kalinkaagata 30.03.06, 18:36 O co chodzi z tym powtażajacym się [...], dlaczego ona tak rzuca mięsem??// Ja nie w temacie, więc ot tak pytam:-0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shady27 Re: Kamusia_a?????? 30.03.06, 18:38 no wlasnie sama jeste ciekawa.....moze by ktos raczyl wyjasnic??? Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Kamusia_a?????? 30.03.06, 18:39 Zapraszam do lekturki www.swinoujscie.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4941&Itemid=71&news=1 Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Kamusia_a?????? 30.03.06, 18:42 oooo czyzby to slawna oszustka sie pojawila???? niezle....i pewnie wykrzykuje swoje racje ze oszustka nie jest tak??? niezle Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Kamusia_a?????? 30.03.06, 19:04 [...] oznacza że wypowiedź została usunięta ze względu na złamanie regulaminu - w tym przypadku za wulgarne wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia_a [...] 30.03.06, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaagata Re: Kamusia_a?????? 30.03.06, 21:51 a nie można by tej kamusi , jakoś wyciąć? Tak, żeby już nie denerwowała innych Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojkiam Re: Kamusia_a?????? 31.03.06, 09:05 pamiętam ją. W okolicach 2002-2003 roku występowała jako donata, potem ata. Sama się nabrałam, przygotowałam sporą paczkę, ale za radą męża poczekałam jeszcze parę dni i wtedy pojawiło się na forum ostrzeżenie przed nią. Pisała wtedy, że chłopak zostawił ją w 8-9 m-cu ciąży, a ona nie ma nic. Sama nie byłam w najlepszej sytuacji, ale serce ruszyło - przecież to dla biednego dziecka. Takich ludzi trzebaby chyba wieszać publicznie na rynku, dla przykładu. Albo obcinać ręce za wyłudzanie!!! Przez taką jak ona, nieraz boimy się pomagać innym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oska82 Re: Kamusia_a?????? 31.03.06, 09:19 Oj nie ładnie... Skąd sie tacy ludzie biora na tym świecie...(( Odpowiedz Link Zgłoś