rodzynek8 21.06.06, 09:35 do postawienia na stole jest to niby koszyczek z raczka a w srodku glowka dzidziusia(lalka).wszystko bialutkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaj22 Re: oddam stroik na chrzest 21.06.06, 09:59 Witam Chetnie bym przyjela jestem z wroclawia pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_kz Re: oddam stroik na chrzest 21.06.06, 10:07 witam!! Sąd jestes? Cghętnie bym przyjęła jestem z Warszawy mogę odebrać osobiście jeśli jeszcze aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek8 do izaj22 03.08.06, 16:03 jestem zawiedziona tym co zrobilas a raczej nie zrobilas!!!!! dlaczego nie odebralas stroika TAK CI ZALEZALO!!!! gdybym wiedziala ze ci nie zalezy oddalabym komus innemu!!! narazilas mnie na podwojna strate kiedy wysylalam stroik i kiedy do mnie wrocil TAK SIE NIE ROBI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.mama Re: oddam stroik na chrzest 03.08.06, 16:09 ja chętnie przyjmę mam chrzest 20 października jeśłi ktoś ma wcześniej to możemy zrobić listę ja też przekażę dalej Odpowiedz Link Zgłoś