ewazeler Re: oddam body 21.11.03, 21:06 Oddam body : białe , z krótkim rekawkiem i czerwonymi obramówkami , rozmiar 80 body niebieskie z krótkim rekawem , rozmiar 80 body białe , z krótkim rękawem rozmiar 74 body w literki , 2 sztuki , z krótkim rękawem , rozmiar 68 body żółte , z długim rękawem , rozmiar 68, body białe w czerwone kropki , z długim rękawem , rozmiar 80 body niebieskie , z krótkim rękawem , rozmiar 80 body zółte , z krótkim rękawem , rozmiar 56 body białe z kolorowymi kwadratami , długi rękaw , rozmiar 80 Proszę o pokrycie kosztów przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach77 Re: oddam body 21.11.03, 21:09 Ja chętnir przyjełabym body od rozmiaru 74 i 80.Jeżeli mogłabyś mi je wysłać koszty przesyłki zwrócę. Odpisz mi na priv beatach@interia.pl Beata Odpowiedz Link Zgłoś
matus2003 Re: oddam body 21.11.03, 21:12 Cześć, ja jestem z Bytomia i jeśli byś się zdecydowała to mogę zawsze po te body podjechać. Mąż mnie podrzuci bez problemu. Pozdrawiam serdecznie Ola Odpowiedz Link Zgłoś