aniabasior 12.06.06, 20:13 Ksiazki z matematyki i Polskiego, moga byc tez ćwiczenia "SMYK" Pozdrawiam ANia anbas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akia_k Re: Przyjme uzywane ksiazki do II kl.-podstawowej 12.06.06, 23:52 Do 2 klasy mam ćwiczenie "Lubię ortografię" i książkę do religii "Bóg z nami" i ćwiczenie do religii. Wszystko używane i w części uzupełnione. Najbardziej zapisane to do polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabasior Re: Przyjme uzywane ksiazki do II kl.-podstawowej 13.06.06, 14:23 A czy sa to ksiazki lub ćwiczenai "SMYK", jeśli tak to prosiłabym o kontakt e- mailowy w celu dogadania szczegółów. A ksiazkę z religii tez bym poprosiła. Ania P.S. Jesli maiłabyś inne ksiazki tego wydawnictwa to byłabym zainteresowana. anbas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniabasior Re: Przyjme uzywane ksiazki do II kl.-podstawowej 13.06.06, 21:30 Ksiazki i cwiczenia sa wydawnictwa "ADAM" a zatytułowane "SMYK" czekam na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: Przyjme uzywane ksiazki do II kl.-podstawowej 14.06.06, 01:15 To ćwiczenie nie jest takie jak szukasz To co mam to wydawnictwo MAC, moje dziecko miało książki z serii "Moja szkoła" te książki co mam wyglądają tak: www.voila.pl/sea3a/index.php?14 www.voila.pl/sea3a/index.php?get=1&f=15 www.voila.pl/sea3a/index.php?get=1&f=16 Odpowiedz Link Zgłoś
aniabasior Re: Przyjme uzywane ksiazki do II kl.-podstawowej 14.06.06, 15:59 No tak u nas w RAciborzu wszytkie skzoły maja serię;"Moja Szkołą", a nasza podstawówka jedna w RAciborzu mają "SMYK", wydawnictawa "ADAM" A co byś chiała z ate ksiażeczki zReligi(ksiazka i cwiczenia) i ta z polskiego -ortografię? Moze mydęłka BAmbino? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: Przyjme uzywane ksiazki do II kl.-podstawowej 15.06.06, 01:07 może szczegóły obgadamy na priv, zaraz napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k napisałam na priv 17.06.06, 01:15 hej, napisałam na priv ale nie odpisujesz więc nie wiem czy dotarło Odpowiedz Link Zgłoś
aniabasior odpisałam Ci 15 czerwca o 12:43 18.06.06, 18:43 jestem zaintersowna i tam to napisłam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k nic nie dotarło :((( 18.06.06, 23:58 Aniu do mnie nic nie dotarło więc może napisz jeszcze raz albo skopiuj tamtą wiadomość co mi wysłałaś dla pewności napisz może na akia_k@op.pl chociaż to i tak powinno być to samo, bo ja tutaj na gazecie mam właśnie przekierowanie na tamtą skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k tym razem dotarło :)) 19.06.06, 12:17 dotarło ) odpiszę w wolnej chwili bo mi teraz stworek przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś