Dodaj do ulubionych

Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko

IP: *.* 20.10.02, 12:02
Oddam wózek trzyfunkcyjny w biało-granatową krateczkę firmy Eliot, bujaczek granatowy w misie oraz łóżeczko drewniane, jasnozielone o standardowym wymiarze 120/60cm.+ materac kokosowy prawie nieużywany.Łóżeczko wymaga ponownego malowania, wszystkie rzeczy są sprawne technicznie.Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv"a lub nr kom. 502 223 483.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nujka Re: Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko IP: *.* 20.10.02, 15:10
      Witaj,Chętnie przyjełabym od Ciebie bujaczek i łózeczko.Z jakiego miasta pochodzisz?Pozdrawiam
    • Gość: K88 Re: Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko IP: *.* 20.10.02, 15:16
      Witam!!!Jestem żywo zainteresowana wózeczkiem...Co prawda nie dla siebie, ale moja przyjaciółka spodziewa się trzeciego dzidziusia a niestety wózka głębokiego nie posiada (po drugim dziecku oddała swój). Ani jej ani męża nie stać na kupno nowego, także bardzo proszę o kontakt na priv. Będę zobowiązanaJestem z WarszawyKasia
    • Gość: K88 Re: Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko IP: *.* 20.10.02, 15:17
      Witam!!!Jestem żywo zainteresowana wózeczkiem...Co prawda nie dla siebie, ale moja przyjaciółka spodziewa się trzeciego dzidziusia a niestety wózka głębokiego nie posiada (po drugim dziecku oddała swój). Ani jej ani męża nie stać na kupno nowego, także bardzo proszę o kontakt na priv. Będę zobowiązanaJestem z WarszawyKasia
    • Gość: alekiczarek Re: Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko IP: *.* 20.10.02, 19:59
      zapomniałam, jestem z Warszawy.Sorki
      • Gość: dyziak Re: Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko IP: *.* 04.12.02, 17:17
        Hej! Czy to przypadkiem jeszcze aktulane? dyziak :hello:
        • Gość: alekiczarek Re: Oddam wózek, bujaczek, łóżeczko IP: *.* 04.12.02, 22:05
          hej,bardzo przepraszam powinnam wcześniej o tym napisać. Niestety wszystkie rzeczy się już rozeszły. Przykro mi :(pozdr ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka