odojoachim 28.11.05, 19:18 1- halka damska 38 2- buciki 18 3- czapeczkę dla dziewczynki 3-6 miesięcy 4- płaszcz damski czarny z odpinanym kapturem jesienno-wiosenny 5- kurtka jeansowa z podbitym kożuszkiem na 2-3 latka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letica Re: oddam wawa 28.11.05, 20:11 Witam byłabym bardzo zainteresowana kurteczka.Czy to jest rodzaj typowej katany dzińsowej z kozuszkiem?I czy mogłaby byc dla chłopca?Jestem z Olsztyna,ale pokryje koszty wysyłki.Taka kurtałka by sie przydała...a z kasa u mnie raczej krucho... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia474 Re: oddam wawa 28.11.05, 20:27 hej!!!jestem z warszawy i chetnie przygarnełabym plaszczyk i buty Odpowiedz Link Zgłoś
odojoachim Re: oddam wawa 28.11.05, 22:08 letica, to jest kurtka raczej dla chłopca, chyba to jest rodzajtypowej katny, to link do fotki: www.voila.pl/427ij/index.php?20 z przodu też jest w takimstanie, w środku ma kożuszek, nie ma jak zrobić 2 zdjęcia, jeżeli będziesz mogła pokryć koszt przesyłki to poproszę asiu- nie ma problemy z kurtką i butami. Dziewczyny zapraszam na priva byśmy mogły dogadać szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś