Dodaj do ulubionych

maria_rosa robisz to ze strachu???

24.10.05, 17:19
wink)) już niedługo to ja będę się śmiaławink))
Obserwuj wątek
    • dorota9620 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 17:33
      Wiesz, mało udzielam się na forum ale tym razem zwyczajnie muszę to zrobić!
      Masz niebywały tupet aby polemizować na temat swojej uczciwości.Wobec tylu
      faktów przemawiających na twoją niekorzyść powinnaś zwyczajnie opuścić
      towarzystwo internetowe i zaszyć się głęboko w domu, spędzając czas na
      refleksji nad marnością własnej osoby....Ale jak mniemam osoby twego pokroju
      nie wiedzą o czym piszę , bo nie posiadają czegoś takiego jak sumienie!
      Daj sobie spokój kobieto i nie podnoś nam wszystkim ciśnienia! Bo poza marią-
      rosą jest nas tu więcej, które zaczynają mieć cię dosyć..
      • odojoachim Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 17:53
        ja jestem wdzieczna dziewczynie ktora poprosila by mnie sprawdzic, bo to
        swiadczy o jej uczciwosci i checi pomocy tym ktorzy naprawde potrzebuja oraz
        marii rosie ze mnie o tym fakcie poinformowala bym mogla spokojnie wytlumaczyc
        wam wszystkim co i jak. takze watpiue ze tu w gre wchodzil strach
        • anulla1 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 18:27
          Widać vikiko wychodzi z założenia że najlepszą obroną jest atak- w jej wypadku
          ta taktyka sie jednak nie sprawdzi! Za dużo osób ma czarno na białym ma twoje
          maile na skrzynkach - niestety wadą internetu jest to że łatwo kogoś naciągnąć,
          ale zaletą że stosunkowo łatwo udowodnić oszustwo!!!
          Ania
          • vikikoo Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 18:54
            broń Boże ja nikogo nie atakuję nie zamierzam skoro ona docieka "prawdy"
            zasłania się wami wyciąga jakieś głupoty które nie miały miejsca to i ja
            postanowiłam zwyczajnie udać się do swojego adwokata a On powiedział,że z taką
            wywłoką do prokuratora cza iść i poszedł zanieść pozozew to wszystko.
            • vikikoo mało tego 24.10.05, 18:56
              już conajmniej kilkanaście osób z forum do mnie pisało z gratulacjami mówiąć,że
              nareście ktoś jej się do d... dobrał.
              • letica Arcyśmieszna vikiko...błazenada 24.10.05, 19:03
                To w takim razie zobaczymy,kto się będzie śmiał ostatni.A w swoim poście wyżej
                podałas kolejny argument,który mozna zawrzeć w sprawie z powódzctwa cywilnego O
                zniesławienie....Lepiej opłac sobie dobrego adwokata,bo z byle leszczem nie
                wygrasz,a wobec dowodów jakie się nawarstwiły marne Twoje szanse choćbyś u
                samego diabła miała wstawiennictwo....i dobrze,trolli internetowych takich jak
                Ty trzeba eliminować,bo żasmiecają sieć.

Ps.Mario Roso-kontynujemy przedsięwzięcie smilePozdrowionka smile
                • vikikoo och letica 24.10.05, 19:10
                  jaka mądra kobieta z Ciebie to pewnie szkoła tej wywłoki hehe wink))
                  • letica Re: och letica 24.10.05, 19:28
                    Jesteś trywialna i beznadziejnie głupio się zachowujesz...i poprawka-to ty
                    szoruj stąd,bo to ty jesteś persona non grata..Przetłumaczyć...winkSzkoda
                    klawiatury na...
                    A faktów dziewczynka nie przytoczy,bo ich nie ma...ot,co wink
                    tra la la
              • malgog Re: mało tego 24.10.05, 19:10
                może napiszesz kto ci pogratulował ...
                czy poprzestaniesz wyłącznie na czczej gadaninie
                ciśnienie mi sie podnosi jak czytam twoje posty vikiko,
                a chyba maria-rosa zapomniała dodać jeszcze jednego nicka,
                tego pod którym pisałaś, że masz umierającego męża - kamusia_a
                • vikikoo cisnienie 24.10.05, 19:12
                  to nie czytaj nie ciebie to dotyczy więc spadaj ok
            • dorota9620 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:13
              Bo wszystko zależy od tego jak sprawę przedstawiłaś adwokatowi..
              Jeśli nie masz nic na swoją obronę to daj spokój..Pare osób czuję się źle i
              dzięki takim aferom ci którzy naprawdę potrzebują pomocy zostaną z niczym...
              I jeszcze jedno, każda z nas ma swój rozum więc Ewelina nie musi zasłaniać się
              nami. Są FAKTY, których nie da się tak łatwo podważyć..
              • vikikoo Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:25
                > Bo wszystko zależy od tego jak sprawę przedstawiłaś adwokatowi..

przedstawiłam czarno na białym skan z tego forum wszędzie tam gdzie są moje
                dane udostępnione przez maria-rosa lub dzięki niej lub na jej polecienie.To
                wszystko.
                • dorota9620 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:39
                  Ale dane zostały udostępnione z jakiegoś powodu! Pamiętaj o tym. Jeśli chcesz
                  zakończyć tą niefortunną historię to po prostu pokaż wszystkim coś na swoją
                  obronę.Przestań atakować, obrażać, mówić-spadaj itd...Bo to tylko podkręca
                  atmosferę. Powiedz coś , co wytłumaczy np.wspólne dla kilku nicków IP..
                  Słowem nie wspominasz o tych zarzutach, to dziwne nie uważasz?
              • malgog Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:25
                Dorota daj spokój,
                czy sądzisz, że ją obchodzi, że ktoś inny straci

no vikiko tylko na tyle cię stać,
                spadaj...
                ja wiem, że to mnie nie odchodzi ale walisz na oślep,
                tylko sie pogrążasz,
                pewnie innej osobie wstyd nie pozwoliłby napisać czegokolwiek a tobie.....
                jesteś żenująca
                nie będę się wdawała w głupie dyskusje bo szkoda na to czasu
                ale wiedz, że to co napisala maria-rosa to pogląd wszystkich z tego forum
                wszystkich uczciwych
                • katse Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:32
                  zdaje mi się że jakiś czas temu pewna pani też się odgrażała...

w Świnoujściu mam ustawionych znajomych

jak trzeba będzie wyjaśnie co trzeba

K
                  • letica katse 24.10.05, 19:35
                    smile
                    • dondon :):):) 24.10.05, 19:41
                      popłakałam sie ze smiechusmile
                      publiczne dane czy nazwanie kogos wywłoka -ciekawe co gorsze od wyłudzenia
                      korzysci majatkowych?
                      sporo zapłacisz za tego adwokata-ciekawe z czyich pieniedzy?forumowiczek? a
                      moze allegrowiczów?
                  • maria_rosa Re: do Katse 24.10.05, 21:13
                    Napisz proszęna prifasmile
                    • gabi683 Re: do Katse 24.10.05, 21:34
                      To bylo do katse !
                  • gabi683 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 21:33
                    Do mnie pijesz bo jesli tak to moja sprawa jest rozwiazana z osoba
                    zinteresowaną ,i Ciebie napewno nie dotyczyła więc bardzo Cie prosze daruj
                    sobie te teksty.
                    • jasama3 GABI :):):) 24.10.05, 21:39
                      ZAGLĄDASZ JESZCZE czasem na forum do dianitrysmile?? zajżyj..smile
                      Pozdrawiam
                      Ewa
                      • gabi683 Re: GABI :):):) 24.10.05, 22:01
                        Jestem jestem smile
                        Raczej jestem na noworodku niz tu ale czasem czytam gazetkesmile
                        Widze ze masz wizytówke a ja nie moge cos jej zrobićsad
                        • mama_blizniakow do GABI :):):) 24.10.05, 22:02
                          czekam na odpowiedz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=30927930
                      • jasama3 Re: GABI :):):) 24.10.05, 22:11
                        a ja się nie umiem poruszać po noworodku założyłam konto ale nie korzystam więc
                        zaglądaj czasem i do nas i naklikaj coś od czasu do czasusmile
                    • katse Gabi 24.10.05, 23:54
                      widać że od niedawna tu zaglądasz.

K
            • agunek1 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:42
              Ciekawe czy w pozwie używasz równie "niepowtarzalnego" słownictwa.
              • penelina hmmm ... 24.10.05, 19:45
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25767&w=30786856

• maria_rosa Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 20:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=30922093
      • zorka7 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 20:19
        Najlepszą obroną jest atak.
    • mircea po co karmić trolla? 24.10.05, 21:19
      Dziewczyny, po co wdawać się w tę jałową dyskusję - przecież to tylko woda na
      młyn dla autorki wątku. Najlepiej sobie odpuścić, zignorować (to trolla boli
      najbardziej) i robić swoje smile
      • maria_rosa Re: po co karmić trolla? 24.10.05, 21:47
        smile
    • maria_rosa Re: z forum Listopad 2005 25.10.05, 08:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27628&w=30916873
    • mircea Vikikoo - zobacz jak sie ciebie wswzyscy boją ;-) 26.10.05, 02:20
      O WYŁUDZENIU - z Kodeksu Karnego:

Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną
      osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą
      wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego
      pojmowania przedsiębranego działania,podlega karze pozbawienia wolności od 6
      miesięcy do lat 8.
      § 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot
      bezprawnie zabranej rzeczy.
      § 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
      2.

I jeszcze jedno - czyżby też pasowało?? uncertain

Art. 287. § 1. (63) Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia
      innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie,
      gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo
      wprowadza nowy zapis danych informatycznych, podlega karze pozbawienia wolności
      od 3 miesięcy do lat 5.
      § 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do
      roku.

Miłej lektury!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka