Dodaj do ulubionych

przyjmę ubranka od 120-128 dla córki

12.06.06, 22:31
witam
może jakaś mama ma takie ubranka(chodzi mi o jakieś spodnie
dresowe,rajstopy,może jakaś sukieneczka-mam 4 chłopców w tym 3 starszych od
córki)po córce do oddania,moja mała tak wyrosła,że po przeglądzie szafki
zostało bardzo malutko ubrań mniejsze "poszły" do syna,który jak na 2 latka
jest też sporo większy.
mam dzieci wielkoludy,
za pomoc bardzo dziękuję
p/s
z pokryciem kosztów ewentualnej przesyłki narazie będzie problem,nie mam
pieniedzysadpopłynęłam na lekach,spory wydatek był i nadl kupuję maści,bo mam
całe ręce istopy w bąblachsadmaść hydrocortisonum krem 1%i lamisilatt,moze
ktos ma takiemaści a sajemu zbędne?chętnie przyjmę.
z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam E
Obserwuj wątek
    • mircea Re: przyjmę ubranka od 120-128 dla córki 12.06.06, 22:44
      A chłopcy jaki maja rozmiar dokładnie?
      Bo na dziewczynkę nic nie mam, ale na chłopców może coś znajdę?
      • olimey Re: przyjmę ubranka od 120-128 dla córki 12.06.06, 23:00
        dzieki mircea
        dla chłopców potrzebne jedynie bluzy ale takie do szkoły,więc niechce tu prosić
        o takie,bo wiadomo jak jest.
        chłpcy ci starsi dzieki Bogu maja narazie w czym chodzić .
        jedynie moze jakies spodnie takie lżejsze z materiału lub dresy na 110-góra
        115cm dla najmłodszego,bo po córce musze podwijać wiadomo 110 a ponad 120 jest
        różnica
        • rybkaisia Re: przyjmę ubranka od 120-128 dla córki 13.06.06, 08:43

olimey - wysyłam Ci sukienkę dla córci - tylko przypomnij mi adres na priv.

Pozdr.,
          • olimey Re: dziękuję rybkaisia 13.06.06, 19:33

• mircea Olimey, wysłałam priva o ciuchach dla chłopców 13.06.06, 08:48
      • alex05012000 Re: Olimey, ja też prosze przypomnienie adresu 13.06.06, 09:28
        a mogą być spódniczki? mam kilka, właśnie na 125-135 a moja Ola spódnice omija
        szerokim łukiem... jakaś sukienka pewnie by się znalazła, mam jeszcze żółty
        golf bawełniany z lekką plamą (ja nie mam czasu odplamiać, poza tym moja Olka
        za 1/2 dnia przynosi nową plamę z owoców lub sosu...), granatową bluzeczkę z
        długim, pasiastą z krótkim, 1-2 bluzy, najchętniej bym wysłała po 1 lipca, Ola
        pojedzie na wakacje a ja przeglądnę szafę przed wyjazdem to i coś moze jeszcze
        znajdę, rajstopy wysłałam do dzieci z wątku Ewkos74 a spodnie do znajomej w
        Tarnobrzegu ale moze jeszcze jakieś wygrzebię... o legginsy w kwaitki mamy
        takie fajne! odezwij sie na priva droga Olimey! maria
        • olimey Re: Olimey, ja też prosze przypomnienie adresu 13.06.06, 10:36
          dzięki wielkie dziewczyny
          odpiszę na priva
        • olimey Re: dziękuję alex05012000 13.06.06, 19:39
          moja córka też ma na imie Olasmile
          • rybkaisia poproszę o adres - nic do mnie nie dotarło 16.06.06, 22:54

• olimey Re: rybkaisia napisałam na priva 17.06.06, 22:35

• olimey Re: może ma ktoś czapeczki letnie 18.06.06, 13:56
              na 4 latkę i 2 latka?
              • olimey Re: może ma ktoś czapeczki letnie 20.06.06, 07:23
                podnoszę dogóry
                • alex05012000 Re: może ma ktoś czapeczki letnie 20.06.06, 09:27
                  czapeczek nie mam bo Ola chodzi w baseballówkach, ale moze chusteczke?
                  znalazłam piżamkę unisex na 116 ale do 122 spokojnie, granatową sukieneczkę 134
                  ale to raczej 122, bo Olince mojej krótka... inna sukienkę, taką na uroczystość
                  np do przedszkola..., 3 bluzy, majtusie, koszulinki bawełniane, spódniczki...
                  ha, teraz szukam kartonu! a bardziej od chęci brak mi czasu, wczoraj byłam poza
                  domem od 8h00 do 20h30... pozdrawiam serdecznie - maria/alex
                  • olimey Re:Mario wszystko sie przyda 20.06.06, 18:52
                    jeśli tylko rozmiarowo bedzie pasowało,jest jeszcze mniejszy więc zawsze mam na
                    kogo założyć.dzięki pozdrawiam
                    • alex05012000 Re:Mario wszystko sie przyda 28.06.06, 10:20
                      ewo, paczka wysłana rano priorytetem, chusteczki zapomniałam włożyć, ale będzie
                      pretekst do następnej przesyłki, hi,hi... sorry że tak długo, ale nie nadążam
                      za czasem....no i ten upał! pa mpb
                      • olimey Re:Mario wszystko sie przyda 01.07.06, 23:48
                        Mario dziękuję,paczka doszła,wszystko supersmile
                        • papuzka_gda Re:Olimey 02.07.06, 02:28

to ja poporsze o adresik na prvwink
                          • alex05012000 Re: pytanko do Olimey 06.07.06, 11:02
                            Ewo,
                            w jakim wieku są twoi chłopcy? znalazłam przy porządkach kilka kurtek raczej
                            chłopięcych, które dostałam na wyrost a ola nie bedzie chodzić - podaj wzrost i
                            obwód pasa, albo rozmiar, to bym ci wysłała wszystko w jednej paczce...
                            • alex05012000 Re: pytanko do Olimey 10.07.06, 15:27
                              ponieważ Ewa milczy to wpakowałam wszystkie kurtki w paczkę i czeka na
                              wysłanie, ale ten upał jest tak zabójczy, ze nie mam odwagi dojść do poczty...
                              z tym wielkim pudłem nota bene... moze jutro rano...
                              • papuzka_gda Re: pytanko do Olimey 10.07.06, 16:32

Ja zrobilam Mario to samo- rozmawialam z Ewa na gg i umowilam sie,ze jakby cos
                                nie pasowalo to ma komu podac dalejwink)
                                • alex05012000 Re: do papużki 10.07.06, 16:56
                                  no właśnie...
                                  ja nie mam tego gadugadu...
                                  pozdrawiam serdecznie, napisz jak żyjesz papużko!!!, będę cały sierpien nad
                                  morzem....
                                  • olimey Re: przepraszam 10.07.06, 17:20
                                    że milczałam,ale przegapiłam,że ktos tu ostatnio pisał,przeważnie odpisuję na
                                    bieżąco.
                                    jesli u mnie cos nie pasuje oddajękoleżance,która ma 6 dzieci,jest im cięzko
                                    tylko jej mąż pracuje,uwielbiam jej najmłodszą córeczkęi wszystkie sukienkipo
                                    mojej Olci jadą"do Julcismilewięc nie ma problemu z ubraniami ,które u mnie
                                    niepasują
                                    165cmwiekszy od mamysmile
                                    145cm (dwóch takie nosi ubrania)
                                    dzięki dziewczyny wielkie dzięki za pomoc,Ola znowu będzie miała sporo rzeczysmile
                                    pozdrawiam E
                                    • alex05012000 Re: przepraszam 11.07.06, 09:31
                                      ależ nie ma za co! wysłałam dziś pakę, ledwo ją w pocie czoła dotaszczyłam na
                                      pocztę bo ma 7 kg....ależ te ciuchy potrafią ważyć; jak przyjdzie daj znać,
                                      kurtki letnio-jesienne powinny być na tych mniejszych dwóch, dołożyłam kredki,
                                      mogą być na wrzesien jak ci się uda schowac.... pozdrowienia - maria umierająca
                                      z upały w wielkim mieście...
                                    • papuzka_gda Re: przepraszam 11.07.06, 10:24

Ewa, zapomnialam Ci wlozyc do paczki koszule. One maja dlugi rekaw wiec nic
                                      straconego.
                                      Ewcia, zmierzysz sie ile mTy masz w pasie??
                                      • olimey Re: przepraszam 11.07.06, 13:48
                                        dziewczyny dziękuję bardzo,jakmilczę tzn ,zemój głupi net padłsadczęsto nie moge
                                        się zalogować ani napoczte ani tutajsad
                                        o papuzka_gda namiotów na świecie braksmilepozdrawiam
                                        • olimey Re:Mario dziękuję 13.07.06, 14:45
                                          paczka doszła dziś,wszystko jest oksmile
                                          jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
                                          • olimey dziękuję za różową sukienkę-nie mogę odczytać od 09.08.06, 22:58
                                            kogo jest ta sukienka ale od Pani z Bielsko-Białejsmileraz jezcze dziękuję
                    • olimey ReRybkaisia dziękuję:) 16.08.06, 22:08

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka