beczek2 19.12.07, 16:36 Cześć dziewczyny, Mam sporo rzeczy po moim synku i tak zastanawiam się czy znacie może kogoś albo jakiś dom małego dziecka, który chętnie by wziął ubranka dla dziecka od 56-74cm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoggi87 Re: Dom Małego Dziecka 30.12.07, 10:57 Powiem Ci szczerze, ze ja pracowalam w domu malego dziecka i w kwestii ubranek, zabawek, slodyczy to te dzieciaki mialy naprawde wszystko. Szafy pekaly w szwach, zabawki walaly sie w kazdym kacie, po obiadku zawsze byly jakies lakocie. Im brakuje tylko milosci, wszystko inne maja znakomicie zapewnione. Niewiem czy tak jest w kazdym domu dziecka, ale moze lepiej oddac te ciuszki potrzebujacej mamie, ktora oczekuje dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Dom Małego Dziecka 30.12.07, 13:19 Jesli nie znajdziesz potrzebującej mamy na forum, to mozesz wybrać się do najbliższego OPS lub MOPS...ja często pytałam pielegniarki środowiskowej- lub połoznej środowiskowej w mojej przychodnii- te dziewczyny są doskonale zorientowane komu potrzebna jest pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiabe Re: Dom Małego Dziecka 01.01.08, 17:30 ja oddałam ciuszki po synku do domu samotnej matki na Ogrodach, przy budynku Akademii Rolniczej, na przeciwko restauracji Savoy(chyba tak się ona nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś