aa17 13.06.08, 07:10 czy znacie kogoś kto zasponsorowałby teraopię dziecka autystycznego? Prosze o info na priva Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: dziecko autystyczne 13.06.08, 12:50 Nie. Tu jest pomoc zorganizowana, nie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: dziecko autystyczne 16.06.08, 15:29 Panstwo Majac dziecko autystyczne masz prawo do specjalistycznych uslug opiekunczych oplacanych przez MoPS. Z poradni psychiatrycznej pobierasz skierowanie, i je wraz z wnioskiem podaniem skaldasz w MOPS. Psychiatra musi opisac ile godzin tygodniowo -potrzeba terapii-zawsze dostajesz mniej najczesciej 50%, i dokaldanie jakie, terapia np, zajeciowa, logopeda -kazde ile godzin tygodniowo. Potem wywiad i zaczyna sie krecic ... z pytaniami zapraszam na priv aqua696@wp.pl, gazetowej nieodbieram Wiele rodzin juz ma i sa zadowolone. Ja terapie mojego syna prowadzilam .majac specjaliste uwierz czesto dochodzi do konfliktu -ty placisz i chcesz efektow ... Odpowiedz Link Zgłoś
zofia_bialek Re: dziecko autystyczne 28.06.08, 11:41 Jeśli jesteście z Warszawy to zapraszam do prowadzonego przeze mnie na Bemowie przedszkola integracyjnego. Sama jestem pedagogiem terapeutycznym, zatrudniamy logopedę i pedagoga specjalnego z doświadczeniem w pracy z dziecmi z autyzmem. Dzieci objęte sa rownież opoeką psychologiczną. W przypadku klopotow w pokryciu kosztów zajęc przez rodziców, szukamy sponsorów - jak dotąd z powodzeniem. Pozdrawiam, Zofia Białek zielony_latawiec@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: dziecko autystyczne 29.06.08, 03:26 Zofia u chwala..nareszcie rodzic moze poczuc sie potraktowany profesjonalnie i z uwaga. Chyle glowe ako rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś