ana1113 Re: oddam rowerek dziecięcy 09.06.06, 11:01 przepraszam, za szybko Enter - Oddam rowerek dziecięcy trójkołowy. Podobne rowerki są sprzedawane na Allegro można tam zobaczyć zdjęcie (na przykład aukcja nr 109078083). Rowerek posiada rączkę do popychania z możliwością sterowania, przykręcany podnóżek dla małego dziecka, które samo jeszcze nie pedałuje. Kolorystyka -różowo/fioletowa. Stan rowerka nie jest zachwycający. Odkręcona jest głowa koguta, lekko rozregulowany kierownik. Ale generalnie rowerek jest sprawny i może jeszcze służyć. Jestem z Warszawy. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sandr16a Re: oddam rowerek dziecięcy 09.06.06, 11:30 zwielka chgecia przyje ten rowerek dzieciecy jezeli jest jeszcze aktualne prosze o odpowiec na maila sandr16a@interia.pl lub telefonicznie na numer 513409831 z gory dziekuje Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
sandr16a Re: oddam rowerek dziecięcy 09.06.06, 11:31 Jestem z warszawy obecnie mieszkam na brodnie ale moge odebrac go osobiescie z gory dziekuje Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
era10 Re: oddam rowerek dziecięcy 09.06.06, 14:22 napisałam na priv, też jestem z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś