mama.arturka 03.04.05, 14:33 przepraszam ze tutaj ale gdzies trzeba Zapal Znicz w intencji Ojca Świetego ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria_rosa Re: dla Papierza 03.04.05, 21:05 Słuchajcie, jestem człowiekim, mam też serce ale.....wszystkie smsy typu prześlij dalej w intencji Jana Pawła II oraz przesyłanie na zasadzie podaj dalej, na gg też jest chyba nie na miejscu. Wczoraj dostałam smsa: zapal znicz dla Jana Pawła II i na znak twojej pamieci prześlij tą wiadomość 5 osobom. Żenujące, nie sądzicie. Mnie ścieło i się poryczałam po tym smssie.Jak tak można? Posty dotyczące Papierza kasuję. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
enko3 Re: dla Papierza 03.04.05, 22:04 Jako ktos kto wywolal burze z nietaktem bardzo dziekuje za te kasowania.A jesli ktos sie zapyta dlaczego to odsylam po ten watek na grupie Kuchnia..Ludzie tam bardzo fajnie i wyraznie wytlumaczyli dlaczego nei wypada.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=22337778 ps.i Tylko prosze osobu nadpobudliwe by nie wmawial mi ze sie z kims kloce..WYrazilam wczoraj swoje zdanie i niech tak zostanie. EOT --- Chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kangurzyca2 Re: błąd ortograficzny!!! 04.04.05, 21:01 Rażący błąd. Papież pisze się przez "Ż" . to jest żenada. Odpowiedz Link Zgłoś