Dodaj do ulubionych

Drogie Mamy

IP: *.* 07.03.03, 18:33
Drogie Mamy jezeli macie jakies ciuszki po swoich skarbach w rozmiarze 68-80 to chetnie przyjme dla mojego malutkiego synka prosze o kontakt pod numerem tel 638 01 86 DZIĘKUJĘ
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika27 Re: Drogie Mamy IP: *.* 08.03.03, 17:14
      Mam troszkę ubranek proszę o więcej informacji na priva.
      • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy IP: *.* 11.03.03, 18:08
        czes Monika przepraszam ze tak długo ale nie mam w domu internetu jezeli Twoja propozycja jest aktualna jestem młodą mama nie pracuje a moj kubulek rosnie jak na drożdzach urodził sie duzy bo 4020 i 58 cm a teraz ma 2 miesiace i juz 68 do 74 wiec sama widzisz jak rosnie mnie nie stac na kupowanie ubranek skoro starczaja na 2 tygodnie a czasem nawet nie pozdrowionka
    • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy IP: *.* 12.03.03, 14:57
      moniko czy twoja propozycja jest nadal aktualna bardzo zalezy mi na ciuszkach bo zaczyna ich brakowac
      • Gość: JustynaAdamska Re: Drogie Mamy IP: *.* 12.03.03, 16:06
        Aniu, napisałam do Ciebie na priv, jeśli jeszcze zależy Ci na ubrankach to sprawdź skrzynkę :)justyna
        • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy do justyny IP: *.* 12.03.03, 16:43
          dziekuje zadzwonie wieczorem wiesz ze mamy tak samo na nazwisko pozdrawiam ania adamska
    • Gość: Kleo Re: Drogie Mamy IP: *.* 13.03.03, 11:53
      Hejja moze troche moglabym Ci dac, bo czesc juz obiecalam a czesc oddalam komus w pon. :( pojada na Ukraine :)czy y nie mieszkasz na Jelonkach? Bo dzis jest u mnie spotkanie to od razu bys sobie obejrzala...pacleo
      • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy IP: *.* 13.03.03, 17:32
        Czesc. Niestety dzisiaj nie moge wpasc bo jestem sama z maluszkiem i nie mam jak sie ruszyc z domu. Jestem z Bemowa i chetnie spotkam sie zeby obejrzec rzeczy jezeli to jest nadal aktualne. Dziekuje i caluski. Ania
    • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy-Podziekowania dla Justyny IP: *.* 14.03.03, 21:41
      Dziekuje Justynko za fajne ciuszki. Napewno beda dobre na Kubusia. Pozdrawiamy!!! Aniulka i Kubulek
    • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy do cleo IP: *.* 21.03.03, 14:39
      czesc bylam w konstancinie z kubusiem u babci ale juz jestesmy pasuje ci jutro prosze o tel
      • Gość: mamusia-kubusia Re: Drogie Mamy do monika27 IP: *.* 21.03.03, 14:40
        moniczko czekamy na ubranka jezeli nie zmieniłas zdania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka