aqua696 02.12.05, 23:00 jutro bedziemy od rano-przed otwarciem pewnie po zamkniecie bo KTA ma tam swoja konferencje "moj everest" o terapi przez skalki na dzieci i mlodziez z autyzmem-moze ktos ma chec podjechac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola2004 Re: Manhattan gdansk 02.12.05, 23:58 nic nie zrozumiałam z tej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: Manhattan gdansk 03.12.05, 00:11 myslami byla z mamami z Gdanska np. Justyna Mamaroksany bedziemy z moim synem w centrum Manhattan poniewaz organizacja KTa do ktorej nalezymy ma tam konferencje=mozna wesprzec organizacje ale tez sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Re: Manhattan gdansk 03.12.05, 09:29 ja troche zrozumiałam ale jeśli to dziś w Gdańsku to za późno się dowiedziałam by podjechać Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany buuuuu ja tez :)) 03.12.05, 09:33 szkoda bo z chęcią bym was dziewczyny poznała poznałam juz jasamę i koleżankę Basię od takandrynki ) Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Re: Manhattan gdansk 03.12.05, 09:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10034 jeśli masz możliwości by umieszczać tam tego typu informacje to pewnie mamy tam piszące się ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: Manhattan gdansk 03.12.05, 21:26 witam wlasnie wrocililismy-sorrkia le wszystko bylo robione na ostatnia chwile bo niedostalismy grantow-i troche tak pod kontem terapeuta-ale powotorka napewno bedzie za rok z okazji tygodnia autyzmu smutne bo nawalila reklama w radiu i prasie a mialo byc nawet tv nie dojechala dzis mimo umowienia-a co smieszniej dzis byly obchody niepelnosprawnych ale pierwsze koty za ploty- bylo super na przyszlosc znamy swoje bledy wievc poprawimy postaram sie osobom zainteresowanym strescic na priv piszcie na aqua696@o2.pl moj syn byl juz uczestnikiem obozu skalkowego i ja wiec z spojrzeniem amtki i dziecka opisze Mamoroksany i Roksanko milo byla Was poznac dziekujemy za odwiedzimy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany mi również miło było 03.12.05, 21:31 wiesz trochę jakoś tak się zapętliłam na końcu, szkoda że tak krótko, ogólnie jakaś taka sztywna atmosfera była, co prawda ja mam miłe wrażenia, synek jest super ale musimy się spotkać na bardziej neutralnym gruncie bez profesorów itp... pozdrawiam i ściskam mocno na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: mi również miło było 03.12.05, 22:00 oczywiscie a ne w locie ale pierwsze koty za ploty zawsze juz na ulicy sie poznamy pozdrawiam serdecznie no i znajdziemy miejsce gdzie dzieciaki moga wrzeszczec do woli Odpowiedz Link Zgłoś