Dodaj do ulubionych

przyjmę krzesełko

17.11.05, 15:09
Bardzo was proszę, może ktoś ma krzesełko do karmienia (wystarczy samo
krzesełko bez podstawki)i już nie używa, albo małe krzesełko dla trzylatka, to
chętnie przyjmę, mogę się odwdzięczyć np. bajkami na vcd lub dvd (nagrane, nie
oryginały). Jestem z Krakowa, pozdrawiam, Beata.
Obserwuj wątek
    • vaniliaa1 Re: przyjmę krzesełko 17.11.05, 15:13
      na targach sa takie zwykle male ogrodowe kosztuja 5-10 zl. wyjdzie tak samo jak
      pzresylka. a dla 3 latka idealne.
      • bijata Re: przyjmę krzesełko 17.11.05, 15:17
        ale drewniane czy plastikowe? pewnie plastikowe, to odpada, już takie miałam i
        okazało się bardzo niebezpieczne
        • anik35 Re: przyjmę krzesełko 17.11.05, 16:12
          A wiesz moje bliżniaki maja takie plastykowe i jest ok.Po 5 złoty z
          bazarów.Jadły na nich nawet jak miały rok, teraz maja 3,5. Nigdy nie miały
          innych krzeseł.Nigdy nie spadły.Przeciez dziecko sie pilnuje gdy je.A moje
          siedzac na tych krzesełkach malują, ogladaja TV i jest dobrze.Pozdrawiam
          serdecznie.Ania
          • escribir Re: przyjmę krzesełko 18.11.05, 15:51
            anik35 napisała:

> A wiesz moje bliżniaki maja takie plastykowe i jest ok.Po 5 złoty z
            > bazarów.Jadły na nich nawet jak miały rok, teraz maja 3,5. Nigdy nie miały
            > innych krzeseł.Nigdy nie spadły.Przeciez dziecko sie pilnuje gdy je.A moje
            > siedzac na tych krzesełkach malują, ogladaja TV i jest dobrze.Pozdrawiam
            > serdecznie.Ania
    • mamaroksany Re: przyjmę krzesełko 17.11.05, 17:17
      proponuję dokupić stolik też z tej serii plastykowy i skleić szeroką taśmą nogi
      z przodu krzesełka i nogi od węższej części stolika tak aby dało się dziecko
      włożyć a napewno z niego nie wypadnie. Moje ruchliwe dzieci tez siedzą w takim a
      stolik to zabezpieczenie przed wariacjami typu wchodzę schodzę a tu ślizg i na
      pupie bo kafle śliskie. Jeśli nie ma możliwości to proponuję pod krzesełko
      podłożyć kawałek wykładziny podklejonej gumą, gdy się ślizga na kaflach.
      pozdrawiam Agnieszka
      • mueller2 Re: przyjmę krzesełko 18.11.05, 15:48
        Można tez zapiąć za "rączki" krzesełka zwykły pasek od spodni, ścisnąć i
        zabezpieczenie gotowe. Ja tak zrobiłam i jest dobrze. Ale ze stolikiem niezły
        pomysłsmile
        • bijata Re: przyjmę krzesełko 19.11.05, 13:03
          wiecie, stolik mamy taki z ikei i jest w sam raz na wysokość maluchów ale tych
          plastikowych krzesełek nie da się do niego dopasować, bo oparcie nie wchodzi pod
          blat. Piszę o tym krzesełku, ponieważ mam 11 miesięcznego malucha, i trzyletnie
          bliźniaki, które używają między innymi przerobionego krzesełka do karmienia.
          Przydałoby mi się jakieś normalne dziecięce krzesełko, ale nie plastikowe dla
          starszego dziecka, aby mogło zwolnić dla małego to, do karmienia, albo jeszcze
          jedno do karmienia dla malucha.Tak, jak pisałam mogę się jakoś odwdzięczyć, np.
          bajkami dla dzieci lub książkami, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka