czarnotka1 11.10.03, 20:07 Oddam opakowanie tabletek Cerazette, data ważności do 09.2004. Jestem z Krakowa. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miziara Re: Oddam Cerazette 11.10.03, 22:05 hej jesli to aktualne to jestem bardzo chetna mam 3 tyg coreczke ktora karmie piersia i baaaaaaaaaaaaardzo chce ja karmic prosze o odpis jestem z lubina oplace ewentualnie przesylke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotka1 Re: Oddam Cerazette 11.10.03, 22:31 Hej! Podaj proszę adres, na który mam Ci wysłać przesyłkę. Mam jeden warunek: wyślę za pobraniem ( wtedy przesyłka jest droższa ), bo już kilka osób nie zwróciło mi za przesyłki, mimo obietnic i po prostu nie chcę płacić, nie mając gwarancji zwrotu pieniędzy. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
miziara Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 09:43 nie za bardzo wiem o co chodzi "wysle za pobraniem" cZego przesylka ma byc drozsza-ile?czy wyjdzie drozej od tabletek kupionych w sklepie? prosze wyjasnij mi to bo sie pogubilam ale jak najbardziej jestem zainteresowana moj adres: Krystyna Baj ul.Reymonta 42 m 7 59-300 Lubin dolnoslaskie Odpowiedz Link Zgłoś
miziara Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 09:57 mam jeszcze jedno pytnko:czy masz moze jakies niepotrzebne rzeczy po swoim dzieciaczku?potrzebuje ciuszki od 68 mam dziewczynke ale moga byc rzeczy po chlopcu-chyba moja niuncia sie nie pogniewa bylabym bardzo wdzieczna gdyby sie cos znalazlo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotka1 Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 11:52 Hej! Wysłanie przesyłki za pobraniem oznacza, że przy odbiorze paczki musisz zapłacić, a ja potem dostaję pieniądze do domu. Normalnie przesyłka kosztuje 6 zł, natomiast za pobraniem około 10 zł ( tabletki Cerazette kosztują 35 zł, więc i tak wychodzi Ci taniej ). Jeśli chodzi o ubranka, to nie mam nic w tym rozmiarze. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia30 Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 22:39 Nie chcęsię wtrącać ale te tabletki, żeby działały trzeba zacząć brać najpóźniej 20 dni po porodzie (jeśli się nei mylę) to jeśli masz 3 tyg. córeczkę to raczej dla Ciebie za późno na te tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 15:49 Witaj Agnieszko Jesli Miziara zrezygnuje ja jestem chetna ) pozdrawiam ciepło Monika Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotka1 Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 16:22 Moniko! Na razie jeszcze czekam na Jej odpowiedź, ale jeśli sie nie odezwie, to OK. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
miziara Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 19:41 czego mialabym sie nie odezwac przeciez napisalam ze jestem nadal zainteresowana tylko chcialam wiedziec o co chodzilo z ta przesylka poprostu normalna przesaylka zmylila mnie ta nazwa czekam na tabletki z gory bardzo bardzo Ci dziekuje adres masz powyzej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotka1 Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 20:17 OK, wysyłam Ci tabletki. Pozdrowionka Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Oddam Cerazette 12.10.03, 21:58 Trudno ) Pozdrawiam Was obie ) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
miziara Re: Oddam Cerazette 20.10.03, 16:14 Czarnotko nie dostalam od Ciebie przesylki co sie stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotka1 Re: Oddam Cerazette 20.10.03, 20:56 Wysłałam tabletki w zwykłej kopercie jako list ( bez kartonowego opakowania się zmieściło ), żeby nie trzeba było płacić za przesyłkę. Wysłałam we wtorek, może jeszcze dojdzie. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
miziara Re: Oddam Cerazette 21.10.03, 12:42 przyszlo wczoraj,ale pomyslowo zrobilas dziekuje bardzo jeszcze raz ))))))))) dziekii Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotka1 Re: Oddam Cerazette 21.10.03, 21:16 Cieszę się, że przesyłka doszła! Pozdrowionka Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś