Dodaj do ulubionych

Witam Ponownie

10.11.05, 08:44
Na poczatek pragne nadmienic iz nie jetem tu by kogos naciagac-mam 31 lat mieszkam w
Czestochowie jestem mezatka maz ma epilepsje wiec nie moge na niego liczyc w 100%.Jestem mama
trojki dzieci Carmen lat 12,Abigail lat 6 i synek Ismael lat3.Mimo iz pracuje nie starcza mi na
podstawowe rzeczy.Ponadto nadmieniam iz od 10 lat ja i moja rodzina jest bezdomna,wynajmuje
wiec mieszkanie co rujnuje moje finanse dodatkowo.Wiem powiecie ze instytucje rzadowe mi
pomoga-niestety juz to przerabialam pomogli schroniska dla bezdomnych itp...to jest temat rzeka
wiec sami borykamy sie z zyciem.Daje rade lecz naprawde powstaje problem gdy trzeba zakupic
odziez obuwie,a ostatnio nawet podreczniki.MOPS pomogl corka juz ma jak sie uczyc lecz zostal
problem ubran dla niej,Maluszki moga jeszcze choc czesc odziezy nosic jeden po drugim zostaje
Carmen panienka ktora chce sie ubrac a ja naprawe nie mam juz na to.Prwde mowiac nie wiedzialam
ze istnijeci pomogl mi w tym program,nie mam czasu nic szukac gdyz pracuje po 12-14 godzin
dziennie.Wiec prosze ponownie jesli ktos moze to prosze o pomoc.agnieszka-koch@wp.plCorka ma
12lat okolo 144cm wzrostu szczuplutka,Abi typowa 6latka a ismael maly 3latek.Pozdrawiam Agu
Obserwuj wątek
    • mamaroksany Re: Witam Ponownie 10.11.05, 08:48
      przepraszam za wści..two ale chyba mąż ma rentę???
      jeśli chodzi o mieszkanie to my równiez jesteśmy "bezdomni" ale znaleźliśmy
      domek na działce rekreacyjnej, wyremontowaliśmy go i tak już mieszkamy od 98
      roku, dzieci mają kawałek ogródka a my zero kosztów wynajmu smile)
      może warto taką opcję przeanalizować
      pozdrawiam Agnieszka z Gdańska
      • agu_30 Re: Witam Ponownie 10.11.05, 08:58
        mamaroksany napisała:

> przepraszam za wści..two ale chyba mąż ma rentę???
        > jeśli chodzi o mieszkanie to my równiez jesteśmy "bezdomni" ale znaleźliśmy
        > domek na działce rekreacyjnej, wyremontowaliśmy go i tak już mieszkamy od 98
        > roku, dzieci mają kawałek ogródka a my zero kosztów wynajmu smile)
        > może warto taką opcję przeanalizować
        > pozdrawiam Agnieszka z Gdańska
        Moja droga malzonek nie dostal renty ale dorabia dzieki temu moge oplacic czynsz za mieszkanie a
        moja pesja idzie na media i zywnosc.Jezeli chodzi o mieszkanie tak jak pisalam przerobilam kazda
        opcje jeszcze tylko nie ukradlam mieszkania co jest raczej niemozliwe wiec wciaz tkwie w
        wynajetym.Jesli jednak znasz jakies kruczki prawne pozwalajace obejsc niekture przepisy jestem
        otwarta na pomoc.Pozdrawiam Ciebie i Twoja rodzine Agu
        • maria_rosa Re: Witam Ponownie 10.11.05, 09:51
          A najmłodszy malec jaki nosi rozmiar ubranek?Jest wysoki?, szczupły?
          Napisz proszę.
          pozdr,
          • gabi683 Re: Witam Ponownie 10.11.05, 10:12
            Napisz prosze rozmiar bucików ja cos poszukam po mojej gromadziesmile
            Pozdrawiam Gabi
            • agu_30 Re: Witam Ponownie 11.11.05, 07:08
              Witam!Carmen nr.36 Abigail 30 a Ismael 26 Pozdrawiam Agu
          • agu_30 Re: Witam Ponownie 11.11.05, 07:07
            witam maria-rosa Ismael nosi ubranie rozm.na okolo 96cm.Pozdrawiam agu
    • mamcianatalki Re: Witam Ponownie 10.11.05, 10:29
      Witam... myślę że na 3 latka znalazło by się coś u mnie w szafie... bo moi
      chłopcy maja już 7 i 5 latek... Napisz proszę jaki rozmiar ubranek byś
      potrzebowała i jaki ma romiar nóżki... Pozdrawiam Anna
      • agu_30 Re: Witam Ponownie 11.11.05, 12:32
        Bylabym wdzieczna - Dzieciaczki nosza kolejno rozmiary Carmen 144 wzrost buciki 36,Abigail 120cm
        buciki 30,Ismael ok.100cm bucik 26. Pozdrawiam Agu agnieszka-koch@wp.pl
    • aqua696 Re: Witam Ponownie 10.11.05, 18:15
      przepraszam aile lat czekacie na mieszkanie z gminy raczej po 10 latach i kiedy
      jest osoba niepelnosprawna -maz daja
      moja znajoma z chorym dzieckiem dostala po 2 latach
      a maz przeciez powinien zlozyc o rente socjalna jak nie wypracowal-420zl
    • aqua696 Re: Witam Ponownie 10.11.05, 18:17
      epilepsa ma rozne postacie, znam osoby ktore nawet plywaja w rejsy i spokojnie
      sobie radza, a jesli jest od dziecka to dodatkowo nalezy sie zasilek
      pielegnacyjny
    • aqua696 Re: Witam Ponownie 10.11.05, 18:19
      i zloz dokumenty na dodatek mieszkaniowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka