07.03.06, 11:59
zakupię lub przyjmę wymiary: pas: 17 cm; biodra: 20 cm ; stan: 16 cm Asia
ashka29@gazeta.pl gg8695216
Obserwuj wątek
    • toxicloki Re: majteczki 07.03.06, 12:12
      napisz jescze czy dla chlopca czy dla dziewczynkiwink
    • l.e.a Re: majteczki 07.03.06, 12:22
      ano własnie smile aha i wymiary niewiele mi mówią, ale jak podasz może rozmiar
      jakie dziecko nosi i wiek smile

słuchaj słonko, ja mam soro slipków chłopięcych, fakt używane ale WSZYSTKIE
      wyparzone i wyprane tylko mi głupio oddawać ... dla chłopczyka w wieku 2-4
      latek, mam też kapielówki.
    • kasia4321 Re: majteczki 07.03.06, 14:46
      a ja tez mam z 6 par majteczek i też wszystkie czyste i wygotowane, chociaz
      oczywiście noszone i tez jak przedmówczyni głupio mi oddawać, bo to
      takie.. "osobiste" ubranko. Ale jesli ktoś się nie obrazi to oddam, byle jednej
      osobie, rozmiar na 2-3 latka.
      • ashka29 Re: majteczki 07.03.06, 15:44
        WitamsmileDziekuje Wam bardzo, bo dla mojej córci nie mogę w ogóle dostać takich
        małych majtusiówsmile Majteczki sa dla dziewczynki, nosi rozmiar 92, ma trzy
        latka. moga być po chłopcu, to mi nie przeszkadza, oczywiście jak Aga wyrosnie,
        przekaże je dalej, jak tylko znajdę chetnychsmile Asia
    • ashka29 Majteczki dla drobinki 03.04.06, 23:18
      Moja córcia nosi rozmiar 98/104 ale wszystkie majteczki w tym rozmiarze są za
      szerokie bo jest naprawdę szczuplutka. Chetnie odkupięsmile)
      • pour Re: Majteczki dla drobinki 04.04.06, 00:37
        Miałam taki sam problemsmile))
        Mam jeszcze malutkie majteczki, typowo dziewczęce, idealne na lato, 100%
        bawełny. Jeśli jesteś jeszcze zainteresowana, proszę o kontakt na priv.
        • katse Re: Majteczki dla drobinki 04.04.06, 09:09
          takie malenkie majteczki udalo mi sie znalezc w sieciowych sklepach, pierwsze
          jakie kupilam byly na 86 (kaph ahl) i byly i tak ciutke luzne na moja corcie,
          potem trafilam w auchan w koszykach na malizny, kupilam mlodej rozm. 24
          miesiace i byly ok.

Ale na razie nie moge oddac, bo moja prawie trzylatka nadal nosi ten rozmiar
          majteczek.

k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka