Gość: thessi IP: *.* 26.12.02, 18:49 Do oddania mebloscianka szafa z nastawka kominek z nastawka i biblioteczka z nastawka. W szystko w kolorze sosny. Do wziecia od zaraz. jestem z Krakowa. PILNE504663398Thessi mama MAteusza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matek Re: oddam mebloscianke PILNE IP: *.* 26.12.02, 22:14 Witaj,Jestem z Rzeszowa, właśnie pomalutko urządzam swoje mieszkanie. Czy byłoby możliwe przyjechać po te mebelki lub jakoś je przetransportować do Rzeszowa?PozdrawiamAgnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thessi Re: oddam mebloscianke PILNE-nieaktualne IP: *.* 01.01.03, 16:18 Cześc ! Mam sporo ubranek dla niemowlaków od 1 m-ca do 6. Jest wszystko : śpiochy , kaftaniki , koszulki , pajacyki, spodenki , czapki , kombinezon , buciki i wiele innych drobiazgów - wszystko super tanie od 0,50 zł. do 10 zł.Wszystki ubranka można obejrzeć na stronie www.strony.wp.pl/wp/chupacabrra/ ciuchy.html . Serdecznie zaprqaszam - nie pożałujesz !!!! Każdy znadzie coś dla swojej pociechy . Pozdrawiam Kasia .kpichnar.wp.pl - tel. 609 029 158 .ps. mam jeszcze:- wanienkę niebieską - 20 zł. (mam zdjęcie)- nosidełko - 20 zł. (mam zdjęcie)- laktator "lakta plus - 20zł."- beciki do chrztu - 2 szt. - 3o zł/szt , białe , tradycyjne , z atłasu , ozdobnie haftowane , użyte tylko raz. . (mam zdjęcie)- wózek bliźniaczy (mam zdjęcie)UWAGA !!!! UPUSTY DLA ZAMAWIAJĄCYCH WIĘCEJ RZECZY . Odpowiedz Link Zgłoś