rapitus 19.10.05, 23:25 moje ludziki coś by poogladały nowego, wiec jesli ktoś coś.......... to dajcie zać pozdrowienia kocham was forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28594353&a=28594353 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 01:34 mam zawsze kilka filmów na stanie, które notorycznie po obejrzeniu wyrzucam sa to przede wszystkim filmy poprzerabiane na VCD obecnie mam na zbyciu: filmy: Creep (VCD), Męska gra. bajki: Atlantyda, Planeta Skarbów, Mulan, Ice Age (z napisami), Stalowy gigant, Król Lew 2, Sindbad - legend of the seven seas, 12 prac Asterixa, Prosiaczek i przyjaciele, Koziołek Matołek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 01:37 wymienione przeze mnie bajki zalegaja mi na półce juz kilka miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 21.10.05, 01:28 a mozan poprosic o wypalenie i przeslanie pokryje koszty?? Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 01:41 ooo znalazłam jeszcze kilka filmów: Siła strachu, Birth, Cold Creek Manor, The notebook (Pamietnik), Audition, Ocean 12. to na razie tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 07:28 Witam, czy ja mogłabym prosić o atlantydę, planetę skarbów, król lew i prosiaczek i przyjaciele. Moje maluchy bardzo by się ucieszyły, Pokryję oczywiście koszty przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 13:48 arwena pisz do mnie na maila angelika@elblag.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 21.10.05, 12:53 napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
panpazapan Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 09:51 ja poszukuję "epoki lodowcowej" i innych po polsku, chętnie przyjme lub zamienię się na coś (mam m.in. epokę lodowcową po francusku) ale polskie płyty też (VCD, DVD)pokryję koszty pozdrawiam w-wa Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 10:24 Rapitus, a ludzi z "pewngo" forum też tak bardzo kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rapitus Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 23:38 wiecie kiedyś na baybus.net (pod moim nickiem) nieładnie sie zachowałem, i nie zamierzan tego ukrywać, sytuacja mnie wtedy nie tylko nawet na necie troche przerastała momentami i dałem sobie upust tekstami typu baby, a do pana moderatora napisałem że po tym jak mi zwrócił uwage może mnie pocałować w moje cztery litery, dziś nie jestem zaszczycony z tego powodu ale nie zamierzam też chować głowy w piasek, przyznaje sie bez bicia że rapitus z tad i rapitus z baybusa.net to ten sam ja. oczywiście moderator baybusa wywaliłmnie z forum za moje popisy, czego do dzis załuje , zachowałem sie mało dyplomatycznie wiec nie moge miec im tego zazłe, uważam że za błedy trzeba płacić i tutaj tez prosze o najwyższy wymiar kary, naprawdę nie chće sie tu publicznie wybielać po prostu czasem zdaża sie żebywam złośliwy i dlatego tez czasem musze chodzić do spowiedzi, choć czasem popełniam gafy to jednak szybko tego żałuje, tak juz zemna jest, to wszystko sie tak jakoś zamną całe życie ciągnie, mimo wszystko cham życie i ludzi, i to nie jest obłudne kłamstwo, po prosu czasem niezgadzam sie zw 100% z ustalonym pożadkiem tego świata, i prosze bardzo o nieupolitycznienie mnie ani mojego przypadku, poprostu nie interesuje mnie zupełnie polityka i politykowanie,chcioałbym tylko oszczedzić ci aniu wywodóe na mój tema , rozumiem cie i wyobrażam że mój nick od tamtego czasu drażni twoje oczy, ale zrozum mnie i ty nie chcę go zmieniać na inny pozdrowienia wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 13:51 mamy piszcie do mnie na adres angelika@elblag.com.pl pozdrawiam arwena dla Ciebie juz jest rezerwacja :] Odpowiedz Link Zgłoś
arwena911 Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 20.10.05, 13:57 Ja również mam parę bajek , które moge nagrać. Mam m.in."MULAN2", "INIEMAMOCNI","EPOKA LODOWCOWA", "RYBKI Z FERAJNY", "SHREK 1, 2", "DAWNO TEMU W TRAWIE", "STUART MALUTKI cz.1 i 2", "HARRY POTTER", "Madagascar PL", "TARZAN", "POTWORY I SPÓŁKA", "KRÓL LEW.HAKUNA MATATA". Zainteresowanych proszę o maila na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena911 Re: arweno911 22.10.05, 15:15 Dlaczego tak sądzisz? Czy to, że mam podobny nick ma to znaczyć ze odrazu chce sie pod kogoś podszyć i zaraz kogos oszukać pewnie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: arweno911 22.10.05, 19:43 Tego nie napisałam. Rozumiem jednak, że gazeta ma ograniczone możliwości w nickach. Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka Re: kochani ma ktoś jakieś bajki lub filmy na pły 21.10.05, 13:40 odpisałam chyba wszystkim pozdrawiam Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k mam kilka bajek 21.10.05, 14:17 Też mam troszkę bajek, mogę przegrać, proszę pisać na priv Odpowiedz Link Zgłoś