Dodaj do ulubionych

Kochane mamusie

12.12.05, 19:46

Obserwuj wątek
    • mamaroksany ja nie na temat 12.12.05, 21:19
      nie mam stroju ale pytanko, doszła paczka bo wysłana prawie tydz temu smile)
    • ewuha1 Re: Kochane mamusie 12.12.05, 22:36

• baem Re: Kochane mamusie 13.12.05, 10:35
        Ewuniu,ja też nie mam stroju dla dużego aniołka, ale może coś doradzę.Mój
        Michał jako 4-latek był aniołkiem,zresztą nie tylko on. Wszystkie mamy same
        robiły stroje.Właściwie zrobić trzeba tylko skrzydła i opaskę na głowę.
        Skrzydełka trzeba wyciąć z kartonu (ja użyłam jakiegoś dużego pudła nie
        pamiętam po czym)i nakleić paski białej bibuły pocięte z jednej strony. Z gumki
        białej zrobić szelki.Opaska może być biała, żółta lub złota, załeży jaki papier
        jest w domu-na przodzie dolepić gwiazdkę.Może uda się pożyczyć z kościoła białą
        albę. Michał miał komeszkę.Pozdrawiam.
    • vaniliaa1 Re: Kochane mamusie 13.12.05, 10:45
      ewuniu jesli mozesz napisz do mnie na privvv... chyba ci pomogewink
      • ewuha1 Re: Kochane mamusie 13.12.05, 11:36
        Witam Cie droga Basiu, świetny pomysł, tylko jak sięgam pamięcią zawsze do
        takich robótek miałam tzw. dwie lewe ręce. Pewnie bym coś wymyśliła, ale boję
        się, że jak zacznę kombinować, to moje dziecko wystąpi jako bardzo nietypowy
        aniołek. Myślałam o tym, żeby sama zrobić strój, i jeżeli nie będę miała
        wyjścia ostatecznie będę musiała. Moje dziecko musi być ślicznym aniołkiem.
        Pozdrawiam Cie Basiuniu i do usłyszenia.
    • ewuha1 Re: Kochane mamusie 13.12.05, 11:48

• ewuha1 Re: Kochane mamusie 13.12.05, 13:13
      Jak zawsze moge na Was liczyć, moja prośba jest juz nieaktualna. Piękny strój
      pożyczy mi vanilia1. Bardzo dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka