jowa3 18.03.04, 12:31 Okna wybrane. Teraz PROSZĘ o namiary na fachowca, który robi w miarę tanie i porządne zabudowy kuchni. PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI DZIĘKUJĘ Z GÓRY... jowa3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecaj40 Re: zabudowa kuchni 23.03.04, 19:48 no wląsnie też by mi się przydał taki namiar Odpowiedz Link Zgłoś
jowa3 Re: zabudowa kuchni 13.03.05, 15:10 Dziewczyny, no chyba każda ma jakąś kuchnię i gdzieś ją kupiła. Proszę podzielcie się namiarami na złych i dobrych fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: zabudowa kuchni 14.03.05, 12:42 Nie kazda ja jeszcze zyje na kartonach. Pozdrawiam-Jola Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: zabudowa kuchni 16.03.05, 22:03 My robiliśmy w Kossakowie (jak nic nie pomyliłam) za Gdynią. Tam są dwa zakłady obok siebie. Projektant był bardzo fajny i zrobił ciekawy projekt. Tyle, że wykonanie nie było idealne jak na dość wysoką cenę. Światło nam poprawili bo zwróciliśmy od razu uwagę że jest źle. Kilka drobiazgów zostało. A że do zakładu daleko to nie złożyliśmy reklamacji. pozdrawiam anóla mama Marty i Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: zabudowa kuchni 17.03.05, 20:55 Proszę bardzo Mój mąż robi bardzo przyzwoite mebelki (aż mnie zadziwia, a znam się na rzeczy i jestem w tej dziedzinie wyjątkowo wymagająca )kuchnie, przedpokoje i wszelkie zabudowy. Nie ma zbyt wygórowanych cen. Jakościowo też jest dobry. W każdym razie dotychczasowi klienci chwalą. W razie potrzeby można obejrzeć jego wyroby. e-mail dw.mebel@wp.pl tel. 661125775 Odpowiedz Link Zgłoś