Dodaj do ulubionych

Oddam ubranka dla niemowlaka

19.01.06, 20:47
Chętnie pomogę naprawdę potrzebującej!! matce która dopiero urodzi dzidziusia
lub dopiero co urodziła. Mam miesięcznego synka i moge oddawać ubranka z
których wyrośnie. Proszę o kontakt na priv lub maila niki.kosmetyki@interia.pl
Obserwuj wątek
    • laurette Re: Oddam ubranka dla niemowlaka 19.01.06, 20:55
      Witam!!!Jestem bardzo zainteresowana. Moja kuzynka rodzi synka 4 marca a jest w
      trudnej sytuacji, którą już tu opisywałam....sporo rzeczy ma juz załatwionych
      (wózek, łóżeczko, materacyk) ale właśnie ubranek brakuje. Poza tym moi znajomi
      jak się dowiedzieli, że pomagam komuś przez internet również zgłosili sie o
      pmoc. Gabrysia rodzi 28 kwietnia, ale jeszcze nie wie co będzie. Oni nie mają
      jeszcze nic. Jesteśmy wszyscy z Poznania, ale jeśli będzie trzeba a koszty
      przesyłki nie będą wysoki to któres znich je pokryje. Ja załatiam towszystko,
      ponieważ ani kuzynka ani znajomi nie maja dostepu do internetu, a ja posiadam
      internet w domu. Lubię pomagać, jestem z wykształcenia pracownikiem socjalnym a
      obecnie studiuje pedagogikę. Jesli jesteś z Poznania to może nawet brzemienna
      mamusia sama odbierze darowiznę. Jesli masz jeszcze jakieś pyania to oczywiście
      na wzytsko odpowiem. Z góry dziekuję!!!Pozdrawiam serdecznie
      • laurette Re: Oddam ubranka dla niemowlaka 19.01.06, 20:56
        przepraszam za błędy, ale szzybko pisałam...pozdrawiam
        • iwo510 Re: Oddam ubranka dla niemowlaka 19.01.06, 21:53
          byłabym zainteresowana mam termin na początek marca i napisałam już też tutaj
          że bardzo potrezbuje cokolwiek dla dzidzia właśnie dzisiaj dowiedziałam sie że
          to będzie dziewczynka
    • niunia23 Napisałam na priva 19.01.06, 21:26
      pozdrawiam Ewa
    • anetka_wila Re: Oddam ubranka dla niemowlaka 25.01.06, 13:02
      witam jestem z warszawy w marcu urodze,jestem samotna wiec bardzo potrzebuje
      rzeczy dla niemowlaka!dziekuje pozdrawiam
    • azisia Re: Oddam ubranka dla niemowlaka 09.02.06, 20:34
      ja bylabym zainteresowana gdyz za miesiac urodze maluszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka