gosia.gabryel 11.01.05, 22:21 Dziewczyny może kupujecie pampersy a nie zbieracie? Promocja już niedługo dobiegnie końca a ja nie mam widoków na samodzielne uzbieranie. Może zechciałybyście mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaklaudia2 Re: kody z pampersów 12.01.05, 09:46 Zobacz na forum oddam "coś za coś" czy jakoś tak tam widziałam że chcą oddać jakoś się dogadacie.Pozdrawiam ' Odpowiedz Link Zgłoś
agaklaudia2 Re: kody z pampersów 12.01.05, 09:50 To jest forum zamiana czyli "coś za cos" Odpowiedz Link Zgłoś
e-magda Re: kody z pampersów 12.01.05, 10:25 Niewiem, czy Cię to usatysfakcjonuje, ale mam zaledwie 2 kody z mega paki i 1 za zwykłej (na razie). Jeśli chcesz to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: kody z pampersów 12.01.05, 10:28 Mogę się dowiedziec o co chodzi z tymi kodami? Co wycinać z paczki? Konkurs jest jakis czy będzie? Proszę o odp. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: kody z pampersów 12.01.05, 10:31 Natalio już ci odpisałam na innym temacie ale kopiuje ci to jeszcze raz WitajcieW zeszłym roku(chyba listopad)trzeba było zadzwonić po broszurkę z pampersa.Ilośc broszur była ograniczona i szybko się skończyły.Za kody można z tej broszurki wybrac zabaweczki dla maluszka.Ale kody zatrzymajcie bo może będzie inna promocja albo pomóżcie mamą,którym kodów brakniepozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.gabryel no właśnie 12.01.05, 10:38 Natalio już ci odpisałam na innym temacie ale kopiuje ci to jeszcze raz > WitajcieW zeszłym roku(chyba listopad)trzeba było zadzwonić po broszurkę z > pampersa.Ilośc broszur była ograniczona i szybko się skończyły.Za kody można z > tej broszurki wybrac zabaweczki dla maluszka.Ale kody zatrzymajcie bo może > będzie inna promocja albo pomóżcie mamą,którym kodów brakniepozdrawiam gorąco > . Koleżanka napisała wszystko co dotyczy tego konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.gabryel do e-magda 12.01.05, 10:36 napisałam do Ciebie na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: do e-magda 12.01.05, 10:39 Ale jakie kody-te kresowe czy co masz wycinać? Prosze o dokł. odp. Natalia Tylko z pieluch czy np. z chusteczek też? Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: do e-magda 12.01.05, 10:42 kody kreskowe TYLKO z paczek pieluch.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magic2 Re: kody z pampersów 12.01.05, 10:44 hej, ja mam tylko 2 ale chetnie oddam tylko napisz w jaki sposob to zrobic. mieszkam: Warszawa-Mokotow pozdrawiamy Magda i Karolinka Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: kody z pampersów 12.01.05, 10:51 Witam, ja tez mogę oddać, co prawda mam tylko jedno opakowanie Jumbo ale za to to chyba jest maksymalna liczba punktów Po niedzieli będę widziała się z koleżanką która też ma maluszka może będzie miała jakieś kody. A ile Ci jeszcze brakuje? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: kody z pampersów 12.01.05, 11:11 Przepraszam za moją dociekliwość, ale chcę jeszcze wiedzieć czy tylko wyciąć kod kreskowy? To skąd po tym kodzie będzie wiadomo, czy z dużej paczki czy z małej jest ten kod? A te misie co sa obok kodów to nie wycinać? prosze o odp. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: kody z pampersów 12.01.05, 11:23 w broszurce było podane jakie kody za ile punktów.a misi nie musisz wycinac Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: kody z pampersów 12.01.05, 14:29 Jakiś czas temu przesłałam Ci 2 kody, pytałam mailem czy dostałaś... Jeśli tak, to nie ukrywam, trochę mi przykro, że słówka nie napisałaś... A jeśli nie, to przepraszam, idę robić awanturę na poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.gabryel Re: kody z pampersów 12.01.05, 15:12 Bardzo mi przykro ale niestety nie otrzymałam przesyłki. Kilka mam obiecało przesłać mi kody ale otrzymałam tylko 1 kod z dużej paczki 4. Postanowiłam powtórnie napisać post ponieważ promocja niedługo się kończy a mnie wciąż brakuje punktów. Mati Pampersów używa tylko w nocy w dzień stosuje tańsze pieluchy. Bardzo mi przykro jeeeeeejkuuuuuuuuu jak ja nie cierpię takich sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Re: kody z pampersów 12.01.05, 18:33 witam!!! mam kilka uzbieranych kodow. proszę o info gdzie przesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.gabryel Re: kody z pampersów 12.01.05, 18:51 napisałam na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś