mama-patrycji 15.06.04, 15:14 Witajcie!Czy też juz siedzicie drugi dzień w domu ze względu na pogodę?Ja już nie wiem co ze sobą i z moją małą robić...Pozdrawiam i życzę,by pogoda szybko sie poprawiła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewalewi Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 15:21 No my to samo, kwitniemy w domku.... nawet o gródku nie mam co marzyc bo u nas na Fikakowie jeszcze wiatrzeysko wieje jak szalone.... a najgorsze , ze nie mówią nic o poprawie... Ściskamy mocno i ciepło ( mimo aury ) Ewa i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 15:25 My z Igorekiem stoimy w oknie i wołamy głośno : Igorek "datadata " a ja : " słoneczko gdzie jesteś !!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 15:38 Dokładnie. Ja też mieszkam na Fikakowie. Niedawno otworzono u nas plac zabaw, ale w taką pogodę... nawet nie można skorzysać... Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 15:39 Skorzystać oczywiście... sorki za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 16:01 oj,mam nadzieję,że szybko się poprawi...Również pozdrawiam cieplutko,mimo pogody))) Odpowiedz Link Zgłoś
cody2 Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 16:02 Hallo!!! Całe szczęście my siedzimy poerwszy dzień w domku! Wczoraj nietypowo pojechalismy na długa przejażdżkę, ocywiscie autem - o spacerze musieliśmy zapomnieć, bo tak wiało..... Życzę nam wszystkim poprawy pogody, przeciez niebawem rozpocznie się lato!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama1974 Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 16:03 U nas na prowincji, gdzie 126 zawraca, jest straaaasznie Okropnie leje i potwornie wieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iska_moniska Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 19:25 Jestem z tej samej prowincji i potwierdzam - nadal leje i wieje (((((( Monika Odpowiedz Link Zgłoś
agaizosia Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 16:32 A my z Zosia byłysmy dzsiaj na krótkim spacerku, ale po godzinie deszcz przegonił nas z powrotem do domku.Oby jutro chociaz nie padało....czego wszystkim mamusiom i ich pocieszkom życzę z całego serca i ciepło pozdrawiam.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
dora1976 Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 17:26 Niestety taka pogoda ma być podobno przez cały tydzień a i lato podobne więc jakoś musimy sobie radzić mój mały wytrzymał brak powietrza do 17 a teraz tak przerażliwie się rozpłakał że zapakowałam go w wózek opatuliłam kocykiem i jazda z babcią do ogródka, chociaż na chwilę przestało padać to biedak się dotleni troszeczkę, najgorsze jest to że on najlepiej śpi tylko na dworzu jakoś próbowałam go uspać w domu ale podrzemał może z godzinkę i nie było rady deszcz czy wiatr trzeba iść na dwór, dobrze że w ogrodzie mamy namiot ogrodowy to jest się gdzie schować. Sobie i wam życzę słoneczka, może sie pokaże?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 21:02 Hej Sloneczko gdyby dzisiaj nawet bylo toby juz pewnie zachodzilo, ale faktycznie pogoda tragiczna. Prawie calyd zien przesiedzielismy w domku, ale w koncu zapakowalam Mlodego do nosidelka i sie chociaz przejechalismy samochodem. A potem jeszcze raz na szczepienie, ale co to za przyjemnosc Na szczescie pod wieczor sie troszke poprawila pogoda wiec chociaz na godzine wyszlismy na spacer. Nawet przyjemnie bylo. Najgorszy ten deszcz, wiec zycze zeby juz w nastepnych dniach nie padalo. Bo reszte jakos sie da przezyc... chociaz wiadomo ze jak sloneczko swieci to sie od razu nawet rano wstawje razniej Oby takich dni jak dzisiaj jak najmniej Uszy do gory Pozdrawiamy Maraska z Młodym Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: MAMUSIE Z TRÓJMIASTA 15.06.04, 22:20 CZyli co? OBY DO WIOSNY!!!! ....przyszłorocznej Odpowiedz Link Zgłoś