Dodaj do ulubionych

panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!!!!!!!

23.07.05, 22:04
Potrzebuję tych leków..szybko...dla mojego dziecka..prosze o pomoc jak ktos
ma....Tomaszek sie rozchorował..a nie mam mozliwosci wykupienia
recept!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • aqua696 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 23.07.05, 23:05
      jolu podejsc do Lekarza moze ma darmowe probki bardzo czesto maja , a moze
      pani w aptece sprzeda na kreche??- bo i tak do wtorku duzo czasu a jak ktos
      ma to nada w pon -a to juz moze byc cos powaznego-ja poszukam tanszych
      odpowiednikow i ci podesle nazwy
      ale to za 2-3 godzinki
      • jolantapiwo1 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 23.07.05, 23:09
        niestety ja mieszkam w małej miejscwosci..u nas lekarze nie daj nam
        próbek..panie w aptekach tez nie sa miłe...narazie podałam mu apap i poł
        polopiryny....i zrobiłam syrop z cebuli z czosnkiem...ale nie wiem jak bedzie
        dalej
        • aqua696 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 04:54
          panadol kazdy tanim odpowiednikiem ja uzywam rozne wymienne kurna musze
          eposzukac moj cennik, diphergan jest na uspokojenie -raczej ja bym nie podawala
          jesli dziecko spokojnie spi, a zamiast antybiotyku polecam przepis mojej
          lekarki smierdzi ale leczy-czosnek 3-4 zabki zmiaszczone zalanie sokiem z
          kiszonych ogorkow, odstawione w ciemnej buteleczce, w cieple miejsce, i po 12
          godzinach mozna podawac po lyczece 2xdziennie-sprawdzone na moim dziecku dzila
          super-i antybiotyki ma pod soba.., klacid to zywe bakterie-mozna podac dziecki
          biojogurt-zdrowiej niektore dzieci zle reaguja na bakterie..... a sok z cebuli
          miod to naprawde super kuracja i czosnek zamaist sztucznych antybiotykow...
          mam wrazenie ze czesc lekarzy nie mysli tylko laduje w dzieci chemie.. ja mama
          szczescie i 100 razy probujemy min sie lekarz podda,a wierz mi moj syn jest
          bardzo chorowity-i inni tak ladowalia ntybiotyki e dzila teraz tylko jeden w
          dawce dal doroslych a cebula i czosnek nas ratuja,
          pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki powrot
          moze jeszcze maliny lub jezyny
          maliny zbijaja temperature naturalne
          • zuzia_i_werka Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 17:03
            Klacid to antybiotyk a bakterie które masz na mysli to Lakcid
    • agusia516 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 19:17
      Diphergan jest raczej na kaszel,nie na uspokojenie.Doskonale sprawdza się przy
      suchym kaszlu.
      • takandrynka Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 24.07.05, 19:47

diphergan uspokaja tez-czytajcie ulotkismile

Pozdrawiam
    • weronikarb Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 25.07.05, 13:03
      a nie ma u was caritasu? Ja oddaje tam leki ktorych wiem ze nie bede uzywac a
      maja termin waznosci
    • aqua696 Re: panadol.drosetux.klacid,diphergan potrzebny!! 25.07.05, 14:45
      tak kladic to antybiotyk muslalam o czyms innym o lakcicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka