Dodaj do ulubionych

do moderatorek

15.09.05, 13:42
Dziewczyny mam do was pytanie ..to forum jest bardzo przydatne i jak najbardziej potrzebne.Ale jest tu wiele emam ktore opiekuja sie rodzinami i jak moga staraja sie wspomagac je,wszystkie wiemy ze przepisy sie bardzo zmieniaja i zeby ulatwic sobie zycie a przedewszystkim pomoc innym moze mozna bylo by w naglowku zrobic rowniez jakis punkt odniesienia to pomocy ( nie wiem jak to napisac )-akty prawne albo moze miejsca gdzie znajdziesz pomoc ? Tam moglybysmy umieszczac posty dotyczace ,skladanych wniskow,mozliwosci roznych swiadczen.form korzystania z pomocy itd.Napewno wiele emam o tym wie ,ale jest rowniez mnostwo mam co nie wiedza i nie szukajac po calym internecie znalazlyby tam najwazniejsze informacje .Co o tym myslicie ???
Obserwuj wątek
    • marteczka271 Re: do moderatorek 15.09.05, 13:45
      jestem za;
      w temacie można pisać np.zasiłek rodzinny a w treści odnośniki....fajny pomyśł
      amelko.
      • amelka99 Re: do moderatorek 15.09.05, 13:53
        ja uwazam ze najlepszy bylby "TU ZNAJDZIESZ POMOC " i tam w poszczegolnym postach mozna podzielic co i jak ,swiadczenia rodzinne ,mops ,pefron itd..czasami nawet same nie wiemy ze mozna tam poprosic o pomoc .Mieszkamy w roznych rejonach Polski w duzych miastach i malych maisteczkach a nawet wioskach gdzie nie ma takich osrodkow gdzie czesto brak informacji powoduje ze nie mozemy skorzystac z pomocy ktora w ten lub inny sposob przysluguje .Jezeli same nie bedziemy szukac informacji i pomocy to nie zawsze mozemy liczyc ze ktos zrobi to za nas smile))
    • mamaroksany Re: do moderatorek 15.09.05, 13:46
      super pomysł, chociażby najnowsze przepisy o pomocy społecznej, co ile i komu
      się należy. Sama się nastałam w kolejkach, najpierw przetrząsnęłam internet i
      obdzwoniłam MOPS-y. POPIERAM, pozdr, Aga
      • maria_rosa Re: do moderatorek 15.09.05, 14:12
        Czekam na odpowiedź w tej sprawie, zatem proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam,
    • alix1 Re: do moderatorek 15.09.05, 14:23
      Uważam że to genialny pomysł, mam nadzieję że da się go zrealizować smile
      Jako że zawodowo zajmuję się takimi sprawami, oferuję pomoc w zakresie np.
      zasiłków rodzinnych, proszę pisać na @ gazetowego, w miarę możliwości
      odpowiem smile
      • mamaroksany Re:do alix1 15.09.05, 14:43
        oj, jak to dobrze ze jest u nas wykształcona dusza w tym zakresie smile))))))))
        • alix1 Re:do alix1 15.09.05, 19:19
          mamoroksany smile)) po prostu konieczność taka zaszła zajrzenia w ten gąszcz
          przepisów, a mogę to wykorzystać i pomóc drugiemu w potrzebie smile
    • agnieszka71 Re: do moderatorek 15.09.05, 14:48
      może ten link pomoże komuś
      www.pomocspoleczna.ngo.pl/
    • agamamaani Re: do moderatorek 16.09.05, 10:29
      a może ten się przyda - tu napraewdę jest tużo przydatnych adresów -
      www.ops.pl/
    • amelka99 Re: do moderatorek 18.09.05, 16:59
    • amelka99 Re: do moderatorek 29.09.05, 15:46
      ?????????????
      • maria_rosa Re: do moderatorek 30.09.05, 11:34
        Amelko,
        przepraszam za zwłokę.
        Niestety forum samodzielna mama jak się dowiedziałam to miejsce na takowe
        sparawy.
        Przykto mi ale tutaj na stronie nie możemy tego mieć.

pozdrowionka,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka