tynaba 29.11.05, 20:47 to juz ponad miesiąc jak czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tynaba Re: mama poznań Julita zapomniałaś o mnie ?!!!! 29.11.05, 20:51 chodzi o to ,że nawet nie napisalas przez ten miesiąc . Daj chociaz jakiś znak . Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: mama poznań Julita zapomniałaś o mnie ?!!!! 29.11.05, 22:08 Mam kontakt z Julitą. Napisze na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: mama poznań Julita zapomniałaś o mnie ?!!!! 30.11.05, 23:50 cześć! wysłałam Julicie paczkę, nie mam wieści, czy doszła... Jeśli możesz, napisz, co u niej, ma jakies problemy?, może mogłabym jeszcze jakoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba no to przeczytaj ksiu 01.12.05, 11:44 Własnie chodzi o to ,że obiecała miubranka dla mojego synka ponad miesiac temu i znkneła z forum . Rozumię ,że ma malo czasu ze jest zabiegana , ale tak sie nie robi , bo ja naiwnie wierzyłam ze mi pomoże. Teraz po ponad miesiacu po interwencji jednej z mam , która ma z nia kontakt odezwała się ,że przeprasza , ze chodzi na kurs z bezrobocia i ma mało czasu . Rozumie , ale chociaz krótki mail ze nie wysle ,ze nie moze a nie tak bez wiesci wszystkich zostawiać. Teraz sie skontaktowała , przeprosiła , ale o ubrankach juz nie było mowy a wiec po co zamieszczać oddam , potem sie nie oddzywać . Nie wiem ale mamy które pomagały też nie dotały zadnego dziekuje . Przecież kazda z nas majaca małe dziecko liczy sie z czasem a jednak pomagajmy ( no ja moze zadziej bo sama jestem w dolinie biedy i rozpaczy ale jak mały wyrasta z ubranek to staram sie odadć . Nawet podzieliłam sie paroma rzeczami z dziewczyną z forum , która urodziła sliczna córcie niedawno " Ewcia pozdrawiam jak bys to czytała " Hmmcóż synek mi teraz podrósł i swieci szawka psutkami nie mamy ubranek w rozm 80 - 86 a Julitka zawiodła . pozdrawiam Justyna PS Spróbuj sama się z nią skontaktować , nie wiem jak teraz sytuacja wyglada u Julity Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mama.poznan Jeszcze raz przepraszam wszystkie mamy 01.12.05, 13:45 ...ideałem nie jestem,popełniłąm błąd ale Justynk przecież Cię uprzedziłam że wszystko może się przedłużyć,poza tym zdeklarowałam się wysłać Ci ubranka po Hubciu ale w moim poście było napisane wyraźnie że proszę o kontakt tylko osoby z Poznania,gdyż nie mam zbyt wiele czasu,nie posiadam kartonu na wysyłkę itd.Napisałaś jednak do mnie i zgodziłam się wysłać ciuszki,nie myślałam jednak że będę aż tak zabiegana,bo gdy wracam z kursu to jestem z dzieckiem sama i nie schodzę na dół. A jeśli chodzi Ci o to Justynko że przeprosiłam ale nie wspomniałąm już o rzeczach to poprostu Lucia przekazałą mi że to już nieaktualne i ty już nie chcesz tych ciuszków-to tyle.Pozdrawiam i mam nadzieję że wszystko zostało wyjaśnione. Fakt,mogłam coś napisać ale ostatnio nie moge skupić myśli i bardzo przepraszam wszystkie mamy które się zawiodły. mama Hubercika Odpowiedz Link Zgłoś
mama.poznan Justynko 01.12.05, 13:57 zanim przeczytalam forum to odebralam wiadomosc na poczcie i naprawde nie rozumiem dlaczego nie napisalas tego samego do mnie.Bardzo mi przykro ze tak wyszlo,nie lubię byc niesłowna ale czasem życie tak mi się niestety układa. Co do ciuszków to nie zamierzam już zawracać Ci głowy,obiecam a potem znów nie uda mi się czegos zrealizować.Moja koleżanka Lucia niebawem wpadnie z coreczką i odbierze ciuszki bo jej corcia ma chyba ten sam rozmiar. Poza tym 74 juz nieaktualne prawda? Szkoda,chcialam pomoc a wyszlo tak a nie inaczej,na przyszlosc nie bede sie juz deklarowac w sytuacji gdy jest to dla mnie trudne do spelnienia i postaram sie zawsze odpisywac na maile-przyjelam do wiadomosci. Zycze duzo zdrowka-mama Hubercika Odpowiedz Link Zgłoś