15.12.05, 22:06
Poniewaz my juz tylko wspomagamy sie naturalnie mam do oddania bardzo duzo
lekow-przeciwgoraczkowych, antyalergicznych, czopkow, takze dla
doroslych.Piszcie co Wam trzeba to sprawdze czy mam.
Z tym ze bede wysylac zwykla poczta w kopercie zeby taniej.
Obserwuj wątek
    • foretka Re: Lekarstwa 15.12.05, 22:10
      Dondon,

bardzo chetnie bym przyjela cos przeciwgoraczkowego - u mnie idzie szybko bo
      Luliska przy zapaleniu oskrzeli na poczatku ma goraczke. A zapalenie oskrzeli
      juz trzecie... Wlasnie skonczylysmy panadol i mamy polowe ibufenu.

Pozdrawiam serdecznie
      ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
      • babcia_marysia Re: Lekarstwa 15.12.05, 22:15
        a ja bym przyjęła Flonidan i Singular,bo nasz chorowitek bierze to codziennie od
        bardzo dawna
    • aqua696 Re: Lekarstwa 15.12.05, 22:16
      witam
      pisze na priv
    • ba.si.a Re: Lekarstwa 15.12.05, 22:21
      Witam
      jesli mozna to ja bym bardzo prosila o cos przeciwgoraczkowego dla dziewczynek i
      przeciwkaszlowego i na dorosly zatkany nosek(jesli jest taka mozliwosc) smile
      • sylraf Re: Lekarstwa 15.12.05, 22:51
        i my też byśmy prosili o coś przeciwgorączkowego i przeciwbólowego, dla
        maluszka, w związku z akcją "Rosną ząbki".. Gdyby oczywiscie coś zostałowink
        • niewierzewam Re: Lekarstwa 15.12.05, 22:54
          a ja chciałam zapytać o to naturalne wspomaganie - czy jest pod kontrolą lekarza
          czy zupełnie samodzielne? O skutki nie pytam, bo jeśli zrezygnowaliście z
          tradycyjnych leków to znaczy, że są pozytywne. Pomaga to też alergikom?
          • letica Re: Lekarstwa 15.12.05, 23:51
            Może masz Bioparox,Bactrim,Calpol,Ferrum?Syrobek Ambrosol,albo Ibufen?
            A dla dorosłych - no-spa,wapno..?
            • dondon Re: Lekarstwa 19.12.05, 18:45
              Dziewczyny.
              Leki rozdałam tym , ktore napisaly jako pierwsze.Szczerze mowiac zdziwilam sie
              iloscia prosb o przeciwbolowe i przeciwgoraczkowesmileMialam ich stosunkowo
              nieduzo i w sumie takie zawsze w domu miec trzeba.
              Niewierzewam
              Moja corka ma problemy zdrowotne z ukladem pokarmowym od miesiecy.Po wizycie w
              szpitalu pogorszylo sie jej jeszcze bardziej.
              W tym czasie zaczelam wspolpracowac z firma zajmujaca sie medycyna
              tybetanska.Poza tym w rodzinie mam bioenergoterapeute -terapeute manualnego.
              "Naturalnie" wykonal testy alergicznie zorce mojego partnera- wyniki pokryly
              sie ztymi tradycyjnymi.
              Dzieki jego terapii poprawil mi sie stan kregoslupa po porodzie-mialam zmiany
              po znieczuleniu zewnatrzoponowym (skutek nietrafionego strzalu igła)
              No i teraz przy okazji wspolpracy z firma poznalam Pania Doktor Profesor
              Onkologii (ale zajmuje sie roznymi przypadkami).Chodze regularnie n ajej
              wyklady i bylam z corka na wizycie prywatnej.
              Poprawa nastapila po 2ch dniach.Za przeproszeniem sliczniejszej kupy nigdy nie
              robilasmile

Co do tego na co pomaga:
              Medycyna naturalna pomaga na wszystko (oczywiscie zalezy jaki preparat) ale nie
              leczy.
              U podstaw jest walka z przyczyna a nie objawami.Preparaty te to bioaktywne
              dodatki majace za zadanie pomoc organizmowi w walce z choroba dostarczajac
              budulca , ktorego mu trzeba.Takze zmniejsza dzialania uboczne lekow
              tradycyjnych.
              Wiadomo , ze jezeli nie ma wyjscia trzeba siegac po tradycyjna chemie ale np
              jesli chodzi o antybiotyk maja ich wiele w postaci naturalnej.
              pozdr
            • dondon Re: Lekarstwa 19.12.05, 18:46
              letica napisała:

> Może masz Bioparox,Bactrim,Calpol,Ferrum?Syrobek Ambrosol,albo Ibufen?
              > A dla dorosłych - no-spa,wapno..?

Letico
              Niedawno ferrum miala jakas dziewczyna za dyche.Ale sie nie odezwala.
              Niestety dopiero dzis zajrzalam do mojego watku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka