ashanti66 08.09.09, 18:08 kochane mamy piszcie gdzie jest potrzebny klub malucha w gdańsku? planuję otworzyć za 2-3 mc i chciałabym dostosować się do potrzeb rodziców pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stranda73 Re: Klub Malucha Złobek Gdańsk? 02.11.09, 23:27 Na pewno w Kolbudach, Przywidzu, a w Gdańsku to myślę, że w centrum, jednak wiele mam pracuje w centrum i korzysta ze żłobka na Szerokiej, gdzie nie ma miejsc. Pozostałym zostają drogie opiekunki. Gdyby był podobny w okolicach centrum, pewnie wróciłabym do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowka82 Re: Klub Malucha Złobek Gdańsk? 19.11.09, 21:54 W Kolbudach jest miniżłobek ale tam jest już komplet a ja zamierzam otworzyć coś takiego koło Kolbud w Pręgowie. W domu jednorodzinnym z dużym ogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikagda Re: Klub Malucha Złobek Gdańsk? 24.11.09, 07:07 Na Morenie by się bardzo przydał. Dzielnica ciągle się rozrasta a jest tylko jeden żłobek prywatny i żadnego państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś