sandr16a 18.06.06, 11:36 Przyjme rowerek 3 kolowy dla syna jezeli ktos ma do oddania z wielka checia przyjme mieszkam w Warszawie jezeli ktios ma do oddania prosze o kontakt na maila sandr16a@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajlii Re: Przyjme 18.06.06, 12:46 To w końcu jesteś z Warszawy czy z Krakowa? I potrzebujesz rzeczy dla 3-latka czy niemowlaka? Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 Czegoś nie rozumiem.... 18.06.06, 17:19 Chodzi mi o komentarz Ajlii oczywiście....Osobiście odebrałabym to jako szukanie dziury w całym. Sandra nie pisze nic że jest z Krakowa- przynajmniej ja tego nie widzę a poza tym, nie wspomina również o wieku dziecka. Napisała tylko ,że przyjmie ubranka na 90 cm ( pewnie dla dzidziusia już sporego ponad rocznego)- tak wnioskuję z postu, i prosi również o rowerek 3 kołowy ( a nie dla 3 latka !!!! ) więc pewnie dla tego samego maleństwa. Ja wiem ,że sporo tu oszustek na forum ale czy każdy być nią musi? Dlatego nie oskarżajmy nikogo nie czytając dokładnie próśb e-mam. Pozdrawiam. I miłej niedzieli życzę zarówno Tobie Sandro, jak i Tobie Ajlii.Joa Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Czegoś nie rozumiem.... 18.06.06, 19:06 Posty sandr16a znajdują się też na innym forum - z nich i jej korespondecji z innymi mamami wynika dużo nieścisłości (m.in. miejsce zamieszkania). A wątpliwości mam właśnie z powodu dokładnego czytania wszystkich postów Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 No może troszkę rozumiem:) 18.06.06, 20:02 Co do niescisłości z niejaką sandrą czy jak jej tam to jedyna niepokojąca rzecz dla mnie to dwa loginy. Ale to można zawsze jakoś wytłumaczyć.A poza tym wpisałam w wyszukiwarke jej login i nic niepokojącego nie znalazłam.Cały czas miejsce zamiszkania to Warszawa, cały czas dziecko - syn około roku...No ale Ty jako moderatorka masz lepsze na to spojrzenie. Więc jeśli kogoś uraziłam to wielkie SORRKI Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: No może troszkę rozumiem:) 18.06.06, 20:39 Joa - napisałam na priv. Dostałam sporo maili od e-mam z wątpliwościami co do sandr16a, oraz prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Narazie czekam na wyjaśnienia od najbardziej zainteresowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: No może troszkę rozumiem:) 19.06.06, 10:53 Sandra chyba nie chce nic wyjaśniać,bo ucichła Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii kolejny nick 19.06.06, 15:58 Przypominam po raz drugi - na forum można używać TYLKO jednego nicka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=42787800&a=42787800 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=43824394 Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 No teraz rozumiem!!! 19.06.06, 18:10 I gratuluję Ci Ajlii szybkiego działania. Publicznie wielkie PRZEPRASZAM- za to ,że miałam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś