mam6lat 15.05.06, 19:43 czy ktoras z was ma do oddania stary welon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynek8 Re: nietypowe 15.05.06, 19:55 ja mam ale jest troche obciety a to ma byc na wyjscie czy do zabawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: nietypowe 15.05.06, 23:04 do "przezrobki"... chce stare, zwiewne i delikatne welony (im wiecej tym lepiej) przerobic na elementy dekoracji na chrzest (surowa sala, ale ja jestem florystą, niebawem dyplomowaną więc coś fajnego zrobię) każdy welon chetne przyjmę Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: nietypowe 16.05.06, 12:48 ja mam welon i tak się wlaśnie od dłuższego czasu zastanawiam czy powinnam go trzymać bo nie jest mój złapałam go na weselu przyjaciół i tak został już u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: nietypowe 16.05.06, 16:28 ja tez mam tylko tak złapany sama w welonie do ołtarza isc nie chciałam chetnie poniosę koszt przesyłek, jesli chcesie je oddac Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek8 Re: nietypowe 16.05.06, 19:32 podaj adres na priv to wysle wlasnie sie wyprowadzam i wyzbywam sie rzeczy niepotrzebnych mam tez stroik na chrzest maly,skromny jak chcesz to tez wysle Odpowiedz Link Zgłoś