Dodaj do ulubionych

kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na płytkach

19.10.05, 23:25

moje ludziki coś by poogladały nowego, wiec jesli ktoś coś.......... to
dajcie zać

pozdrowienia

kocham was smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28594353&a=28594353
Obserwuj wątek
    • angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 01:34
      mam zawsze kilka filmów na stanie, które notorycznie po obejrzeniu wyrzucam smile
      sa to przede wszystkim filmy poprzerabiane na VCD smile

obecnie mam na zbyciu:

filmy: Creep (VCD), Męska gra.

bajki: Atlantyda, Planeta Skarbów, Mulan, Ice Age (z napisami), Stalowy gigant,
      Król Lew 2, Sindbad - legend of the seven seas, 12 prac Asterixa, Prosiaczek i
      przyjaciele, Koziołek Matołek.

pozdrawiam
      • angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 01:37
        wymienione przeze mnie bajki zalegaja mi na półce juz kilka miesiecy wink
        • aqua696 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 21.10.05, 01:28
          a mozan poprosic o wypalenie i przeslanie
          pokryje koszty??
      • angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 01:41
        ooo znalazłam jeszcze kilka filmów: Siła strachu, Birth, Cold Creek Manor, The
        notebook (Pamietnik), Audition, Ocean 12.

to na razie tyle smile

pozdrawiam
      • arwena_11 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 07:28
        Witam, czy ja mogłabym prosić o atlantydę, planetę skarbów, król lew i
        prosiaczek i przyjaciele. Moje maluchy bardzo by się ucieszyły, Pokryję
        oczywiście koszty przesyłki.
        • angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 13:48
          arwena pisz do mnie na maila angelika@elblag.com.pl smile

pozdrawiam
          • arwena_11 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 21.10.05, 12:53
            napisałam na priv
    • panpazapan Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 09:51
      ja poszukuję "epoki lodowcowej" i innych po polsku,

chętnie przyjme lub zamienię się na coś (mam m.in. epokę lodowcową po
      francusku) ale polskie płyty też (VCD, DVD)pokryję koszty
      pozdrawiam
      w-wa
      • cruella Rapitus:)) 20.10.05, 10:22
        Postaram się coś znaleźć.
    • ania198 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 10:24
      Rapitus, a ludzi z "pewngo" forum też tak bardzo kochasz? wink
      • rapitus Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 23:38
        wiecie kiedyś na baybus.net (pod moim nickiem) nieładnie sie zachowałem, i nie
        zamierzan tego ukrywać, sytuacja mnie wtedy nie tylko nawet na necie troche
        przerastała momentami i dałem sobie upust tekstami typu baby, a do pana
        moderatora napisałem że po tym jak mi zwrócił uwage może mnie pocałować w moje
        cztery litery, dziś nie jestem zaszczycony z tego powodu ale nie zamierzam też
        chować głowy w piasek, przyznaje sie bez bicia że rapitus z tad i rapitus z
        baybusa.net to ten sam ja.
        oczywiście moderator baybusa wywaliłmnie z forum za moje popisy, czego do dzis
        załuje , zachowałem sie mało dyplomatycznie wiec nie moge miec im tego zazłe,
        uważam że za błedy trzeba płacić i tutaj tez prosze o najwyższy wymiar kary,
        naprawdę nie chće sie tu publicznie wybielać po prostu czasem zdaża sie żebywam
        złośliwy i dlatego tez czasem musze chodzić do spowiedzi, choć czasem popełniam
        gafy to jednak szybko tego żałuje, tak juz zemna jest, to wszystko sie tak
        jakoś zamną całe życie ciągnie, mimo wszystko cham życie i ludzi, i to nie jest
        obłudne kłamstwo, po prosu czasem niezgadzam sie zw 100% z ustalonym pożadkiem
        tego świata, i prosze bardzo o nieupolitycznienie mnie ani mojego przypadku,
        poprostu nie interesuje mnie zupełnie polityka i politykowanie,chcioałbym tylko
        oszczedzić ci aniu wywodóe na mój tema , rozumiem cie i wyobrażam że mój nick
        od tamtego czasu drażni twoje oczy, ale zrozum mnie i ty nie chcę go zmieniać
        na inny

pozdrowienia

wojtek
    • angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 13:51
      mamy piszcie do mnie na adres angelika@elblag.com.pl smile

pozdrawiam

arwena dla Ciebie juz jest rezerwacja :]
    • arwena911 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 13:57
      Ja również mam parę bajek , które moge nagrać. Mam
      m.in."MULAN2", "INIEMAMOCNI","EPOKA LODOWCOWA", "RYBKI Z FERAJNY", "SHREK 1,
      2", "DAWNO TEMU W TRAWIE", "STUART MALUTKI cz.1 i 2", "HARRY
      POTTER", "Madagascar PL", "TARZAN", "POTWORY I SPÓŁKA", "KRÓL LEW.HAKUNA
      MATATA". Zainteresowanych proszę o maila na adres gazetowy.
      • maria_rosa Re: arweno911 21.10.05, 22:24
        Próbujesz się podszyć pod arwenę_11?
        • arwena911 Re: arweno911 22.10.05, 15:15
          Dlaczego tak sądzisz? Czy to, że mam podobny nick ma to znaczyć ze odrazu chce
          sie pod kogoś podszyć i zaraz kogos oszukać pewnie jeszcze.
          • maria_rosa Re: arweno911 22.10.05, 19:43
            Tego nie napisałam.
            Rozumiem jednak, że gazeta ma ograniczone możliwości w nickach.
    • angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 21.10.05, 13:40
      odpisałam chyba wszystkim smile

pozdrawiam
      Angelika
      • akia_k mam kilka bajek 21.10.05, 14:17
        Też mam troszkę bajek, mogę przegrać, proszę pisać na priv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka