikuja, to kupimy ten wozek na allegro i koniec.
            Poki co poczekajmy jeszcze na zdjecia od erodzicow.
            • erodzicee zdjecia!! 01.12.04, 11:08
              Jak obiecałam zrobiłam kamerą, bo cyfrówke dostane dopiero koło 16...
              Przypomniało mi sie też ze torba do wózka zaczeła sie przerywać, wiec mama
              zaniosła do wzmocnienia. Koleś naszył na oryginalną folię mocny materiał,
              pamiętam ze ta przyjemność kosztowała 25 zł.. ale torba na pewno sie nei
              porwie, można nosić ciężary..

Ale wracając do zdjęć... komu je podesłać??
              Jest ich sporo, bo chciąłam wszytsko pokazać, aby wszystcy byli zadowoleni...
              Wiec gdzie te zdjęcia??
              • arwena_11 Re: zdjecia!! 01.12.04, 11:12
                Cześć prześlij do mnie arwena_11@wp.pl, Marta
              • dysia_j Re: zdjecia!! 01.12.04, 11:13
                ja poprosze na dyska_j@wp.pl
                i moze pozwole sobie podac adresy emam, ktore wplacaja pieniadze na ten wozek,
                wiec im tez podeslij:
                szton@gazeta.pl
                mamajek1@gazeta.pl
                zuzankak@gazeta.pl
                arwena_11@gazeta.pl
                kasiuncia25@gazeta.pl
                fasolka99@gazeta.pl
                • betik6 do tej pory nie mam nr. Twojego konta 01.12.04, 11:38
                  jak w temacie!prześlij na betik6@wp.pl.Zaoferowałam 10 zł i chcę się wywiązac z
                  obietnicy.Pozdrawiam.Beata
                  P.S. A z Imeldaw dogaduję szczegóły odbioru mojego wózka.
                  • dysia_j Re: do tej pory nie mam nr. Twojego konta 01.12.04, 11:42
                    Betik, nie wysylalam, bo zglosilas swoja kaske jak juz mialysmy calosc na
                    wozek. Nie ma sensu wiec tych pieniedzy przesylac.
                    Co do Imeldy, to bardzo sie ciesze smile
                    • betik6 Re: do tej pory nie mam nr. Twojego konta 01.12.04, 11:56
                      Ok. to w takim razie zatrzymam te kwotę na ewentualny śpiworek cy okrycie na
                      nózki dla Imeldaw.Ona ma zadecydować czy będzie chciała go dokupić na zimę
                      kiedy wsadzi w mój wózek-parasolkę swojego synka.
                      Pozdrawiam.Beata
                • erodzicee Re: zdjecia!! 01.12.04, 12:04

Dziewczyny!! Mam mały problem!!
                  Moja młoda( ta mniejsza) wymiotuje jak głupia, chociaż za duzo dzisiaj nei
                  jadła.
                  Najpierw Nana, potem śniadanko!! Juz z 20 minut sie z nią męcze. Na chwile
                  przysnęła, wiec mogłam Wam to napisać... Polece z nią do szpitala, na Izbę
                  Przyjęć( mam po 2 stronie ulicy) i zobacze co z tego wyniknie..
                  Przepraszam za taką sytuację, ale obiecuję ze dzisiaj podeśle wszystkim
                  zdjątka..
                  oki, musze uciekac z forum, bo mam sofe do wypraniacrying(
                  Trzymajcie kciuki za moja małpisie.........
    • arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 01.12.04, 12:55
      Dysiu, napisałam do pana od wózka, że przejmujesz sprawę. Ja niestety czekam
      teraz na lekarza. Synek zwija mi sie z bólu brzycha i jak pisałam nie
      wykluczone ze trafimy do szpitala. Na razie mnie nie będzie. Pieniążki
      wpłaciłam, a wy podejmijcie decyzję. Mam tylko wrażenie, że ten co licytujemy
      jest troszkę większy od Gracco, jeśli chodzi o leżenie, więc może na dłużej
      starczy. Pozdrawiam Marta
    • mamakacpusia KOCHANI!!! 01.12.04, 15:59
      JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA WAS ZA WASZĄ SZYBKĄ ORGANIZACJĘ I EMPATIĘ. CHCIAŁABYM
      TYLKO TAKICH LUDZI SPOTYKAĆ W SWOIM ŻYCIU. JESTEŚCIE WSPANIALI! w MOJEJ
      SYTUACJI POTRZEBNA JEST KAŻDA POMOC, CZY TO JEST WÓZEK, CZY CIEPŁE CIUSZKI CZY
      COKOLWIEKI. JESTEM WAM DOZGONNIE WDZIĘCZNA. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH GORĄCO !!!
      • m-jacek do szton w sprawie wózka i zdjęć 01.12.04, 16:54
        Witam mam pytanko czy dostałaś zdj ecia odemnie jak ci się podoba jest on w
        stanie bdb transport zapewnie ja
        dla nie wtajemniczonych jest to DELTIM duże pompowane koła osłonka na nogi i
        kosz na zakupy bardzo wygodny granatowy z dodatkiem beżu
        szton czekam na odpowiedz czy doszły zdjęcia
        pozdrawiam
        m-jacek
    • szton do m.jacek 01.12.04, 21:08
      dostałam przesłałam do dysi ale i tak na razie mamy tylko 150 zł sorry ale moja
      poczta wariuje i komputer też nie mogłam się dostać ani tu anina pocztę
    • szton do dysi 01.12.04, 21:10
      nie mogę otworzyć zdjęć miziorka,wysłałam wiadomośc od mjacka może uda ci się
      obejrzeć pieniądze wysłałam mają być w piątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka