mamajulitki 09.08.06, 09:41 juz mnie cos trafia, moze znacie darmowy program antywirusowy, chetnie przyjme pozdrawiam i zycze zdrowia caluski dla wszystkich mam i ich dzieciaczkow Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saba76 Re: przyjme antywirus 09.08.06, 09:45 proponuje awasta- sama go mam ,ale dodatkowo skanuje darmowym skanerem bit deendera ada.com.pl/download.php?plik=antywirusy awast jest calkiem legalny, umowe internetową podpisuje sie z nimi na chyba 1,5 roku (niepamiętam) Na stronie u gory masz dowlandy Nortona nie polecam ,chodz mam go na płytce gdzieś- zamula komputer i nieleczy, czego przykładem była moja kolezanka- aż sysatem jej siadal tyle miala wirusow Odpowiedz Link Zgłoś
azisia Re: przyjme antywirus 09.08.06, 10:13 avasta lepiej nie instaluj to nie antywirus lepszy jest mksivir avast tylko informuje o wirusach wcale ich nie sprzata tylko niszczy system norton tez prawda zamula kompa i malo jest skuteczny ja osobiscie wole firewale sa skuteczne blokuja wirusy ktorych nie da sie usunac np kon trojanski nie ma na niego rady a firewal go blokuje Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: przyjme antywirus 09.08.06, 10:30 a firewall mozna zdobyc za darmo? Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
azisia Re: przyjme antywirus 09.08.06, 10:42 mamojulitki tak z internetu sciagnac tam niby pisze ze wersje sa 30 albo 60 dniowe ale to pic na wode bo ja mam taki sciagniety i dzial mi juz prawie rok Odpowiedz Link Zgłoś
waga32 Re: przyjme antywirus 09.08.06, 14:51 Azisia...moglabyś zaproponowac jakiś adres strony z której można by ściągnąć firewall'a? Kiepsko u mnie z wyszukiwaniem w necie, a Avast u mnie się nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
azisia Re: link 09.08.06, 21:57 wysle rano linka z tym co ja mam bo dzisiaj to juz mi net swiruje i strasznie zwalnia Odpowiedz Link Zgłoś
azisia Re: link 09.08.06, 21:59 ewentualnie jakby juz komus zalezalo to na stronie www.nowe.pl w plikach poszukac firewalow ja mam akurat kerio personal... jest dobry ale sa tam tez inne Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 napisz mi na gazetowy czy doszedl e-mail 09.08.06, 09:53 z trescią i zalacznikiem. Ok Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow Re: przyjme antywirus 09.08.06, 09:59 W którejś komputerowej gazecie jest dołączony antywir,który działa przez rok czasu. Widziałam reklamę w telewizji 2 dni temu.Niestety nie pamiętam jaka to gazeta. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: przyjme antywirus 11.08.06, 13:02 mam dosc zainstalowalam i nie mialam netu przez 2 dni jakos naprawilam a teraz sie boje cos innego instalowac brr Iwona Odpowiedz Link Zgłoś