ewkos74 podałam mój nr.konta annka78 27.04.06, 21:39 bo chce mi przysłać na ten proszek dla Edytki,zakup i dowóz to żaden problem,bo i tak jadę z tA kuchnią,pralką,zlewem,....jak kupię proszek to wyślę jej paragon pocztą..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 dziewczyny znalazłam tanią farbę emulsyjną 29.04.06, 17:00 .....i zarezerwowałam 40 litrów dla Edyty-będzie kosztować 13zł za opakowanie więc za wszystko tylko 52zł.CO WY NA TO????? Mam zaraz 5 urodzinki córeczki,naszykowałam wszystko i czekam na gości........mam nadzieję,że goście dopiszą o imprezka się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: potrzebuję ubrania i zabawki dla 3 dzieciaczk 07.05.06, 14:09 Proszę o głosy dla Gabrysi ( prawie w połowie strony ) w niebieskiej chusteczce na główce) Traktujemy ten konkurs jako akcje harytatywną dla Mateuszka z rodziny EDYTY!!! Proszę o pomoc to wygramy dla nich pieluchy!!!!!!! super by było przy ich sytuacji.! Niestety Trzeba się zarejestrować wpisać komentarz i podany przez stronę kod i zagłosować, będe wdzęczna za każdy głos Pomóżcie pomóc tej rodzinie! www.babyboom.pl/ciaza_i_porod/czas_wolny/nasze_historie/jaki_ciekawy_jest_ten_swiat_konkurs.html Odpowiedz Link Zgłoś
mircea paczka 08.05.06, 09:15 Wyślę dzisiaj paczkę: parę ubrań dla Edyty, ręczniki, szampony, gąbka do kąpieli.. Kupię jeszcze szampon, mydło i oliwkę dla dziecka. Niestety - ciuchów dla dzieci nie mam żadnych. Może coś jeszcze znajdę, co się może przydać, to dorzucę do paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: paczka 08.05.06, 09:23 Mircea , a jaką masz dużą? Może wyślemy razem bo mam jeszcze trochę ciuszków dla Małego i butki rozm 23 .... Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: paczka 08.05.06, 11:16 I znowu by nam 19 kg paczka wyszła?? ) Tym razem wysyłamy osobno, ale następnym razem - kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
mircea paczka - uzupełnienie 08.05.06, 18:01 Dokupiłam, tak jak pisałam, dla malucha: oliwkę, mydełko, szampon, gryzaczek (tojapoznan - dzięki za telefoniczną konsultację oraz patyczki higieniczne i krem pielęgnacyjny "Bambino". Z domowych zapasów dorzucę jeszcze dla dorosłych 2 mydła i pastę do zębów. Kurcze, nie mam teraz nawet żadnych maskotek dla dziewczynek, ale może jeszcze coś wymyślę Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: potrzebuję ubrania i zabawki dla 3 dzieciaczk 10.05.06, 13:10 Hej, probuje zaglosowac ale tam jest cos nie tak - ciagle mi wypisuje ze nieprawidlowo wpisuje to slowo z obrazka - wpisuje prawidlowo! szlag mnie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 Dziewczyny 15.05.06, 11:11 pralka frania jest w idealnym stanie,po umyciu wygląda jak nowa......,ogromnie ciężka kuchnia czeka,40 litrów emulsji też czeka na zawiezienie do Edyty. W niedzielę mieli Komunię u kogoś,ja w sobotę nie mogłam.Więc ten wekend odpadł.Może w następny....czekałam na dary żywnoścowe miały być po 10-tym,ale będą dopiero 29-go więc muszę jechać z tym co jest,a resztę pod koniec m-ca się zawiezie..... Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: Dziewczyny 15.05.06, 11:48 Dopiero przeczytałam watek, czy coś jeszcze potrzebujecie dla Maluszka? może coś dla dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
jolilka Re: Dziewczyny 16.05.06, 10:00 Moze ten wątek mozna by umieśćic na forum "mama"tam jest wieksze zainteresowanie i więcej mamusiek ,może razem zbierzemy siły ,zeby tej dziewczynie pomoć.Ja ze swej strony szykuje paczke :ubrania dla ich dzieci i jej samej.Postaram sie wysłac jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Mebli nie ma - będą za to pieniądze :-) 17.05.06, 12:30 Ewo, jeśli mogłabyś przysłać mi na priv jakieś namiary na siebie - chodzi mi zwłaszcza o numer telefonu. Chciałabym omówić z Tobą kwestię zrobienia większych zakupów dla tej rodziny. Ze względu na problemy z transportem mebli znajoma wstawiła meble do komisu, a pieniądze zamierza przekazać rodzinie Edyty. Planuje też jakąś większą akcję pomocową, ale w tej sytuacji najlepiej byłoby, gdybyście się kontaktowały już bezpośrednio. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: potrzebuję ubrania i zabawki dla 3 dzieciaczk 25.05.06, 12:06 wlasnie dostalam newsletter z abbyboom, a w nim czytam: Jak wiecie nagrodę w konkursie Huggies'a, dzięki spontanicznemu zaangażowaniu wielu osób otrzymała rodzina, która bardzo potrzebowała pomocy. Poruszeni historią Mateuszka i jego rodzeństwa, a najbardziej Waszym zaangażowaniem przedstawiciele firmy Kimberly-Clark przesłali dodatkowe paczki pieluch oraz upominki dla Mateuszka i jego rodzeństwa. Dziękujemy. czyli się udało! suuuuper! gratulacje. ciesze sie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolilka Re:moge ubranka z mojego synka 15.05.06, 12:27 oddam ciuchy z rocznego synka.Body,rajtuski,kombinezon na zime ,czapeczki, sweterki.Moze sie przydadza ,tylko gdzie mam wysłac?POZDRAWIAM JOLA Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re:moge ubranka z mojego synka 15.05.06, 13:37 jolilka, adres jest w pierwszej wiadomości tego wątku. Na pewno przydadzą się rzeczy które masz po synku. Ja wyslalam jeszcze sandałki na lato dla młodszej - rozmiar 26. Ewa a ty zabierzesz się jakoś z tym wszystkim? Masz załatwiony transport? Pralka, kuchnia, farba- to będzie dla nich wielka radość Odpowiedz Link Zgłoś
jolilka Re:zrobie liste i jutro napisze co wyśle 15.05.06, 13:57 jutro napisze liste co wysyłam .Po moim synku zostały wszystkie rzeczy na następne dziecko ale niech przydadzą sie komus kto cierpi biede .Sa nie zniszczone prawie wyjsciowe.Jak bede nogła to bede pomagac.Pozdrawiam JOLA. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Są meble - nie ma transportu :( 15.05.06, 16:48 Znajoma zaoferowała dla dziewczynek biurko i biblioteczkę w dobrym stanie (zmieniała właśnie meble u córek). Jest tylko problem z transportem: meble są w Warszawie. Ma ktos pomysł na tani transport? Oprócz tego pocztą wyśle pościel, zasłonkę i ciuchy dla starszej dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: do ewkos 17.05.06, 15:10 witam, miałabym spódnicę na szczupła-wysoką osobę, czarna z dzianiny, długa, dla tej pani, oraz buty zimowe nr 31 dla dziewczynki i 32 traperowate unisex, jakiś sweterek, rajstopy... rozmiar 115-125 cm, czy myślisz że będzie pasowac? gdyby dodać jakieś słodycze można by wysłac przed dniem dziecka akurat??? prosze o odp. na maila - maria/alex Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 brat mnie odciął od netu,bo się obraził 21.05.06, 16:05 na mnie.....bo przyszła koleżanka przypomnieć mi EXEL (starałam się o pracę,ale nie wypaliło,a od 8 lat nie miałam nic wspólnego z exelem i zapomniałam) a mój brat miał bałagam i zrobił mi awanturę+założył HASŁO do swego przecież kompa.....więc jestem uziemiona i na jego łasce.....dziś wyjątek Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: brat mnie odciął od netu,bo się obraził 22.05.06, 09:54 hmmm, i niech mi ktoś jeszcze raz powie, ze fajnie mieć rodzeństwo!!! a co do tematu głównego to zrobię paczke z ubrań i wyślę razem z czekoladką i kredkami tak przed dniem dziecka, pozdrawiam ewę - maria/alex Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 witajcie 26.05.06, 13:32 EDTKA PISZE SMS,że prosi mnie o podziękowanie za dwie paczki,które właśnie doszły do nich-co z przyjemnością robię.OGROMNE DZIĘKI dla Sylwi S..c i Marii B.........ka(każda siebie pozna) Nasza pomoc nie tylko dostarczyła im wiele radości, ale otworzyła Edytę, aby mówiła o swej sytuacji i prosiła o pomoc.......poszła do opieki społecznej,ale odmówili jej pomocy,dają jej tylko rodzinnego na dzieci 170zł. Poszła następnie do burmistrza,ale ten nie dał od razu odpowiedzi,bo ma się zorientować czy i jak mógłby im pomóc.W SUMIE TO PRZYDAŁBY SIĘ SPONSOR NA ZROBIENIE ŁAZIENKI Z CIEPŁĄ WODĄ,ZLEWU Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA(Z ODPŁYWEM WODY BRUDNEJ)I PIEC KAFLOWY DO OGRZEWANIA DOMKU(O CENTRALNYM JUŻ NIE WSPOMNĘ)bo z tej kuchni żeliwnej mega się kurzy i wiecznie będzie czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Re: witajcie 26.05.06, 13:41 Qurcze, czemu to tak daleko???? Mam piec kaflowy i chce się go pozbyć, mam też umywalke. Z chęcią bym pomogła ale jak???? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 nowe wiadomości 26.05.06, 15:36 Edycia dostała od firmy Cimberly-Clark oprócz 7 paczek pieluch hagies 8-14kg,jeszcze 2 pidżamy,2 paczki mokrych husteczek,grzechotki i BASEN POMPOWANY....ho.....ho.... To dobra dusza więc zapytała czy nie znam kogoś z kim mogłaby się podzielić i oddać 2 paczki pieluszek,grzechotki,jedną pidżamkę,ręcznik,śpioszki......JA ZNAM MAMĘ,która w lipcu spodziewa sie dzidziusia a jest w ciężkiej sytuacji.....ojciec alkoholik wyrzuca ją z domu,albo zamyka bramę na klucz,całą zimę nie palił w domu,koszmar.Ona i mąż planują się wyprowadzić,ale dokąd.On nie ma jej gdzie przyjąć,bo u niego na wsi w tym domu mieszka jeszcze jego młodsze rodzeństwo.U jej taty nie ma warunków(mama zmarła na raka),jej brat ma swą rodzinę,jej siostra-maturzystka-uciekła z domu do chłopaka,bo ojciec tak im dokucza.Gorzej,bo po trzeźwemu też......KASIA leży teraz w szpitalu,bo stres spowodował,że coś się z dzieckiem złego dzieje.Jak ktoś może Kasi i dzidziusiowi pomóc-dodam adres na priv Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: nowe wiadomości 26.05.06, 21:25 Czyli dotarło! To swietnie! Naprawdę ogromniy prezent dla Edyty i jej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: nowe wiadomości 26.05.06, 21:30 Aha ! Napisałam do organizatorów konkursu podziękowanie za tą nagrodę - w imieniu Edyty i swoim! Ale nam się udało! To dzięki zaangazowaniu wszystkich! Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: nowe wiadomości -pilne pytanie!!!do ewy 27.05.06, 19:02 Ewo, naskładałam tyle rzeczy że szukam teraz jakiegoś wielkiego kartonu!!! moja Ola oddała swoje 2 pluszaki dla dziewczynek i gumową zabawkę dla chłopczyka małego na dzień dziecka ... a jaki rozmiar ma tata??? mam koszulę 41-42 i 2 kurtki letnie na 180 cm, tak ok 80-85 kg wagi...byłyby dobre???? napisz mi szybko jak mozesz bo w pon rano wysyłam pakę... musze bo potem mam b.b. mało czasu, wyjazd słuzbowy itd/itp...pa maria Odpowiedz Link Zgłoś
mircea do Alex... 27.05.06, 23:00 Ewa wcześniej pisała, że mąż Edyty - Mariusz jest szczupły i ma ok.175 cm.wzrostu. Nawet jeśli te koszule będą nieco przyduże, to i tak będzie dobrze, że w ogóle jakieś będzie miał. Wydaje mi się, że możesz śmiało je wysyłać Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: do Alex... 29.05.06, 09:35 pakę spakowałam, wczoraj nie maiłam czasu na oglądanie netu i zapakowalam co miałam... jest w niej jedna koszula męska i dwie kurtki, najwyzej będą luźniejsze... ale jak ma 175 cm to sie nie utopi ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 piec kaflowy 26.05.06, 15:40 nie znam się akurat na piecach kaflowych,ale Edycia mówiła,że jak będą mieć pieniądze TO ZBUDUJĄ W KUCHNI PIEC KAFLOWY,aby ogrzał kuchnię(w niej leży chory teść a ona nim się opiekuje,on robi pod siebie-MOŻE KTOŚ WOE JAK ZAŁATWIA SIĘ DARMOWE PIELUCHY DLA CHOREGO??)i jeden pokój.Drugi pokój jest urzywany tylko latem,bo tam ciepło nie dochodzi.Myślę,że zimny dom jest też powodem częstych chorób dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Re: piec kaflowy 26.05.06, 23:33 Wiesz co? Ja też nie za bardzo się znam. Jak się tutaj wprowadzałam to już stał ale nigdy go nie uzywałam bo mamy centralne ogrzewanie i to wystarczy. Podobno kiedyś nie było centralnego i dlatego te piece. Mowię, szkoda, że tak daleko bo naprawdę z chęcią bym go komuś oddała. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Dzien Dziecka?! 28.05.06, 21:49 Hej Dziewczyny! Kto i co wysyla? Wiem, ze jest gdzies lista ale nie mam ostatnio czasu sledziec forum... niestety... i srednio zorientowana jestem. Moge wyslac cos z ubran dla dzieci, moze jakies zabawki. No chyba, ze duzo osob sie zdeklarowalo i lepiej by bylo kogos innego obdarowac? Dajcie znac. Pozdrawiam serdecznie ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Dzien Dziecka?! 28.05.06, 23:25 Foretko - myślę, że śmiało możesz wysyłać paczkę Acha - z ostatniej chwili: Edyta pochorowała się na zapalenie oskrzeli, więc wszelkie leki wzmacniające będą mile widziane. To pewnie efekt tego niedogrzanego domu Ja we wtorek wyślę pampersy dla teścia, które udało mi się zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k ja wpisałam się na listę 29.05.06, 00:56 chętnych na paczkę i dostałam "przydział" na te dzieciaczki )) paczuszka na Dzień Dziecka już została wysłana, mam nadzieję że wkrótce dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: dzień dziecka 29.05.06, 09:38 w mojej pace jest piszcałka gumowa dla malucha oraz po pluszaku i czekoladzie dla dziewczynek, oprócz ciuszków oczywiście... raczej dla tej starszej co ma 120 cm bo moja Olka wielka jest....a mniejsze rzeczy już dawno oddane.... pozdrawiam serdecznie - maria Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k to co wysłałam 30.05.06, 00:23 Zapomniałam dodać co wysłałam, dla dziewczynek po reklamówce słodyczy, sporo tego było i dokładnie nie pamiętam ale rzeczy typu czekolady, batony, lizaki, żelki, ciastka , kinder niespodzianki, gumy itp. jeszcze dołożyłam 2 lalki, 4 pary kredek (świecowe i zwykłe), bloki, papier kolorowy a dla maluszka kaszkę, chusteczki i mydełko to chyba tyle nie pamietam dokładnie. Ubrań nie wysyłyłałam. Wyszło mi tego ponad 4kg. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea to co wysłałam 30.05.06, 08:35 Oprócz pampersów dla teścia spakowałam także ciuchy dla mamy Edyty i trochę ubranek dla dziewczynek, ale niewiele. Jakieś pluszaki, kiążeczki i słodycze też poszły Ponieważ teść już nie wstaje wcale, więc pewnie pościel by się przydała, ale nie mam Ewa - załóż osobny wątek o tej drugiej rodzinie, bo nie bardzo wiem, czego oni potrzebuja i skąd są. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: to co wysłałam 30.05.06, 09:11 Ewo, daj znać jak przyjdą paczki, powinny być pod koniec tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Ewa ma problem z netem :-( 30.05.06, 09:53 Brat jej ograniczył dostęp do netu.. Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: Ewa ma problem z netem :-( 30.05.06, 14:07 no właśnie, jakby co mam jej numer komórki Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 Re: Ewa ma problem z netem :-( 30.05.06, 19:52 piszę od znajomych Edytka dostała już paczkę na Dzień Dziecka i prosiła by podziękować-co z przyjemnością robię...reszta paczek pewno jeszcze nie dotarła Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k dobrze że dotarła 31.05.06, 01:03 fajnie, że paczuszka dotarła bezpiecznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jolilka Re: ja też wyśle jak obiecałam. 02.06.06, 11:16 Wyśle tylko na razie nie mam na paczke tak sie złozyło w tym miesiącu krucho.Ale mam sporo cieplych polarkowych rzeczy na maluszka.A na strychu tez lezy duzo rzeczy po rodzinie.Mysle ze znajde dla Edytki jakąs kurtke ,oddam jej płaczcz na zime krótki.Najbardziej mnie martwią warunki ogrzewania domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 witam 07.06.06, 15:40 dziś o godz.13 dostałam wypis ze szpitala i wyszłyśmy z córcią z pękiem recept. Zaniepokoiłam się,bo 6 letni chłopiec leżał z nami na jednej sali,a gdy jego mama odbierała wczoraj wypis,to wyczytała,że w kale stwierdzono JAJA GLISTY LUDZKIEJ...szok....mam nadzieję,że się nie zaraziłyśmy,bo to podobno trudne do wytępienia.CZY KTÓRAŚ Z WAS MA INFO NA TEN TEMAT??? 2-go czerwca Edytka przysłała mi sms,że dotarły do niej paczki i chce złożyć podziękowanie dla: Maria B....a Kasia Lub......Ka Sylwia S..c Odpowiedz Link Zgłoś
mircea o glistach ludzkich ;-) 07.06.06, 17:55 Ewa, nie martw się - nie tak łatwo się tym paskudztwem zarazić "Człowiek zakaża się przez spożycie pokarmów zanieczyszczonych jajeczkami z larwami. Jaja pasożyta znajdują się zwykle w kale innego żywiciela. Do zakażenia dochodzi drogą pokarmową przez połknięcie jaj, przenoszonych przez brudne ręce, zanieczyszczony kałem pokarm lub wodę." i dosyć prosto można się tego robala pozbyć za pomocą leków Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: Dzien Dziecka?! 30.05.06, 23:39 W takim razie w paczce sa: - ubranka dla maluszka i dziewczynek (niezbyt duzo) - zabawki dla malucha i sliniak zabka - dwa super misie dla dziewczynek - dosc duze i urocze - dwa zeszyty do kolorowania - symboliczna ilosc slodyczy - dwa mydla i szampon. Ubranka w stanie srednim ale powinny sie przydac - chocby na podworko. Pozdrawiam serdecznie ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 foretko 10.06.06, 22:13 misie są super duże,milusińskie i MRUCZĄ......fajne śliniak żabka zielony jest też śliczny FAJNE ŻECZY DOSTALI Dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 A H A 10.06.06, 22:18 Edytka mówiła,że burmistrz O D M Ó W I Ł im pomocy,bo mają dużo pola 6.32ha tyle tylko jaka jest gwarancja,że jak ktoś ma pole,to coś wychoduje i sprzeda.......koszmar.Dalej stoją w punkcie wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 Edytka ma dużo roboty przy teściu 14.06.06, 21:33 bo coraz gorzej z nim.Mało je....jakieś wrzody-czyraki mu na brzuchu wyrosły,ona zmienia mu kilka razy dziennie opatrunki i te co zdejmuje musi palić,by zarazków nie roznosić.Była lekarka w domu,wypisała leki i chciała wypisać skierowanie do szpitala ALE ON SIĘ NIE ZGODZIŁ IŚĆ.wg.mnie źle jest z nim Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 Re: Edytka jest znów w szpitalu z małym 23.06.06, 17:41 a obie dziewczynki u babci,bo też są chore Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: dostałam wzruszający list... 12.07.06, 09:29 wczoraj w poczcie w skrzynce znalazłam kopertę z napisanym moim nazwiskiem niezbyt wprawnym pismem, którego nie znam, w środku kilka słów podziękowania od ... Edyty ... wzruszyłam się, przecież nie musiała pisać, a znaczek 1,30 to bochenek chleba... spróbuję jej jeszcze teraz lub po wakacjach coś podesłać.... pozdrawiam - maria Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: dostałam wzruszający list... 12.07.06, 11:00 Ja też dostałam list od Edyty Musiałam się trochę nagłówkować, o kogo chodzi, ale w końcu się domyśliłam. Bardzo dziękuję za miłe słowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 witam 14.07.06, 21:55 rozwiń nagłówek Witaj jak aktualne to ja byłabym chętna,bo wychowuję dwie dziewczynki z Domu Dziecka i one lubią gry a mamy tylko takie z gazet,brat nam pożyczył starego komputera i miałyby ubaw Daj znać czy aktualne Mieszkamy w świętokrzyskiem Pozdrawiam.Ewa Sorki,że nie pisałam,ale leżałyśmy z Karolinką do dziś do godz.14 w szpitalu wojewódzkim w Kielcach na zakaźnym,bo wymiotowała. Podleczyli ją i dziś na laryngologię,bo ucho ropieje śmierdząco. Odezwę sie po powrocie.Dziś tylko przyjechałam do domku się wykąpać i zabrać czyste ciuchy Pozdrawiam.Edyty Mateuszek kolejny raz choruje na zapalenie oskrzeli... Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: witam 30.08.06, 20:58 wysylam paczke do Edyty z przyborami szkolnymi i plecaczkiem do szkoły dla najstarszej córy. Myśle ze pomoc wciaz jest im bardzo potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 EDYTKA 10.01.07, 20:19 witam Edytka znów była w szpitalu z Mateuszkiem na zapalenie płuc,w zeszła niedzielę wyszli a od dziś mały znów antybiotyk bierze na to samo,bo znów chory.....biedactwo w ciągu swego 14 m-cznego życia był już 4 razy w szpitalu i ciągle chory.... Edytka prosiła by podziękować za paczki na Święta. Podziękowania dla: -EWELINY -MIRKI -ANI Odpowiedz Link Zgłoś
aga272 Re: potrzebuję ubrania i zabawki dla 3 dzieciaczk 14.01.07, 21:25 Witam, jestem tutaj pierwszy raz i cieszę się ogromnie że istnieje forum takie jak Wasze.Chętnie pomogłabym tej rodzinie. Mam dwóch synków i myślę że chętnie podzielą się np. zabawkami, a ja dorzucę coś od siebie. Podpowiedzcie proszę, co najbardziej jest potrzebne. Dziękuję i pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewkos74 Re: potrzebuję ubrania i zabawki dla 3 dzieciaczk 01.06.07, 21:12 KOCHANE MAMY dzięki za dotychczasową pomoc,ale u nich niewiele się zmieniło-może poza tym,że mały pojechał do sanatorium w Rabce.POTRZEBUJĄ wózka spacerówki,jeśli ktoś może wysłać,lub zna kogoś kto już go nie potrzebuje,to błagam wyślijcie.Ich adres: EDYTA ŻABICKA Teodorów 7 Działoszyce 28-440 woj.świętokrzyskie Ps.długo nie pisałam,bo nie ma czasu,robie podyplomowe,nauka,dzieci,dom choroby i tak się złożyło.sorki Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: potrzebuję ubrania i zabawki dla 3 dzieciaczk 03.06.07, 09:27 Ewa, wózek już jest ( od roxany ) tyle że teraz zbieramy na przesyłkę, bo ona nie ma kasy. Założyłam na to osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield2006 ja moge dac 20zł 03.06.07, 16:26 witaj ja moge dac dwadziescia złotych tylko gdzie mam wysłac ja tez jestem samotną matką , moze kiedys tez będe potrzebowała pomocy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś