Dodaj do ulubionych

Ubranka dla maluszka -ODDAM

IP: *.* 16.03.03, 12:46
Oddam ubranka dla maluszka - jest tam kilka kaftaniczków śpioszków, pajacyków, jakieś skarpetko- butki. itp. Kilka ubranek wymaga naprawy - czapeczka przyszycia sznureczka, śpioszki guziczka, pajacyk zszycia przy szyjce (pękło po wycięciu metki). Nie są to jakieś wielkie naprawy ale ja naprawdę nie mam kiedy tego zrobić.Dlatego chętnie oddam je potrzebujacej mamie, któram a troszkę czasu i odrobinę zdolności krawieckich. Jestem z Wrocławia. Ale mozliwa wysyłka.
Obserwuj wątek
    • Gość: sola Re: Ubranka dla maluszka -ODDAM IP: *.* 16.03.03, 13:11
      witaj; mam jeszce troszke czasu ale juz zbieram rzeczy dla moich blizniakow i z checia przyjme rzeczy od Ciebie, jestem z wawy ale mam znjomych we wrocławiu ktorzy napewno mogliby to od Ciebie odebrac i przekazac mi do warszawy.Jak mozna sie z Toba skontakotwac?Pozdrawiam i dziekuje
    • Gość: sola Re: Ubranka dla maluszka -ODDAM IP: *.* 21.03.03, 18:28
      witaj;to znowu ja bo jakoś zero odzewu od Ciebie a w nastepny weekand mój znajomy będzie we Wrocławiu więc mógłby od Ciebie zabrać te rzeczy. Czy jest to nadal aktualne? odezwij sie prosze. Pozdrawiam.Sola
    • Gość: mysha Re: Ubranka dla maluszka -ODDAM IP: *.* 22.03.03, 20:29
      Mamo ze Szczecina, ktorej obiecalam ubranka - napisz do mnie jeszcze raz na forum!!! Bo mam wirusa w skrzynce i wywalilo mi Twoj adres!
      • Gość: Madaszka Re: Ubranka dla maluszka -ODDAM IP: *.* 22.03.03, 22:27
        Witaj mysha :)Chyba dobrze się złożyło, że wywaliło Ci mój adres i nie wysłałaś jeszcze paczuszki. Myślę, że sola (mama, która również odpowiedziała na Twój post) bardziej ich potrzebuje. Mi udało sie kupić niedrogo karton ciuszków od jednej e-mamy (nie zawsze można liczyć na to, że ktoś odda). Skontaktuj się więc z solą. Nie chcę żebyś myślała, że zrezygnowałam, bo mi się odwidziało (zbyt wiele mam zbyt pochopnie ocenia tutaj innych)sad Po prostu wiem, że są tutaj mamy bardziej ode mnie potrzebujące, a mi póki co udało sie troszkę ciuszków skompletować, a po co mam to robić w nadmiarze, jeśli może skorzystać inna mama.Pozdrawiam Cię cieplutkoMarta
        • Gość: mysha Re: Ubranka dla maluszka -ODDAM IP: *.* 22.03.03, 23:29
          W takim razie sola odezwij sie -ciszki sa wolnesmile
          • Gość: sola Re: Ubranka dla maluszka -ODDAM IP: *.* 23.03.03, 17:45
            Witaj :) Ciesze się a jak mozna sie z Tobą skontaktować? Tak jak napisałam mój znajomy będzie we Wrocławiu w następny weekand to by po nie do Ciebie podjechał. dziekujemy bardzo i pozdrawiam
    • Gość: BasiaKaczmarek Hej ale nie wiem czy nie za póżno IP: *.* 25.03.03, 11:58
      Hej!Pisze w sprawie ciuszków ale nie wiem czy nie za późno. Też jestem z Wrocławia, mogłabym odebrać osobiście, jeżeli to jeszcze aktualne. Pisałam jakiś czas temu posta do dolnośląskich i wydaje mi się że mi odpisałaś ale przez długi czas nie sprawdzałam skrzynki. Mój numer 7963715 albo 0504122665, ale najlepiej napisz swój to do ciebie zadzwonie. Moja pociecha urodzi się w majupozdrawiamBasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka