mama_radka 16.12.04, 10:58 Może ktos mi pomoże - gdzie w Gdańsku można kupić jakieś ładne chłopiece body na 98cm, powiem Wam, ze jest problem.... właśnie zamierzam poszukać w internecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Body 98cm 16.12.04, 11:12 W sklepie Kapp Ahl kupuję body w rozmiarze 86/92 - jest o wiele większe i odpowiada wielkości 98/104. A body w rozmiarze 98 ma w swojej ofercie PePe czyli Drewex, więc jest powszechnie dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: Body 98cm 16.12.04, 15:16 jeśli interesują Cię produkty Drewex`u (PePe), to są one w Akpolu. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Body 98cm 16.12.04, 13:18 Hej ja mam ten sam problem nigdzie nie mogę znaleźć body 98 bywam w Olsztynie i nic, w moim mieszcie rodzinnym w Szczytnie tez nie ma. Chyba faktycznie trzeba będzie zacząc szukac w internecie. Jak znajdziesz jakąś fajna stronę to możesz umieścić link na forum, bedę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_radka Re: Body 98cm 16.12.04, 13:36 Juz troszkę poszukalam, a nawet zamówiłam, ciekawe, ciekawe czy będzie wszystko ok. a oto strona: www.maluchy.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Body 98cm 16.12.04, 14:23 Gdybys jeszcze potrzebowała w przyszłości, to podaje namiary na strony internetowe: www.ciuszki.internetdsl.pl/ Bardzo fajne są body Marcinkowski www.tuptup.pl/ bardzo dobre jakościowe i zachowujące rozmarówkę body TupTup pozdr Odpowiedz Link Zgłoś