Dodaj do ulubionych

Przyjme kurtkę...

IP: *.* 22.01.03, 23:19
Cześć dziewczyny!!!!Niedługo zbliża się wiosna i bardzo chciałam Was prosić o jakieś ubrania dla mnie i mojego synka. Zdaję sobie sprawę ze kilka z Was udzieliło mi już pomocy , jednakże bardzo była bym wdzięczna za ubrania właśnie na wiosnę. Bardzo przydała by mi się jakaś kurtka rozm.40-42, bo niestety nie mam , również dla mojego synka, który ma obecnie 7 mies. i mierzy 72 cm .POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: lea Re: Przyjme kurtkę... IP: *.* 23.01.03, 11:06
      Baśka :)napisałam do Ciebie na privcałuski lea
    • Gość: kacprus Re: Przyjme kurtkę... IP: *.* 24.01.03, 10:17
      Basiu mam kurtke wiosenna ale w nie ladnych kolorach i nie wiem czy ci bedzie sie podobac?Kolor jest rozowo-fioletowy na podszewce.Jesli jestes zainteresowana daj znac na priva.Ja jej nie uzywalam bo byla za wielka na kaca a jak byla dobra to bylo juz latoMam jeszcze kilka ciuszkow ktore sa w podobnym rozmiarze.Wiem jak jest ciezko i wiem jak jest fajnie dostac cos od kogos to i jak moze cos podaruje ci.Pozdr.
    • Gość: gosiuniek Re: Przyjme kurtkę... IP: *.* 24.01.03, 23:57
      Cześć Basiusmile Gdzie mieszkasz? Mam kurteczkę na wiosnę na 80-86, nie jest firmowa, ale byłam z niej b. zadowolona. Jest z bawełny, kolorowa ( żółto-czerwono-zielono-granatowa), z kapturem, na suwak i kołeczki, dobrze się pierze w pralce, ocieplana. Jest w dobrym stanie. Jeśli byłbyś zainteresowana to proszę o kontakt na priva. Pozdrawiam. Gosia.(mieszkam w Warszawie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka