Dodaj do ulubionych

Oj bieda, bieda !

IP: *.* 26.03.03, 15:02
Witam wszystkie mamy!Wiosna już dotarła całą pełnią, więc ja do moich córeczek.,,No skarby idziemy szukać wiosny, ale niestety wyprawa do pobliskiego parku nie wyszła mi najlepiej.Dziewczynki całe popociły się w kombinezonach i zimowych czapkach. Niestety nawet jak dziś przebrałam lżejsze ciuszki to nic dobrego nie znalazłam.A może wy kochane mamy macie niepotrzebne ciuszki i mogłybyście mi pomóc. Niestety mnie na nowe ubranka nie stać,po opłaceniu wszystkich op.łat na jedzenie zostaje nam 250zł na cały miesiąc.Ja to ja też ciuchy stare mogę się pocić w zimowych ale dziewczynki z mety się poprzeziębiają.Więc jeśli któraś z Was mogłaby się z nami podzielić to będe zobowiązana.Starsza córka jest szczupła i ma 99cm. a młodsza 82cm.Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz miejcie mnie na uwadze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelak Re: Oj bieda, bieda ! IP: *.* 26.03.03, 16:42
      Skąd jesteś, jaki masz rozmiar? Będę robiła porządki w szafie to może coś znajdę dla Ciebie.Dla Twoich córeczek niestety nic nie mam, bo moja córeczka ma dopiero 5 tygodni :)Napisz jakie dokładnie chcesz ubranka dla siebie.P.S.Nie martw się, będzie dobrze, głowa do góry. :hello:Ewa z Krakowa
      • Gość: basiulla Re: Oj bieda, bieda ! IP: *.* 27.03.03, 14:16
        Napisz skąd jesteś , w jakim wieku są Twoje dzieci? Ja mam jedną kurteczkę na 2 latka , z której właśnie wyrosła moja córeczka,są też buciki letnie i znajdzie się kilka innych rzeczy.Jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie na priv Pozdrawiam!!!Basiabasiulla@go2.pl
        • Gość: witolla Re: Oj bieda, bieda ! IP: *.* 28.03.03, 18:13
          Basiu napisałąm do Ciebie list ale nie mam pewności czy doszedł do Ciebie. Moja poczta coś szwankuje. Daj mi znać Pozdrowionka
      • Gość: witolla Re: Oj bieda, bieda ! IP: *.* 28.03.03, 18:17
        Witam Ewo mam prośbę moja poczta coś szwankuje podam Ci mój adres na inną pocztę na mojego priva - proszę o kontakt monikols@poczta.onet.plPozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka