24.04m 10.05.05, 12:38 Chetnie przyjme jesli ktos ma na zbyciu dla swojej córeczki .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anpija Re: ####Teletubbies### 10.05.05, 16:06 ale co potrzebujesz film czy coś innego? bo mogę Ci dać Bajkę teletubisie nadchodzą na video Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: ####Teletubbies### 11.05.05, 09:07 anpija napisała: > ale co potrzebujesz film czy coś innego? > bo mogę Ci dać Bajkę teletubisie nadchodzą na video Przepraszam, my też na etapie teletubisiów. W sklepie dostępna jest tylko jedna kaseta video - "Tulimy". Przynajmniej w Poznaniu. Czy byłaby możliwośc przegrania kasety, którą masz? Odpowiedz Link Zgłoś
24.04m Re: ####Teletubbies### 11.05.05, 15:33 chetnie przyjme kasete teletubbis (własciwie wszystko co z nimi zwiazane)anpija prosze napisz na emarzna@gazeta.pl pokryje wszystkie koszty przesyłki pozdrawiam marzena Odpowiedz Link Zgłoś
edward77 Re: ####Teletubbies### 12.05.05, 08:23 Jesli jestes z Warszawy to chetnie pozycze do przegrania kasety video (kilkanascie sztuk).Ja nie niestety nie mam sprzetu, ani zdolnosci by to zrobic. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
24.04m Re: ####Teletubbies### 12.05.05, 09:33 dziekuje za chceci ale tu jest pies pogrzebany nie jestem z wawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś