Dodaj do ulubionych

Zez u dziecka

04.09.10, 16:17
Witam, moja czteroletnia córeczka od roku ma stwierdzoną chorobę zezową, nosi okulary, miała
stosowaną atropizację. Szukam dobrego specjalisty w Trójmieście, który zajmuje się właśnie zezem
u dzieci. Mieszkam daleko, na Mazurach, więc w grę wchodzą też lekarze z praktyką prywatną. Będę
wdzieczna za podpowiedz. ozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • arnika15 Re: Zez u dziecka 06.09.10, 12:17
      Dr Joanna Żywicka - Beszczyńska. Przyjmuje w Sopocie na NFZ ((58) 550 57 71) i odpłatnie w Gdańsku Wrzeszczu Przychodnia Mickiewicza 80-405 Gdańsk ul. Mickiewicza 28/30 i tel:Rejestracja 552-06-45 0-696-029-217 ).
      • sylwina76 Re: Zez u dziecka 14.09.10, 12:25
        Potwierdzam - dr Żywicka (Sopot, Gdańsk - zarówno prywatnie jak i NFZ) Jeśli jednak nie mieszkasz w trójmieście kierowałabym się bardziej na południe..... lub W -wy.
        • izadominika Re: Zez u dziecka 18.09.10, 20:36
          Dziękuję za odpowiedzi. Mieszkam na Mazurach, ale do Gdańska mam blizej niz do Warszawy. Jeszcze nie skonsultowalam się z innym lekarzem, ale myślę o Krakowie lub Zabrzu, tylko to tak bardzo daleko... Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam.
      • 2tea Re: Zez u dziecka 22.09.10, 13:09
        Również polecam dr Żywicką - Beszczyńską, ale nie w Sopocie. Panie w rejestracji są niemiłe, trudno się dodzwonić, bo nie odbierają telefonów, ciągle mają jakieś wymówki, że nie mogą zarejestrować, bo.... Podsumowując panią dr polecam jak najbardziej, ale VISUM stanowczo NIE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka