Gość: mamusia-kubusia IP: *.* 07.03.03, 18:33 Drogie Mamy jezeli macie jakies ciuszki po swoich skarbach w rozmiarze 68-80 to chetnie przyjme dla mojego malutkiego synka prosze o kontakt pod numerem tel 638 01 86 DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika27 Re: Drogie Mamy IP: *.* 08.03.03, 17:14 Mam troszkę ubranek proszę o więcej informacji na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy IP: *.* 11.03.03, 18:08 czes Monika przepraszam ze tak długo ale nie mam w domu internetu jezeli Twoja propozycja jest aktualna jestem młodą mama nie pracuje a moj kubulek rosnie jak na drożdzach urodził sie duzy bo 4020 i 58 cm a teraz ma 2 miesiace i juz 68 do 74 wiec sama widzisz jak rosnie mnie nie stac na kupowanie ubranek skoro starczaja na 2 tygodnie a czasem nawet nie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy IP: *.* 12.03.03, 14:57 moniko czy twoja propozycja jest nadal aktualna bardzo zalezy mi na ciuszkach bo zaczyna ich brakowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustynaAdamska Re: Drogie Mamy IP: *.* 12.03.03, 16:06 Aniu, napisałam do Ciebie na priv, jeśli jeszcze zależy Ci na ubrankach to sprawdź skrzynkę justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy do justyny IP: *.* 12.03.03, 16:43 dziekuje zadzwonie wieczorem wiesz ze mamy tak samo na nazwisko pozdrawiam ania adamska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Drogie Mamy IP: *.* 13.03.03, 11:53 Hejja moze troche moglabym Ci dac, bo czesc juz obiecalam a czesc oddalam komus w pon. pojada na Ukraine czy y nie mieszkasz na Jelonkach? Bo dzis jest u mnie spotkanie to od razu bys sobie obejrzala...pacleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy IP: *.* 13.03.03, 17:32 Czesc. Niestety dzisiaj nie moge wpasc bo jestem sama z maluszkiem i nie mam jak sie ruszyc z domu. Jestem z Bemowa i chetnie spotkam sie zeby obejrzec rzeczy jezeli to jest nadal aktualne. Dziekuje i caluski. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy-Podziekowania dla Justyny IP: *.* 14.03.03, 21:41 Dziekuje Justynko za fajne ciuszki. Napewno beda dobre na Kubusia. Pozdrawiamy!!! Aniulka i Kubulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy do cleo IP: *.* 21.03.03, 14:39 czesc bylam w konstancinie z kubusiem u babci ale juz jestesmy pasuje ci jutro prosze o tel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy do monika27 IP: *.* 21.03.03, 14:40 moniczko czekamy na ubranka jezeli nie zmieniłas zdania Odpowiedz Link Zgłoś