arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 08:17 Ja też nie mogę otworzyć zdjęć. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 08:50 Arwena, jak synek? Najpierw informacja dotyczaca pieniedzy: doszla kasa od fasolki (30), arweny (30), kasiuncia (20) no i moja (20). Chili mamy stowke. Moja propozycja co do wybierania wozka jest taka: zostanmy przy tym co mamy. To naprawde nie jest zly wozek. Ciekawy wydawal mi sie jeszcze ten erodzicow - i przystepny cenowo - ale rozumiem, ze nie mogla przyslac zdjec, wiec juz moze odpuscmy. Co do wozka od jacka-m, to jest tez ekstra, ale drogi. A jak wiecie jest imeldaw, ktora tez potrzebuje wozka. Co prawda ma miec pozyczona parasolke od betik, ale same wiecie, ze najlepiej jest miec wlasny pojazd dla bejbika. Imelda (Ola) ma odlozona stowke, reszte moze udaloby sie dolozyc, co? Kilka mam oferowalo pieniazki dla Ani, jak juz mialysmy te 150 zl. Moze wiec zechcialyby przeznaczyc te pieniadze dla Oli. Betiku, nie bierz tego bron Boze osobiscie, bo Twoj gest jest naprawde wielki, ale Oli przydalby sie jakis "mocniejszy" wozek niz parasolka. Mieszka na wsi, i podejrzewam, ze drogi nie sa najlepsze. Do sklepu i przychodni ma 2 km i byc moze wygodniej byloby wiezc dziecko w czyms z wiekszymi kolkami. A maluch tez jeszcze malutki - 15 miesiecy. Jezeli juz sie jednak dogadalyscie, to przepraszam, ze sie wtracam. Wozek Miziarki wydal mi sie po prostu idealny dla Oli. Jacka-m rowniez, ale drrrogi. Fakt, nie kojarze, ile Miziarka chciala za swoj. Pisalam do niej wczoraj, ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Co do zdjec Miziarki, to wyslalam spakowane rarem. Wysle Wam jeszcze raz po rozpakowaniu. Ale mam prosbe - spojrzcie na ten wozek juz nie pod katem Ani, a Oli. Wydaje mi sie, ze juz na serio nie ma co kombinowac. Moglabym ten wozek odebrac juz jutro i pojechalby do Ani najpozniej w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 09:12 Dysiu Ja tez myślę że nie ma już co kombinować. Czas ucieka, a jak nie załatwimy do jutra to cała sprawa przeciągnie sie na przyszły tydzień. NIe wiem czy dobrze zrozumiałam, ale Miziarka i Jacek-m to to samo. Ale może sie mylę. Może dla imeldy dobry by był ten gracco. Mam nadzieję że do jutra dojdą pieniążki i będziesz mogła odebrać wózek. My na razie w domu, ale synek słaby, choć już chce iść do przedszkola. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek do arwena_11 od m-jacek 02.12.04, 11:12 uwaga MIziarka i m-jacek to dwie rózne osoby nie mamy ze sobą nic wspólnego oprucz chęci niesienia pomocy ale pomimo to że nie jesteśmy tą samą osobą pozdrowienia dla Ciebie synka i Miziarka m-jacek Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 09:13 A dysiu jak masz gg to podaję mój nr 3035367. Możemy wtedy łatwiej dogadać szczegóły. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 09:18 Niem mam, niestety gg Jedynie mailem moge sie kontaktowac. Ciesze sie, ze synkiem lepiej. Jak chce isc do przedszkola, to juz z pewnoscia mu zdrowko wraca Miziarka i Jacek-m to dwie rozne osoby. Wozki tez inne Odpowiedz Link Zgłoś
betik6 Wózek dla Imeldaw 02.12.04, 10:24 Witam e-mamusie, między mna a Imeldaw sprawy wyglądają następująco: ona w przyszłym tygodniu ma przyjechać do P-nia do lekarza ze swoim synkiem. i wtedy może odebrać ten wózek- parasolkę chicco ode mnie.Ale jeżeli oczywiście zbierzemy do tej pory pieniądze i dołożymy jej aby mogła kupić swój własny to jestem jak najbardziej za i jak już deklarowałam ja też dołożę. Pewnie,że ten wózek ode mnie nie jest idealny,ale chyba lepszy taki niż żaden.I do momentu zakupu czegoś innego on jest do pełnej dyspozycji.A ja nie z tych co się obrażają czy cuś. Tylko jedna uwaga z mojej strony: strasznie dużo pisania na tym wątku a narazie żadnych efektów.Podejmijcie w końcu decyzję,kupcie ten wózek dla mamykacpusia a następnie sfinalizujmy zakup dla Imeldaw. pozdrawiam.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Wózek dla Imeldaw 02.12.04, 10:47 Beatko, jak najbardziej uwazam, ze pozyczenie przez Ciebie wozka dla Oli jest super sprawa. Co do decyzji odnosnie wozka dla Ani, to chyba zostaniemy przy tym na allegro? Ciezko mi jednak decydowac tylko z Marta. Dobrze, gdyby odezwaly sie pozostale mamy. Co do sfinalizowania, to jak juz bede wiedziala, ze wszystkie deklarowane kwoty zostaly wplacone, to moge nawet dzis wozek odebrac czy wplacac na ten, ktory wybierzemy. Co do Imeldy, to moze jej watek rozruszac? Ja, niestety, nie bardzo mam mozliwosc juz pomoc. Przyznam, ze bardzo liczylam na mamy, ktore deklarowaly wplate dla Ani, po tym jak juz mialysmy zadeklarowane 150 zl. Z tego co kojarze, padly chyba jeszcze deklaracje na jakies 50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: Wózek dla Imeldaw 02.12.04, 10:57 dysia jeżeli chcesz tego hauka to ewentualnie po kupieniu przeniesiemy się na wątek imeldaw i tam spróbujemy coś nazbierać mamy które jeszcze nie wpłaciły proszę wpłacajcie ja już przesłałam 30 zł wczoraj wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: Wózek dla Imeldaw 02.12.04, 10:52 ja proponuję taką wersję gracco erodziców jest podobny do tego hauka 100zł koszt przesyłki pokrwają e rodzicetak się zadeklarowali zostaje 50zł lub trocche wwięcej na wózek dla imeldaw która ma odłożone 100 towystarczy na wózek od miziorki która też pokrywa przesyłkę trzeba przesłać tylko do imeldaw zdjęcia czy jej mała się zmieści bo mi to siedzisko takie się małe wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Wózek dla Imeldaw 02.12.04, 11:00 Dziewczyny, jadę do szpitala na izbę przyjęć z synkiem. NIe wiem jak długo będę tam, może wrócimy zaraz a może zostaniemy na dłużej. Coś się dzieje z jego brzuszkiem. Podejmijcie decyzję beze mnie, tylko załatwcie w razie czego jakoś sensownie ze sprawą na allegro. Pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee wózek Graco 02.12.04, 11:07 Dziewczyny, aby nie było niejasności.. Wysłaalm wszystkim zdjęcia na @ gazetowego.. Same zdecydujcie, czy to moje 120 zł za niego to dużo czy mało i czy jest sens go kupować( pisze 120, bo tak napisałam w 1 wątku, nie wiem skąd wysżlo 100. Moze przez to , ze napisałam, ze na "czysto" bede z niego miala tylko 100, no bo z 20 zł wyniesie przesyłka...) Karton mam w piwnicy, a konto internetowe. Wiec moge nawet dzisiaj podesłac ten wózeczek, wtedy jutro, góra w sobote bedzie na miejscu..No ale wszystko zależy od Was.. Zostawie u Arweny nr mojego GG/Tlenu, tak bedzie najprościej, bo nie zawsze siedze przy kompie.. Miałam paskudną noc, musiałam spać z młodą..wiec troche nieskładnie pisze...wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 12:29 Fasolka, mam z Toba problem ) Wedlug moich obserwacji mialas wplacic dyche, a Ty mi tu z 30 zl wyskakujesz Zartuje oczywiscie, to dobrze. Po prostu jesli ktoras z emam nie zdarzyla jeszcze wplacic 20 zl, to niech juz tego nie robi. Miala wplacic: szton 30 mamajek 20 zuzankak 20 arwena 30 - doszlo kasiuncia 20 - doszlo fasolka 10 - doszlo 30 ja 20 jest Szton wyslala, wiec tez mozna potraktowac, ze juz jest. Mamy wiec juz 130 zl. Dlatego jestem zdecydowana na odbior tego wozka z allegro. Tymbardziej, ze nie za bardzo jest mozliwosc sie wycofac. Jesli Ani nie zupelnie nie bedzie odpowiadal, to moze uda jej sie zamienic z kims na inny. Najwazniejsze, ze bedzie juz miala i moze sobie robic z nim co chce. Co do negatywnych opinii, to coz, tak juz jest ze nie da sie wszystkim dogodzic. Nie mam tu pretensji o negatywna wypowiedz na temat wozka, ktory kupujemy. Wozka szukamy od kilku dni i wszelkie opinie byly mile widziane na poczatku tych poszukiwan Wprowadzanie jakiegokolwiek zamieszania teraz nie ma sensu, bo juz finiszujemy i najwazniejsze, zeby Ania miala ten wozek jak najszybciej. Jak dobrze pojdzie, to bedzie u niej juz w ten weekend Teraz po prostu jest juz za pozno na zmiany. Wozek zalicytowany i koniec. Moje kolezanki uzywaly wozkow tej firmy i byly zadowolone. Erodzice, przepraszam, ale sama rozumiesz sytuacje. Twoj wozek tez jest ok, ale jak wiesz mamy "zobowiazania" na allegro. Sluchajcie, jezeli przyjda do mnie jakies "nadprogramowe" pieniadze to napiszcie czy mam je Wam zwracac cy moze przekazac na rzecz Imeldy. I jeszcze jedna sprawa... Chcial nie chcial rzucil mi sie dzisiaj w oczy jeszcze jeden post o braku wozka dla studentki, ktora za mniej wiecej tydzien rodzi. Widzialam na allegro za 60 zl + koszty przesylki gondole. Wiem, ze nie da sie pomoc wszystkim, ale musialam napisac, bo mnie to gryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Kupmy Graco od Erodzicow 02.12.04, 12:37 Czesc, ja tylko chcialam wyrazic swoja opinie, przychylam sie do Szton - Graco od Erodzicow powinien byc ok, szczegolnie ze 120 zl z przesylka jest dobra cena i juz jest zebrane (100 zl z wplat jak pisala Dysia + 30 zl od Szton). Nie martwilabym sie tak 1 czy dwudniowym opoznieniem, 14 mies. dziecko moze troche pochodzic na spacerze (moj w tym wieku juz ledwo tolerowal wozek), a mam nadzieje, ze akurat jutro nie musza isc do lekarza. Dalej uwazam, ze dla Ani najlepsza bylaby parasolka z rozkladanym oparciem (dobra do przechowywania w domu), ale juz nie chce wprowadzac zamieszania. Jesli o mnie chodzi - Graco od Erodzicow (no i ma folie, na zime bardzo przydatne na snieg, deszcz, wiatr!). Kto rozwiaze sprawe z Allegro (jesli taka decyzja zapadnie)? Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j WYCOFALAM LICYTACJE Z ALLEGRO 02.12.04, 12:49 Zbyt duzo glosow przeciw, dlatego ublagalam faceta na allegro. A ze czlowiek wyrozumialy i zaznajomiony przez Marte z tematem, to wycofal. Wiec jestesmy niemalze w punkcie wyjscia. Teraz dwie sprawy: 1. Wozek mozna zawiezc w weekend lub dopiero w nastepny weekend - raczej na ten weekd sie nie wyrobimy. Chyba, ze kupimy cos od razu z przesylka. 2. Jaki wozek kupujemy????? Graco od erodzicow? Adey, a moze wykarz sie i znajdz cos do 150 zl (jesli spoza w-wy, to w tej cenie dobrze gdyby zmiescily sie koszty przesylki). Aniu, mamokacpusia, pliz, nie gniewaj sie na nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: WYCOFALAM LICYTACJE Z ALLEGRO 02.12.04, 13:27 Witajcie dziewczyny.. Skoro licytacja odwołana...to może ten mój wózek?? Wysłałam Wam wszystkim zdjątka, nie wiele z Was odpisało, ale osoby które to zrobiły, mówiły o nim przychylne słówka.. Ja tez moge go wysłać nawet dzisiaj, wiec jutro, najpóźniej w sobote byłby na miejscu..( ale o tym juz pisałam).. Znacie moja sytuacjem, mysle ze sprawe postawiłam jasno.. Tak, czy inaczej, trzymam kciuki za dobry wybór( bo czytałam wypowiedzi jakiegos pana, który niezbyt przychylnie wypowiadał sie na temat tego z Allegro..) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adey Houk 02.12.04, 11:28 witajcie kobitki.. Ja od dłuzszego czasu sledze ten watek, nawet rozmawiałem na Wasz temat z moją przyjaciółką i ona powiedziała, ze ten wózek Houka jest beznadziejny.. Znaczy sie miała kiedys go, bo brat jej z Niemiec sciągnął( z tzw wystawki).Ale nie poleciła by go zadnej mamie. Bo cieżki, koszmarnie sie go składa i koszmarnie przekłada rączkę.. No ale to tylko opinia osoby trzeciej, nie bede ingerował w Wasz wybór.. Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re:do adey 02.12.04, 11:51 nie mogłaś tego napisać wcześniej ?!!!!!!!!!!!!! co dochodzimy do końca to ktoś musi namieszać i co według ciebie teraz mamy zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
adey adey 02.12.04, 12:13 Nie wiem dziewczyny co zrobicie, ja na pewno nie kupie mojemu przyszlemu maluchowi takiego wózka, nie dla jego niewygody, ale dla osoby "obsługującej" takowy wózek..Ponoć koszmar w prowadzeniu( po przełożonej rączce), a wnieśc go nawet na 1 piętro to katastrofaaaaaaaaaaa. Proponował bym coś lżejszego. Porozglądałem sie na Allegro, te wózki Houcka nie mają brania. Nawet za małe pieniądze ludzie ich nie chcą. Pewnie wiedzą, ze to nic fajnego dla ICH maluszka www.allegro.pl/show_item.php?item=34426553 www.allegro.pl/show_item.php?item=35017939 www.allegro.pl/show_item.php?item=35022525 www.allegro.pl/show_item.php?item=34753958 www.allegro.pl/show_item.php?item=34594406 www.allegro.pl/show_item.php?item=34830643 www.allegro.pl/show_item.php?item=35222440 www.allegro.pl/show_item.php?item=35756506 Wdaje mi się, ze przy tak przystepnej cenie, ktoś by je kupił... Skoro tego nie zrobił, muszą być do bani!! Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: adey 02.12.04, 12:37 Adey, nie wiem po co Ty to robisz. Jezeli tak bardzo chcesz pomoc, to po co uaktywniasz sie dopiero na koncu akcji? Sam pisales, ze od kilku dni obserwujesz ten watek. A my dzieki Tobie wychodzimy na osoby, ktore nie staraja sie kupic czegos najlepszego i nie mysla o wygodzie i zaletach. To zdecydowanie nieprawda. Nie wystarczy zanegowac. Trzeba dzialac. Jest na forum kilka mam, ktore nie maja wozkow. Moze tam sie zaangazuj i doradzaj zanim decyzje zostana podjete. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze nie jest prosta rzecza kupowac cos ze skladkowych pieniedzy, gdy kontakt pomiedzy skladkowiczami z roznych przyczyn jest mocno ograniczony. Powiem krotko: zglupialam! Po tych postach adeya nie chce byc posadzana, ze sie na cos bezsensownie upieram, bo od tego jestem daleka. Tylko ze co ja moge teraz zrobic? Czekam na pomysly. Za godzine wychodze z pracy i nie bede juz dzis raczej w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: adey 02.12.04, 13:00 kochane mamy bierzemy ten wózek z allegro i finito ania ma nr m45 wiec pewnie jest to blok z windą a zrestą tamtego też nie trzymała w domu znajomy dysi niechgo odbierze i zawiezie pozdrawiam .p.s arweno odezwij sie co z dzidziusiem?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: adey 02.12.04, 13:16 Cześć dziewczyny Myślę że ten Hauck ażtak źle nie wygląda. Już jechałam do szpitala, nawet mamę ściągnęłam do córci, ale Danielka przestało boleć i teraz śpią oboje. Wreszcie chwila spokoju. Synek to nie taki dzidziuś tylko 4 letni chłopak. Ciężko jest podejmować decyzję, ale wydaje mi się że jeśli mamy kasę to coś zdecydujmy przed weekendem. Wózek z allegro można odebrać nawet dziś. Jestem pod gg. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek do szton 02.12.04, 13:30 nie to żebym kogoś nagabywal ale skoro są takie problemy z dobraniem wózka to jeżeli Ci siępodobał ten DELTIm co ja mam to może poczekać i spróbować zebrac jeszcze te 30 zl żeby Ania i Kacperek mieli wygodny wózek prawie nie używany co widzć na zdjęciach ja muszę zapłacić osobie której jest ten wózek wi ec nie mogę zjechać jeszcze z ceny(wózek sąsiadki mojego teścia) ale moja deklaracja transportu zdomu do Ani jest nadal Aktualna więc transport już was NIC NIE KOSZTUJĘ zastanów się i daj znać na forum ja tylko czekam na znak pozdrawiam m-jacek Odpowiedz Link Zgłoś
adey Re: adey 02.12.04, 13:22 Przepraszam za zamieszanie...nie tak miało byc. Chciałem Wam tylko, kochane kobitki, uświadomiś, ze to nie najlepszy wózeczek...ale sorki jak któras z Was zraniłem...nie miałem zamiaru... A ten wózek ( co któraś z was podała link) musi być cieżki, skoro przesyłka 26 zł..raczej nie zadobry dla mamy mieszkającej w bloku, bardziej dla tej ktora mieszka na wsi,( bo ma duże kółka Ale to moja osobista wypowiedz, prosze tego nie brac do serca, skoro jesteście lepsze, nieomylne i nie znosicie słowa krytyki...a raczej checi pomocy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: adey 02.12.04, 13:32 Adey, jak mozesz mowic, ze nie jestesmy otwarte na pomoc!!! Przeciez wycofalam udzial w aukcji i teraz masz pole do popisu. Zadziwiajace, jak latwo jest krytykowac, a jak ciezko cos konstruktywnego wymyslec... Dziewczyny, a tak swoja droga, zeby byl jakis kontakt z Ania to bysmy wiedzialy czy ona musi tachac ten wozek wysoko czy nie. Moja kolezanka jedna nosi swojego haucka na 2 pietro. Rzeczywiscie, ciezki, ale daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś
adey Re: adey 02.12.04, 13:36 Oki, juz sie nie odzywam..robcie laski jak chcecie... Wnoście wózek na 2 pietro, schodzcie po dzieciaka..Ja juz sie nei bede wypowiadał, bo zostałem tylko oczerniony, a chciałem pomóc( Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: adey 02.12.04, 13:42 Adey, ale ja mowie powaznie i bez nuty zlosliwosci - mozesz pomoc teraz. Wiem, ze nie napisales w zlej wierze, ale powinienes byl sie zastanowic, ze wtracanie sie na finiszu nie za bardzo ma sens - to tak na przyszlosc. Teraz trzeba jak najszybciej kupic funkcjonalny wozek, bo Kacperek nie ma w czym jezdzic - i to jest najwazniejsze. Tak wiec czekam na propozycje - od wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek do dysia_i od m-jacek sprawa wózka 02.12.04, 13:50 przeczytajproszę post moj statni do szton i powiedz co o tym myślisz pozdrawiam m-jacek Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: do dysia_i od m-jacek sprawa wózka 02.12.04, 13:59 Widzialam, jest bardzo fajny. M-jacek, podeslij jeszcze zdjecia tego wozka do mamusikacpusia (mysle, ze na adres gazetowy), zobaczymy, czy jej sie podoba. To samo z erodzicami. Moze dzis sie Ania odezwie i zdecyduje, ktory wozek by chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: do dysia_i od m-jacek sprawa wózka 02.12.04, 13:59 mamakacpusia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: do dysia_i od m-jacek sprawa wózka 02.12.04, 14:17 Racja! Myśle że najlepiej by było gdyby Ania sama wybrała który wózek by chciała. Hmmm, tylko problem jest taki że ona za bardzo nie ma jak kożystać z netu i sie z nami skontaktować ale może dziś albo jutro sie pojawi. Aniu prośba do Ciebie, napisz "chce ten wózek" i już będziemy wiedziały z którego bedziesz najbardziej zadowolona. Trudno jest wybrać coś dla kogoś a każdy wózek ma swoje wady i zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: adey 02.12.04, 13:51 to ja proponuję żeby adey jak chce pomóc to niech dołoży 20 zł dysia jutro będzie wiedziała ile jest pieniędzy i może ten od mjacka? dysia? widziałaś go był fajny, arwena tobie też wysłałam zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek do wszystkich mam 02.12.04, 14:06 Zapomniałem dodać ja dodam jeszcze kocyk który po zapięci na zamek i zatrrzaski staje się spiworkiem więs kwestia dodatkowego ocieplenia też odpada a kocyk jest niebieski więc bęszie pasował do granatowego wózka zaznaczam tylko że kocyk jest po mojm synku ale jest w dobrym stanie m-jacek Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpusia Kochani! 02.12.04, 14:07 Przepraszam was mocno, ze nagle stałam się przyczyną nieporozumień. Teraz jestem w kawiarence i będę jeszcze pół godzinki. Proszę was- nie zwracajcie uwagi na moje wygody- ja dam sobie radę, bylebym miała z czym. W mojej sytuacji dobry będzie jakikolwiek wózek. Kacperek jest chętny do samodzielnego chodzenia, ale szybko się męczy, a poza tym jest chorowitym dzieckiem dlatego zawsze otulałam go w wózeczku i wiedziałam, że jest mu cieplutko. Ja jeśli mogę chciałam was jeszcze o coś poprosić, chociaż nie wiem, czy powinnam, bo i tak zbyt wiele od was otrzymałam. No więc nie bardzo radzę sobie z zimowymi potrzebami. Chodzi mi o ciuszki i butki. Kacperek szybko wyrósł z tego co do tej pory miałam. Nie pamiętam kiedy ostatnio sobie cokolwiek kupowałam, ale ja jestem najmniej ważne. Najwazniejszy jest Kacperek. Proszę was mocno- przejżyjcie swoje szafy. Może znajdzie się coś niepotrzebnego. Może być do naprawy i nie koniecznie ładne. Bardzo wam dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Kochani! 02.12.04, 14:22 Aniu napisz który wózek wybierasz, tutaj każdy ma swoją opinie ale przecież twój wybór tu sie najbardziej liczy. Myśle że w ten sposób sprawa zostanie szybciej załatwiona bo jak tak dalej pójdzie to nie damy rady wybrać wózka jeszcze długo bo zawsze ktoś dorzuci swoje ale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Kochani! 02.12.04, 14:25 Dziewczyny zdecydujcie sie szybko, bo czas nas goni i zastaną święta. A ja myślałam już że Mikołaj przyniesie Kacperkowi wózek. Nie wiem ile mamy pieniążków. Dysiu jak możesz podaj dane, to przemyślimy sprawę i jutro trzeba podjąć decyzję. Pozdrawiam Marta. Jestem pod gg. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpusia Re: Kochani! 02.12.04, 14:32 Jak najbardziej mogę pomóc podjąć decyzję, ale jest mały problem. Ja nie wiem jak te wózki wyglądają, bo zdięcia które otrzymałam nie dają się rozpakować a co do pozostałych- straciłam rachubę. Dlatego proszę- podeślijcie mi fotki, ale tak szybciutko, bo mam na ten cel tylko 3 zł. i stać mnie jedynie na pół godziny, które niedługo się kończy!!! Czekam. Może prościej będzie na domino78@op.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Kochani! 02.12.04, 15:20 Aniu zobacz ten bo kończy się aukcja www.allegro.pl/show_item.php?item=35659539 Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: Do dysi 02.12.04, 16:18 Jeszcze raz. Dysiu, czy doszedł mój przelew ? Wczoraj wieczorem go zrobiłam, powinien już być. Na temat wózka się nie wypowiadam. Zdjęć albo nie mogłam rozpakować albo nie widziałam. Jeśli odwołałyście licytację to moze jednak ten deltim, bo mam wrażenie (co nic nie znaczy)że są fajne. Nie znam jednak wagi takowych a to dość ważna sprawa. Ja osobiście mam wózek podobny do tego haucka, polski, i jest leciutki ale może te haucki są inne. Pozdrawiam. Podejmijcie jakas decyzję , nie ma co sie dłużej ociągać. Jeśli masz dysiu zdjęcia pozostałych wózków tzn erodziców i deltim (jeszcze jakiś ? troche sie pogubiłam) to prześlij mi, dobrze ?Z chęcią obejrzę. Aniu!!! WYSYŁAM CI CIUSZKI PO JAŚKU. CIEPŁE SPODNIE I KURTKĘ , CZAPKĘ I TAKIE TAM JESZCZE INNE CO ZNAJDĘ. Mam pełno ciuchów, których już nie noszę. Na pewno coś ładnego się znajdzie. Nie wiem jakie masz rozmiary i co Cię ewentualnie interesuje. Ja noszę 38-40. Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek waga deltima 02.12.04, 16:28 Witam nie mam wagi ale on nie jest ciężki moja żona jest drobna i prubowala go ponosić po domu spokojnie daje rade więc nie może dużo ważyć myśle że około 8 kg ale powtażam ie mam wagi więc nie wiem dokładnie m-jacek Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 16:58 Dziewczyny a co sądzicie o tym? www.allegro.pl/show_item.php?item=35659539 Cena na razie 70 zł. Jest fajny i z Warszawy, odpada przesyłka. A za resztę zebranych pieniążków możemy kupić coś dla Oli lub dla tej studentki, co szuka wózka Koniec aukcji za 2 h. czas goni. Czekam na info. GG 3035367 Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Arwena 02.12.04, 17:25 fakt jest tani,ale raczej niepraktyczny jak dla roczniaka-oczywiście to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Arwena 02.12.04, 17:33 Wiesz co Saba, moja córka w takiej spacerówce tylko emmaljungi jeżdzi do tej pory, chociaż ma 2,5 roku. Ale może emmaljunga jest większa od tego. To tylko był pomysł. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliviiiarweny Re: Arwena 02.12.04, 17:49 Nie gdniewaj sie Arwena, ale mi tez sie wydaje ze pomysła nie najlepszy.. To nie jest praktyczny wózek dla takiego dużego dziecka..kłopot tylko by z nim był.. Potrzebna jest raczej SAPACERÓWKA z możliwością położenia na płasko Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: Arwena 02.12.04, 17:51 Jak dla mnie jest Ok. Nie wydaje sie jakoś specjalnie mały. o ile dobrze poznaję to jest to "firkon". Ja mam też tą markę ale inny model. Zaden cud , ale lekki, dobrze sie prowadzi, mój jest obszerny. Jedyna wada to chyba brak kosz na zakupy o ile dobrze pamietam. Według mnie lepiej pomóc jeszcze komuś,jesli zostanie kasa. Piszcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliviiiarweny wozek 02.12.04, 18:20 to juz bardziej mi sie podoba ten , który link wkleiła Szton:www.allegro.pl/show_item.php?item=36106619 Wysłałam @ z zapytaniem do kolesia który go sprzedaje...minimalna to 124 zł, w przesyłką 140 , moze troche wiecej.. Ale fajniejszy nizeli ten za 69 I ma duze koła, to ekstra sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
adey Re: wozek 02.12.04, 18:25 Ja mógłbym dołożyc, tak jak któraś z e-mam zaproponowała, ale musiałbym najpierw zobaczyc ich zdjęcia. Niech któras z "naczelnych" mam podesle mi zdjecia wózków które bierzecie pod uwage...rozważe mój udział... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: wozek 02.12.04, 18:35 Ten jest ładny, tylko chyba trochę małe siedzisko. jak dojdzie ciepły koc lub śpiwór to dziecko nie będzie miało gdziesiedzieć. Tamta spacerówka matrochę więcej miejsca, a przecież Ania jak zapakuje Kacperka do wózka to go za chwilę nie wyjmie. Mnie w tym czasie spacerówka sprawdzała się rewelacyjnie, a nawet teraz córkę usypiam na działce w spacerówce. Ma ciepło i wygodnie może sie wyciągnąć. Ma 2,5 roku więc jest rok starsza od Kacperka. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: wozek 02.12.04, 18:42 Nie chce jeczec, ale podobno ABC Design tez nie sa najlzejsze Kiedys, jak szukalam wozka dla swojego dziecka, to wszyscy mowili, ze nie kupie wozka z duzymi kolami, ktory malo wazy. Po porstu te kola to ciezary. Tak wiec musimy sie zdecydowac. Ania mieszka w Ostrolece, wiec chyba te duze kola nie sa niezbedne. Nie mowie tez, ze maja byc malutkie jak w parasolce, ale taki graco ma niezle, z tego co pamietam ze zdjecia od erodzicow. Zgluplam, i ciesze sie, ze nie musze kupowac wozka, bo bym osiwiala Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 18:34 Doszly pieniadze od arweny (30), fasolki (30), kasiunci (20), mamajek (20), zuzanki (20) i moje (20). Mamy wiec 140 zl. Jesli ktoras z Was moglaby, to podeslijcie zdjecia proponownych wozkow do Ani. Moze jutro w ciagu dnia wejdzie do kafejki i sobie je obejrzy. Ja nie moge wyslac, bo zostaly w skrzynce w pracy. Moim zdaniem najlepszy bylby wozek: niezbyt duzy, ze sporymi kolami, lekki. Hehe, wiem, e brzmi to jak zart w naszym przypadku. Fajny jest ten deltim, ktory proponowal Jacek, aledrogawy Graco od erodzicow tez jest super, tylko jak patrze na ta lale, to jakies male siedzisko mi sie wydaje, hauck, ktory licytowalysmy jak dla mnie tez jest ekstra, ale zbyt wielu osobom sie nie podoba. Sluchajcie, moze kupmy ten wozek od erodzicow. Stac nas na niego i zostaje jeszcze 20 zl. Tylko prosba, zeby moze wypowiedziala sie uzytkowniczka takiego wozka - czy faktycznie takie male siedzisko, czy mi sie cos poprzestawialo w oczach? Bo to nie jest parasolka, tylko zwykla spacerowka, prawda? Marta, mam nadzieje, ze Twoj synek juz wraca do siebie i widmo szpitala nie zawisnie juz nad Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 18:39 Cześć dysiu. NIe wiem czy oglądałaś wklejoną przezemnie spacerówkę za 69 zł. Aukcja trwa jeszcze godzinę wiec mało czasu. A jest z Warszawy i wyedy możemy pomóc jeszcze komuś. W taką spacerówkę wejdzie i koc i dziecko w kombinezonie. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek do dysia_i 02.12.04, 18:47 Jedyne co moge jeszcze zrobic to powiedzieć ze opuszcze 10 zl wtedy do zapłacenia by było 180 a jak się właściciel wózka upomni że miało być koniecznie 190 to dołoże ze swojch + oczywiście sam dowiozę i dokładam kocyk śpiworek Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: do dysia_i 02.12.04, 18:50 Jacku, super, ze tak sie starasz pomoc. Nie jest to jednak zalezne ode mnie, bo to nie moje pieniadze. Niech decyduja wszystkie zainteresowane emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: do dysia_i 02.12.04, 19:02 Jacku a czy ja mogę dostać zdjęcia tego wózka. Jak na razie nic do mnie nie dotarło. Czekam i pozdrawiam arwena_11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee wymiary Graco 02.12.04, 18:48 Lala jest duża, wielksza od Baby Born, moge włożyc Baby born, albo moja córcie (mała ma 19 miesięcy lub starsza niespełna 3 latka) wtedy bedzie lepiej widac. ale podam może rozmiar siedziska: długośc 33 cm, szerokośc 36 cm, dla porównania moja sportówka Chicco( diabelnie ciężka, ale to prezent od ich ojca, wiec inna sprawa) jest tylko szersza o 2 cm, a długość siedziska ma identyczną.. Młodej jest wygodnie, otulam ją kocykiem, zakładam osłonkę na nóżki i pierwsza klasa!!! A ostatnio to moja trzylatka tak sie rozleniwiła, ze czasami to wkładam je obie, albo siada tylko ta starsza... Wiec Graco na pewno posłuży dla 3-4 latka... Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 18:45 Jest ok. Przewazajacym argumentem jest to, ze moznaby pomoc jeszcze komus innemu. Ania z pewnoscia to zrozumie. Dajcie znac dziewczyny, zeby nie bylo zdziwienia jutro rano.Jesli jestescie oczywiscie... Chyba, ze Ani kupimy cos innego, a na ten dozbieramy pieniedzy i kupimy go dla Agnieszki, tej studentki, ktora za tydzien rodzi. Ona bardzo potrzebuje gondoli. Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 18:49 edytko Dla tej studentki lepszy byłby taki www.allegro.pl/show_item.php?item=35919029 Tylko dojdą koszty przesyłki, ok 30 zł Ale może udałoby się dozbierać Pomyśl Szukam szton na gg. Ona też podawała mi ten za 69 więc powinna się zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliviiiarweny Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 19:04 A ten Was wózek na Allegro, to ktoś licytuje..jest coraz droższy Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 19:02 Opowiadalam dzis mezowi szczegoly i jakie wozki, nakreslilam mu aktualna sytuacje i on twierdzi, a ja mu przyznaje racje, ze cyba ten graco bylby najlepszy, jesli reszta mam nie zgodzi sie na ten za 70 zl na allegro. Argumenty: stac nas na niego jest zgrabny, nieduzy, dobrej firmy lekki, a skoro Ania trzymala swoj na klatce, to pewnie mieszka gdzies wyzej i teraz juz bedzie musiala ten wozek nosic Kacperek bedzie coraz wiekszy, wiec byc moze taki "sprytny" wozek bedzie wygodniejszy do prowadzania za malym spacerowiczem. Osobiscie dla mojego 2,5 latka tez uzywam wozka mniej wiecej tych gabarytow - odkad skonczyl 10 miesiecy. Na zime jest pokrowiec na nozki, a jak bardzo zimno to jeszcze kocyk. Decydujcie, bo czasu coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 19:37 Bez dalszego marudzenia - Graco Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 19:48 drogie mamy prosiłam arwenę owkljenie link boja nie umiem z allegro podaję numery zajrzyjcie bardzo proszę żaden nie przekracza o ile dobrze pamiętam 100zł ale mogą licytować jeżeli nie to chyba gracco 36112422 35938650 35552185 Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee ... 02.12.04, 19:58 to ja to zrobię bo Arweny nie ma na GG, bedzie szybiej.. pomoge Wam, pzreciez chodzi o to aby wybrać jej najlepszy wózek www.allegro.pl/show_item.php?item=36112422 Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee ... 02.12.04, 20:01 za szybko kliknęłam www.allegro.pl/show_item.php?item=35938650 www.allegro.pl/show_item.php?item=35552185 Osobiście, jeśli moge coś powiedzień, to najbardziej mi sie podoba ten ostatni: Inglesina, ten z dostawką jest ...troche nadjedzony przez ząb czasu, noi minimalna nie została osiągnęta, wiec kosztuje wiecej niżeli 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: ... 02.12.04, 20:15 Dałam jego link jeden post wyżej, bo za szybko kliknęłam... Ale on tez ma cene minimalną, dlatego trzeba by było napisac do właśiciela z zapytaniem ile za niego by chciał, niech sie szybko okresli, bo jutro juz piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek do wszystkich mam 02.12.04, 20:29 poprosiłem erodzicee o zdjęcia graco niestety zdjęc nie dostałem wiec sie nie wypowiem na temat wózka i erodziców chcę tylko powiedzieć że jeżeli nie chcesz mi przesłac zdjęc to znaczy że się bojsz ze może muj się sprzeda aty muwisz że na nim nie zarabiasz tylko że ja wystawiam komuś obcemu a ty wystawiasz go po swoim dziecku więc jak byśnie chciała zarobić to bytś oddała za darmo a jeżeli chodzi o pomoc finansowa o której było w mailu do mnie to może każdy by pilnował siebie i dawał co uważa PISZE TO DO WSZYSTKICH BO denerwuje mnie taka osoba która piszę ze nie chce zarobić tylko ponuc a jak grzesznie proszę o zdjęcia zeby zabrać głos co do wyboru to ich nie otrzymuję pozdrawiam m-jacek Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: do wszystkich mam 02.12.04, 20:38 Pisz jak uważasz( nawet z błedami...) Mnie do ludzi i tak nie zrazisz, a taki post mówi dużo o tobie... A zdjątka wysłałm w 2 mailu, a w 1 podałam link do tego wózka na Allegro, co jeszcze mam zrobić?? Wysłać je do Ciebie Pocztą?? Odpowiedz Link Zgłoś
m-jacek Re: do e rodzice 02.12.04, 20:56 Nie tobie oceniać moje błędy patrz najpierw pod włsny nos a później do sąsiadów serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee .. 02.12.04, 20:58 heh, czyli jednak mamy cos współnego..pozdrawiam...a wydaje mi sie ze ten Twój post był nie na miejscu... Nie mogłeś mi napisac tego w E.. Byłam tak samo zgryźliwa jak i ty...nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 20:24 Dziewczyny, zastanowcie sie czego szukacie. Mamy mozliwosc kupic fajny wozek od erodzicow, prawie nie zniszczony i bardzo praktyczny. Erodzice obowiazala sie, ze juz jutro by go wyslala. Skorzystajmy z tego, nie kombinujmy juz, bo Kacper bedzie bez wozka do Swiat Z tych trzech na allegro, do ktorych podalyscie linki, zaden nie "dorasta do piet" temu graco oderodzicow. Ten pierwszy jest niezly, ale nikt nam za 150 zl takiego wozka nie sprzeda. Moja propozycja jest taka: kupmy od edziecka i zostanie nam jeszcze 20 zl na zaczecie zbiorki dla kogos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: Stało się coś strasznego!!! 02.12.04, 22:56 Ja już też sie wypowiedziałam. Nie ma co dalej rzeźbić tylko jechać z tym koksem !! eeeerodzice górą )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 00:32 Ja też jestem za tym wózkiem. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 08:25 Ja też jestem za. Za resztę można dokupić ten pokrowiec na nogi. Były chyba na allegro za 19 zł. NIech ktoś zamówi taki pasujący do wózka i ok. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 09:41 Ok. Prosze wiec erodzicow o przyslanie na maila numeru konta. I napisz, prosze, jaki ten pokrowiec trzeba kupic? Gdybys mogla, to sprawdz na allegro czy taki istnieje. Bo jaki to jest model graco? Moge zzjac sie licytacja. I daj znac, kiedy wyslesz wozek. Ja moge sie zobowiazac, ze jak tylko dostane numer konta, od razu wysylam pieniadze. Marta, czy facet z Allegro napewno wycofal aukcje, sprawdzalas? Mowil, ze nie ma problemu, ale moze warto sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 09:45 Dysiu nie wycofał, zaraz spróbuję go poprosić, tylko jaki powód podałas? Żeby nie podać innego Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 10:09 Marta, powiedzialam mu wlasciwie prawde. Ze to sa pieniadze skladkowe, a wiekszosci ten wozek nie odpowiada itp. No i oczywiscie, ze jestes prawdopodobnie z dzieckiem w szpitalu i nie mozesz sama zalatwic - naprawde myslalam, ze w koncu pojechaliscie. Facet byl bardzo otwarty, mowil ze nie ma mowy o zadnym negatywie. Byc moze okazalo sie, ze nie moze wycofac sam, ze musisz to zrobic Ty ze swojego konta. Daj od razu znac, jak juz wycofasz, bo jak sie nie uda, to musimy wziac ten wozek z allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 09:42 Dziewczyny odezwijcie sie jak z decyzją. Bo erodzice jakwyślą do 11 to wózek będzie jutro, a jak później to dopiero w poniedziałek, lub we wtorek, dajcie znać jestem pod gg 3035367 jeszcze jakąś godzinę. Potem idę do sklepu. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 10:09 jęzeli e rodzice mogą wysłać teraz wózek to byłoby super gdyby doszedł na jutro odezwijcie się myślę że wiekszość już się wypowiedziała na tak Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 10:11 No jak dla mnie sprawa tez jest juz zamknieta (o ile facet wycofa na 100% aukcje, ale o tym bedziemy pewnie wiedzialy za chwile od Marty). Wiekszosc jest na tak i nie ma juz co dluzej zwlekac. Jedynie mam jeszcze prosbe o te namiary na pokrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 10:18 Jeszcze nie wycofał. Pisałam jeszcze raz prośbę o wycofanie . Zobaczymy co zrobi. Zaraz wychodzę odezwę się ok 12.Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee wózek i pokrowiec 03.12.04, 10:30 Witajce Ja juz pisałam Arwenie co i jak z pokrowcem, gadałyśmy juz rano na GG.. Ona wie jaki kolor i jaki nr najlepiej pasuje (wybrałam 2 modele) i teraz wszystko juz w rekach kogoś kto go kupi i odbierze z Wawy..ale o tym tez juz jej pisałam Wozka nie musze wysłać do 11, tylko do tej godziny chciałbym wiedzeiec czy trzeba czy nie, bo mam dzisiaj nianie tylko do 13:00 Dysiu a na @ gazetowego podsyłam mój nr konta i wszystkie dane I dziekuje wszystkim e-mamom za przychylność Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 do dysi 03.12.04, 13:08 Aukcja wycofana. Możesz płacić erodzicom. A pokrowce są tu: www.allegro.pl/show_item.php?item=35991828 Pasuje nr 1 i 19, ale 1 jest ładniejsza. Możesz kupić? to jest sklep, więc można chyba osobiście. Pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee DO WSZYSTKICH 03.12.04, 14:56 Wózeczek koło godziny 13:00 był juz na poczcie, poszedł priorytetem, wiec jutro, najpóźniej na Mikołaja bedzie u Ani!! Na pewno bedą mile zaskoczeni, przeciez to takie fajne uczucie i to jeszcze przed Świętami. Przesyłka wprawdzie wyszła troche drożej, bo pani naczelnik okazała sie nieugięta i policzyła za duuuży bagaz, a był........malutki Ale, tak czy inaczej ciesze sie ze dobrneliśmy do końca i jutro, max. w poniedziałek ( na Mikołajki) bedą mieli taki PREZENT OD NAS WSZYSTKICH) Dziewczyny, polecam sie na przyszłość...niedługo Gwiazdka...wiec moze jeszcze prezent dla kogoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 KOCHANE"MIKOŁAJE" 03.12.04, 14:49 Wózek do Ani już poszedł. ma być jutro u niej. Nie wiem co z ceratką na nóżki. Dysiu załatwisz czy już nie kupujemy, a pieniazki przeznaczymy na innych?. Oczywiście jeżeli zostało tylko 20 to nie ma co. Podejmij decyzję i daj znak Ja jestem do 16 Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: KOCHANE"MIKOŁAJE" 03.12.04, 15:27 Pokrowiec zakupiony. Pojedzie do Ani w poniedzialek. Poczta, bo kolega poki co nie jedzie, a przesylka poczta 5 zl, wiec nie majatek. Co do checi pomocy jeszcze komus, to jestem za. Jakos mi najbardziej ta Agnieszka - studentka po glowie chodzi... Imelda wiem, ze bedzie miala wozek od Betika. Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: KOCHANE"MIKOŁAJE" 03.12.04, 15:53 Ja jestem za, jest jeszcze Pani Ania z wątku sion. Ja tam często pomagam, ale nie mamy wózka najlepiej dla bliżniaków jakaś parasolka. Ten co miała tosię rozleciał. Ale to tylko propozycja. Jak coś zdecydujemy to ogłosze na tamtym wątku może ktoś się zgłosi do pomocy. Ale ja sie włączę dopiero w pomiedziałek, bo wyjeżdżam. Pozdrawiam was wszystkie gorąco. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: KOCHANE"MIKOŁAJE" 03.12.04, 19:08 Nie uwiezrycie! Postanowilam dzis odebrac osobiscie ten pokrowiec, bo to potrasie do mnie i wyslac jutro poczta. Pojechalam, pan poszukiwal tego modelu, ktory chcialysmy (niestety, nie bylo 1, jest 19) i rozmawialismy chwile. Powiedzialam mu po co mi ten pokrowiec, a on wreczajac mi go powiedzial: gratis od firmy. Nie wzial ode mnie kasy za niego. Stwierdzil, ze skoro my pomagamy komus, to on sie w ten sposob dorzuci. Nie musze Wam mowic, jak sie ucieszylam Tak czy inaczej mamy trtoche pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: Stało się coś strasznego!!! 03.12.04, 15:47 Napisze w watku zainteresowanej, czyli zine.af. Zobaczymy, moze cos sie uda zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpusia DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO!!! 03.12.04, 17:15 Mówią, że Święty Mikołaj nie istnieje, ale to bzdura! Święty Mikołaj to nic innego jak wasze serca kochani i głębokio w to wierzę!!! Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję i jeśli ja mogę w czymś pomóc będę szczęśliwa. Co prawda pieniędzy nie posiadam, ale za to zawsze jestem w stanie ofiarować coś po moim Kacperku. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Nie posiadam się z radości!!! Jesteście wyjątkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
dysia_j Re: DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO!!! 03.12.04, 19:04 Aniu, mamy nadzieje, ze wozek bedzie sie dobrze sprawowal i juz zadne chamidla sie do niego nie dorwa. Pokrowiec dojdzie w przyszlym tygodniu, wiec poki co musicie poradzic sobie z kocykiem. Usciski Odpowiedz Link Zgłoś
mama22 nie do tematu ale błagam o wpis 03.12.04, 22:38 www.bezdomne-zwierzaki.most.org.pl/akcje/foki/foki.html Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: Stało się coś strasznego!!! 06.12.04, 19:56 małe pytanko: czy wszytsko doszło?? Napisz mi mamokcpusia co z paczuszką, jak wózek i reszta.... Bo juz sie martwię; (( Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpusia Otrzymałam wózek!!! 07.12.04, 13:08 Kochani! Wózeczek doszedł do mnie w sobotę, a pokrowiec w poniedziałek! Jesteście wspaniali- dosłownie nie posiadam się z radości. Erodzice dołączyli mikołajkowe drobiazgi: słodycze, kilka ciuszków (ślicznych), nawet mydełka- jakby przewidzieli czego mi brakuje i książeczkę, którą Kacperek odrazu się zainteresował i do tej pory studiuje! DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!! Ja nic nie byłam w stanie kupić swojemu Maleństwu, bo albo jedzonko, albo prezencik,a w ten sposób Kacperek został "obsypany"!!! Wózeczek jest zadbany, czyściutki i rzeczywiście w jak najlepszym porządku. Czasem się zastanawiam, czy zasłużyłam na tak wiele? Postaram się jeszcze podziękować każdemu z was osobno jeśli mi czasu starczy, a tym czasem pozdrawiam!!! Dozgonnie wdzięczna Ania S. Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: Otrzymałam wózek!!! 07.12.04, 20:42 Ale sie wzruszyłam ciesze sieze sie wszystko podoba i mały ma prezencik juz na świeta, noi wy przy tej okazji...Napisz do mnie, postaram sie czasmi pomóc Trzymam kciuki za dalsze przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpusia Otrzymałam wózek!!! 07.12.04, 13:08 Kochani! Wózeczek doszedł do mnie w sobotę, a pokrowiec w poniedziałek! Jesteście wspaniali- dosłownie nie posiadam się z radości. Erodzice dołączyli mikołajkowe drobiazgi: słodycze, kilka ciuszków (ślicznych), nawet mydełka- jakby przewidzieli czego mi brakuje i książeczkę, którą Kacperek odrazu się zainteresował i do tej pory studiuje! DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!! Ja nic nie byłam w stanie kupić swojemu Maleństwu, bo albo jedzonko, albo prezencik,a w ten sposób Kacperek został "obsypany"!!! Wózeczek jest zadbany, czyściutki i rzeczywiście w jak najlepszym porządku. Czasem się zastanawiam, czy zasłużyłam na tak wiele? Postaram się jeszcze podziękować każdemu z was osobno jeśli mi czasu starczy, a tym czasem pozdrawiam!!! Dozgonnie wdzięczna Ania S. Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: Stało się coś strasznego!!! 07.12.04, 14:12 aniu buty dla kacpusia wysyłam jutro najpóżniej w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Stało się coś strasznego!!! 07.12.04, 22:12 Arwena, Szton jestescie Niesamowite. Chetnie sie doloze do jakiejs aukcji Tylko prosilabym od czasu doczasu o sygnal na e-mail bo ja do Was nie mam kiedy zagladac - brak czasu. Tym bardziej, ze sprowadzila mnie tu sprawa Pana Edwarda (na ktora tez natknelam sie przypadkiem). Jestem na tym Forum 3-4 raz. Kolezanka jedzie na swiata do mamy do Ostroleki - a chyba Ania jest stamtad, postaram sie cosik przekazac. A wiadomo jaki rozmiar nosi Ania? i na jaki wzrost ubranka dla Kacperka? Powodzenia nadal Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Stało się coś strasznego!!! 07.12.04, 22:25 Hej zapraszam do wątku Sion2 ( dotyczy pan Ani z Pruszkowa )- potrzebujemy pomocy w organizacji wigilii. A jeśli chodzi o kacperka to butki 22 a ubranka ok 92. Co do mamy to jeszcze nie wiem, czekam na info. Jeżeli chcesz to daj mi namiar na siebie na arwena_11@wp.pl. A tak w ogóle jest nas więcej, dysia, erodzice i jeszcze parę innych których ników teraz nie pamiętam. Obecnie pomagamy Agnieszce z wątku Proszę o pomoc ( ostatni raz) Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś