ulala.v Re: przyjme clotrimazol masc(lub podobną działają 14.04.06, 08:34 clotrimazol w maści kosztuje 3 zł i jest dostępny bez recepty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: przyjme clotrimazol masc(lub podobną działają 14.04.06, 08:51 ulala.v napisała: > clotrimazol w maści kosztuje 3 zł i jest dostępny bez recepty. > pozdrawiam dokładnie - taniej niż każda przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: przyjme clotrimazol masc(lub podobną działają 14.04.06, 13:52 Skoro stać cię na kupno Toy Story to chyba mozesz wygospodarować te 3zł.)) Odpowiedz Link Zgłoś
toy25 Re: przyjme clotrimazol masc(lub podobną działają 14.04.06, 18:55 skąd wiesz ze zabawki dla mnie? moze ktoś mnei prosił o ogłoszenie. założyłby ktoś nowy nick z mojego komputera i znów byaby afera ze krtoś korzysta z kilku nicków. Nie intereuj sie dla kogo zabawki. Ja potrzebuję maśc i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: przyjme clotrimazol masc(lub podobną działają 14.04.06, 22:02 A ja cię elegancko informuję, iż na tym forum nikt ci już nie pomoże. Z wiadomego powodu! Odpowiedz Link Zgłoś
toy25 Re: przyjme clotrimazol masc(lub podobną działają 16.04.06, 13:48 nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
blu-velvet przepraszam-ale nie rozumie 16.04.06, 18:27 nie obraz sie,ale skoro nie stac Cie na masć za 3 zl to w jakim celu zadajesz mi pytanie dotyczace zakupu ode mnie całego zestawu ciuchow?/na "kupie,sprzedam"/ Odpowiedz Link Zgłoś
toy25 Re: przepraszam-ale nie rozumie 17.04.06, 07:37 nie dla mnie te ciuszki, dla kogos innego.Ale nie zakładamy innego nicka z jednego komputera bo pozniej rosa ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
blu-velvet toy 17.04.06, 10:51 w takim razie przepraszam i dziekuje za wyjasnienie-czekam wiec na decyzje w sprawie ciuszkow,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś