agu_30
10.11.05, 08:44
Na poczatek pragne nadmienic iz nie jetem tu by kogos naciagac-mam 31 lat mieszkam w
Czestochowie jestem mezatka maz ma epilepsje wiec nie moge na niego liczyc w 100%.Jestem mama
trojki dzieci Carmen lat 12,Abigail lat 6 i synek Ismael lat3.Mimo iz pracuje nie starcza mi na
podstawowe rzeczy.Ponadto nadmieniam iz od 10 lat ja i moja rodzina jest bezdomna,wynajmuje
wiec mieszkanie co rujnuje moje finanse dodatkowo.Wiem powiecie ze instytucje rzadowe mi
pomoga-niestety juz to przerabialam pomogli schroniska dla bezdomnych itp...to jest temat rzeka
wiec sami borykamy sie z zyciem.Daje rade lecz naprawde powstaje problem gdy trzeba zakupic
odziez obuwie,a ostatnio nawet podreczniki.MOPS pomogl corka juz ma jak sie uczyc lecz zostal
problem ubran dla niej,Maluszki moga jeszcze choc czesc odziezy nosic jeden po drugim zostaje
Carmen panienka ktora chce sie ubrac a ja naprawe nie mam juz na to.Prwde mowiac nie wiedzialam
ze istnijeci pomogl mi w tym program,nie mam czasu nic szukac gdyz pracuje po 12-14 godzin
dziennie.Wiec prosze ponownie jesli ktos moze to prosze o pomoc.agnieszka-koch@wp.plCorka ma
12lat okolo 144cm wzrostu szczuplutka,Abi typowa 6latka a ismael maly 3latek.Pozdrawiam Agu