jolantapiwo1 23.07.05, 22:04 Potrzebuję tych leków..szybko...dla mojego dziecka..prosze o pomoc jak ktos ma....Tomaszek sie rozchorował..a nie mam mozliwosci wykupienia recept!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua696 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 23.07.05, 23:05 jolu podejsc do Lekarza moze ma darmowe probki bardzo czesto maja , a moze pani w aptece sprzeda na kreche??- bo i tak do wtorku duzo czasu a jak ktos ma to nada w pon -a to juz moze byc cos powaznego-ja poszukam tanszych odpowiednikow i ci podesle nazwy ale to za 2-3 godzinki Odpowiedz Link Zgłoś
jolantapiwo1 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 23.07.05, 23:09 niestety ja mieszkam w małej miejscwosci..u nas lekarze nie daj nam próbek..panie w aptekach tez nie sa miłe...narazie podałam mu apap i poł polopiryny....i zrobiłam syrop z cebuli z czosnkiem...ale nie wiem jak bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 04:54 panadol kazdy tanim odpowiednikiem ja uzywam rozne wymienne kurna musze eposzukac moj cennik, diphergan jest na uspokojenie -raczej ja bym nie podawala jesli dziecko spokojnie spi, a zamiast antybiotyku polecam przepis mojej lekarki smierdzi ale leczy-czosnek 3-4 zabki zmiaszczone zalanie sokiem z kiszonych ogorkow, odstawione w ciemnej buteleczce, w cieple miejsce, i po 12 godzinach mozna podawac po lyczece 2xdziennie-sprawdzone na moim dziecku dzila super-i antybiotyki ma pod soba.., klacid to zywe bakterie-mozna podac dziecki biojogurt-zdrowiej niektore dzieci zle reaguja na bakterie..... a sok z cebuli miod to naprawde super kuracja i czosnek zamaist sztucznych antybiotykow... mam wrazenie ze czesc lekarzy nie mysli tylko laduje w dzieci chemie.. ja mama szczescie i 100 razy probujemy min sie lekarz podda,a wierz mi moj syn jest bardzo chorowity-i inni tak ladowalia ntybiotyki e dzila teraz tylko jeden w dawce dal doroslych a cebula i czosnek nas ratuja, pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki powrot moze jeszcze maliny lub jezyny maliny zbijaja temperature naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 17:03 Klacid to antybiotyk a bakterie które masz na mysli to Lakcid Odpowiedz Link Zgłoś
agusia516 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 19:17 Diphergan jest raczej na kaszel,nie na uspokojenie.Doskonale sprawdza się przy suchym kaszlu. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 19:47 diphergan uspokaja tez-czytajcie ulotki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 25.07.05, 13:03 a nie ma u was caritasu? Ja oddaje tam leki ktorych wiem ze nie bede uzywac a maja termin waznosci Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 25.07.05, 14:45 tak kladic to antybiotyk muslalam o czyms innym o lakcicie Odpowiedz Link Zgłoś