vikikoo 24.10.05, 17:19 )) już niedługo to ja będę się śmiała)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota9620 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 17:33 Wiesz, mało udzielam się na forum ale tym razem zwyczajnie muszę to zrobić! Masz niebywały tupet aby polemizować na temat swojej uczciwości.Wobec tylu faktów przemawiających na twoją niekorzyść powinnaś zwyczajnie opuścić towarzystwo internetowe i zaszyć się głęboko w domu, spędzając czas na refleksji nad marnością własnej osoby....Ale jak mniemam osoby twego pokroju nie wiedzą o czym piszę , bo nie posiadają czegoś takiego jak sumienie! Daj sobie spokój kobieto i nie podnoś nam wszystkim ciśnienia! Bo poza marią- rosą jest nas tu więcej, które zaczynają mieć cię dosyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
odojoachim Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 17:53 ja jestem wdzieczna dziewczynie ktora poprosila by mnie sprawdzic, bo to swiadczy o jej uczciwosci i checi pomocy tym ktorzy naprawde potrzebuja oraz marii rosie ze mnie o tym fakcie poinformowala bym mogla spokojnie wytlumaczyc wam wszystkim co i jak. takze watpiue ze tu w gre wchodzil strach Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 18:27 Widać vikiko wychodzi z założenia że najlepszą obroną jest atak- w jej wypadku ta taktyka sie jednak nie sprawdzi! Za dużo osób ma czarno na białym ma twoje maile na skrzynkach - niestety wadą internetu jest to że łatwo kogoś naciągnąć, ale zaletą że stosunkowo łatwo udowodnić oszustwo!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
vikikoo Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 18:54 broń Boże ja nikogo nie atakuję nie zamierzam skoro ona docieka "prawdy" zasłania się wami wyciąga jakieś głupoty które nie miały miejsca to i ja postanowiłam zwyczajnie udać się do swojego adwokata a On powiedział,że z taką wywłoką do prokuratora cza iść i poszedł zanieść pozozew to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
vikikoo mało tego 24.10.05, 18:56 już conajmniej kilkanaście osób z forum do mnie pisało z gratulacjami mówiąć,że nareście ktoś jej się do d... dobrał. Odpowiedz Link Zgłoś
letica Arcyśmieszna vikiko...błazenada 24.10.05, 19:03 To w takim razie zobaczymy,kto się będzie śmiał ostatni.A w swoim poście wyżej podałas kolejny argument,który mozna zawrzeć w sprawie z powódzctwa cywilnego O zniesławienie....Lepiej opłac sobie dobrego adwokata,bo z byle leszczem nie wygrasz,a wobec dowodów jakie się nawarstwiły marne Twoje szanse choćbyś u samego diabła miała wstawiennictwo....i dobrze,trolli internetowych takich jak Ty trzeba eliminować,bo żasmiecają sieć. Ps.Mario Roso-kontynujemy przedsięwzięcie Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
vikikoo och letica 24.10.05, 19:10 jaka mądra kobieta z Ciebie to pewnie szkoła tej wywłoki hehe )) Odpowiedz Link Zgłoś
letica Re: och letica 24.10.05, 19:28 Jesteś trywialna i beznadziejnie głupio się zachowujesz...i poprawka-to ty szoruj stąd,bo to ty jesteś persona non grata..Przetłumaczyć...Szkoda klawiatury na... A faktów dziewczynka nie przytoczy,bo ich nie ma...ot,co tra la la Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: mało tego 24.10.05, 19:10 może napiszesz kto ci pogratulował ... czy poprzestaniesz wyłącznie na czczej gadaninie ciśnienie mi sie podnosi jak czytam twoje posty vikiko, a chyba maria-rosa zapomniała dodać jeszcze jednego nicka, tego pod którym pisałaś, że masz umierającego męża - kamusia_a Odpowiedz Link Zgłoś
vikikoo cisnienie 24.10.05, 19:12 to nie czytaj nie ciebie to dotyczy więc spadaj ok Odpowiedz Link Zgłoś
dorota9620 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:13 Bo wszystko zależy od tego jak sprawę przedstawiłaś adwokatowi.. Jeśli nie masz nic na swoją obronę to daj spokój..Pare osób czuję się źle i dzięki takim aferom ci którzy naprawdę potrzebują pomocy zostaną z niczym... I jeszcze jedno, każda z nas ma swój rozum więc Ewelina nie musi zasłaniać się nami. Są FAKTY, których nie da się tak łatwo podważyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
vikikoo Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:25 > Bo wszystko zależy od tego jak sprawę przedstawiłaś adwokatowi.. przedstawiłam czarno na białym skan z tego forum wszędzie tam gdzie są moje dane udostępnione przez maria-rosa lub dzięki niej lub na jej polecienie.To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota9620 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:39 Ale dane zostały udostępnione z jakiegoś powodu! Pamiętaj o tym. Jeśli chcesz zakończyć tą niefortunną historię to po prostu pokaż wszystkim coś na swoją obronę.Przestań atakować, obrażać, mówić-spadaj itd...Bo to tylko podkręca atmosferę. Powiedz coś , co wytłumaczy np.wspólne dla kilku nicków IP.. Słowem nie wspominasz o tych zarzutach, to dziwne nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:25 Dorota daj spokój, czy sądzisz, że ją obchodzi, że ktoś inny straci no vikiko tylko na tyle cię stać, spadaj... ja wiem, że to mnie nie odchodzi ale walisz na oślep, tylko sie pogrążasz, pewnie innej osobie wstyd nie pozwoliłby napisać czegokolwiek a tobie..... jesteś żenująca nie będę się wdawała w głupie dyskusje bo szkoda na to czasu ale wiedz, że to co napisala maria-rosa to pogląd wszystkich z tego forum wszystkich uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:32 zdaje mi się że jakiś czas temu pewna pani też się odgrażała... w Świnoujściu mam ustawionych znajomych jak trzeba będzie wyjaśnie co trzeba K Odpowiedz Link Zgłoś
dondon :):):) 24.10.05, 19:41 popłakałam sie ze smiechu publiczne dane czy nazwanie kogos wywłoka -ciekawe co gorsze od wyłudzenia korzysci majatkowych? sporo zapłacisz za tego adwokata-ciekawe z czyich pieniedzy?forumowiczek? a moze allegrowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 21:33 Do mnie pijesz bo jesli tak to moja sprawa jest rozwiazana z osoba zinteresowaną ,i Ciebie napewno nie dotyczyła więc bardzo Cie prosze daruj sobie te teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 GABI :):):) 24.10.05, 21:39 ZAGLĄDASZ JESZCZE czasem na forum do dianitry?? zajżyj.. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: GABI :):):) 24.10.05, 22:01 Jestem jestem Raczej jestem na noworodku niz tu ale czasem czytam gazetke Widze ze masz wizytówke a ja nie moge cos jej zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow do GABI :):):) 24.10.05, 22:02 czekam na odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=30927930 Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: GABI :):):) 24.10.05, 22:11 a ja się nie umiem poruszać po noworodku założyłam konto ale nie korzystam więc zaglądaj czasem i do nas i naklikaj coś od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 19:42 Ciekawe czy w pozwie używasz równie "niepowtarzalnego" słownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina hmmm ... 24.10.05, 19:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25767&w=30786856 Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=30922093 Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: maria_rosa robisz to ze strachu??? 24.10.05, 20:19 Najlepszą obroną jest atak. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea po co karmić trolla? 24.10.05, 21:19 Dziewczyny, po co wdawać się w tę jałową dyskusję - przecież to tylko woda na młyn dla autorki wątku. Najlepiej sobie odpuścić, zignorować (to trolla boli najbardziej) i robić swoje Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: z forum Listopad 2005 25.10.05, 08:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27628&w=30916873 Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Vikikoo - zobacz jak sie ciebie wswzyscy boją ;-) 26.10.05, 02:20 O WYŁUDZENIU - z Kodeksu Karnego: Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy. § 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. I jeszcze jedno - czyżby też pasowało?? Art. 287. § 1. (63) Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Miłej lektury!! Odpowiedz Link Zgłoś