kasik_79 25.11.05, 13:46 Witam! Mamy z różnych okolic Gdyni nawołują siebie co jakiś czas, niestety nigdy nie widziałam jeszcze żadnego postu od mam z Gdyni centrum! Czy tu w śródmieściu mieszkają tylko starszi ludzie no i ja z moją rodzinką??? Pozdrawiam) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 25.11.05, 21:20 Jestem jeszcze ja Mieszkam na Wzg. Św. Maksymiliana i tez mam wrażenie, że jestem wyjątkiem w dzielnicy straszych ludzi. Podczas spacerów z wózkiem widok innej mamy to wydarzenie! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 26.11.05, 14:50 I ja się zgłaszam!!!!!!!!!! Obstawiamy Wzgórze / Kamienna Góra . Na spacerki pomykamy na Bulwar w związku z tym. Chętnie połączymy siły . Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: Mamy z Gdyni centrum! 26.11.05, 23:50 i ja również z centrum Pozdrawiam Gdynianki Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_79 Re: Mamy z Gdyni centrum! 27.11.05, 17:15 No to się bardzoooo cieszę!!! Proponuję kiedyś spotkać się na bulwarze skoro i tak wszytkie tam chodzimyZ pogodą teraz różnie bywa ale w koncu jeszcze nie jest tak zle. Dla chętnych Mam podaje moj gg 2005671, mozecie tez pisac na moj mail gazetowy. Pozdrawiam serdecznie Kasia z córcią Anią Odpowiedz Link Zgłoś
kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 27.11.05, 18:48 Ja jestem jak najbardziej "ZA" spotkaniem )) Pozdrawiam serdecznie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 27.11.05, 21:41 Również moje ogromniaste ZA!!!!!!! Łapac mnie najlepiej na gg- 4694457. W najbliższym czasie jednak się niestety nie wybierzemy, bo właśnie mamy zapalenie gardła . Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: Mamy z Gdyni centrum! 01.12.05, 17:33 ja również jestem chętna na spotkanie,ale pewnie dopiero w nowym roku teraz niestety tez chorujemy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natkare Re: Mamy z Gdyni centrum! 02.12.05, 13:22 Witajcie Mieszkam na Wzgórzu ŚW. Maksymiliana.Nistety przez najbliższy miesiąc nie wyjdziemy na spacerek Mój synuś Maciek "przyprowadził nam ospę" i czekamy na rozwinięcie epidemii. Pozdrawiam serduszkowo. Renata mama Maciejka 15.04.1999, Dominisi 9.09.2003 i Mikołajka 10.03.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_79 Re: Mamy z Gdyni centrum! 02.12.05, 14:48 O jej ile masz pociech!!!Cudownie)W domu na pewno się nie nudzisz-dzieci pewnie też nie skoro mają towarzywstwo, nie to co moja biedna Anusia, póki co jedynaczka. Niech się dzieci wykurują, ospe fajnie mieć-szczególnie dziewczynki! chociaż podobno w ciąży nie jest taka groźna to jednak ja się bardzo martwiłam, żeby nie załapać(w dziecinstwie niestety nie przechodziłam). Dzieci podobno dość łagodnie to przechodzą, mam nadzieje że i tak będzie u Was Pozdrawiam serdecznie, Kasia mama Ani) Odpowiedz Link Zgłoś
kropk-a Do kasik_79 03.12.05, 21:42 Kasiu, to może chociaż my dwie (a właściwie we cztery - bo z córeczkami) się spotkamy, bo reszta chwilowo choruje Co Ty na to? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
natkare Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.12.05, 10:24 Witajcie U nas jak narazie tylko mój zerówkowicz chory, ale czuję w kościech że już niedługo epidemia się rozwinie Swięta spędzimy w domciu . Zawsze w jeden ze świątecznych dni jechaliśmy do teściów. W tym roku nas to ominie bo 9 letni brat męża jeszcze nie chorował na ospę. Dobrze że chociaż rodzice są moimi sąsiadami Pozdrawiamy Renata mama Maciusia 15.04.1999, Dominisi 9.09.2003 i Mikołajka 10.03.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
aga.herbszt Re: Mamy z Gdyni centrum! 03.12.05, 21:47 hej ja też jestem z centrum Mieszkam na świętojańskiej gdzie mieszkją sami starzy ludzie I codziennie jestem na bulwarze między godz 11 a 14 Teraz niestety mały jest chory ale w przyszłym tygodniu napewno będę i chętnie umówię się z jakąś mamą bo tak samej z wózkiem to nudno troche Fajnie sobie porozmawiać i wymienić się problemami dotyczącymi swoich dzieci Pozdrawiamy Aga z 3.5 miesięcznym Szymciem Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_79 Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.12.05, 13:09 O jak miło!!! To na Świętojańskiej prócz starszych ludzi jesteśmy Ty i ja z rodzinkamina spacerek się chętnie umówię, ale przyznaje, że ostatnio jak jest tak ciemno i ponuro jak dziś to jeśli w ogole sie ruszam to tylko po zakupy i szybciutko wracam do domku.Do tej pogody trzeba sie bedzie jednak przyzwyczaic, i chodzic na spacerki nawet w takie dni. Takze umowmy sie najlepiej na gg, moj nr podalam chyba w wczesniejszym poscie. Pozdrawiam Was wszytkie Mamy Gdynianki Odpowiedz Link Zgłoś
aga.herbszt Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.12.05, 21:03 hej to super Na razie nie umówię się Tobą ponieważ mój szkrab nadal jest chory ale jak tylko wyzdrowieje to umówimy się na spacerek Dam znak na gg ! mój numer gg to 8816457 Napewno się umówimy no powiedz że tak no powiedz pod koniec tygodnia odezwe się Buźki pa od agi i szymcia Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.03.06, 23:19 Cześć DZIEWCZYNY Dopiero odkryłam to forum.. Spotykacie sie na spacerkach? Jeśli tak,to chetnie się przyłaczę! Mieszkam Gdynia Wzgórze.. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.03.06, 09:43 No to jesteśmy sąsiadkami Ja też mieszkam na Wzg. Św. Maksymiliana. I na wspólne spacerki jestem bardzo chętna Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.03.06, 20:39 No to super!!! W takim razie daj znać kiedy bedziesz miałą czas na wspólny spacerek! W jakim wieku masz dzieciaczka? Ja mam 6-miesięcznego Szymka No nic,czekam na wiadomości od Ciebie! pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.03.06, 20:40 Włąśnie Aniu wyczytałam,że masz córeczkę,tak? Fajnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 08.03.06, 19:21 Tak - mam córeczkę Ma skończone 5 miesięcy, więc prawie taka dorosła jak Twój Synek Nie mogę się doczekać wspólnego spacerowania! Pozdrawiam cieplutko, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agaszymcio17 Re: Mamy z Gdyni centrum! 09.03.06, 14:12 hej Ja też mam Szymonka i też ma 6miesięcy fajnie Ja chodzę na spacery z kasik_79 Jest bardzo fajnie chodzimy codziennie na bulwar Zapraszamy Może wszystkie się jakoś spotkamy hi hi Takie spotkanie emam z gdyni centrum Pozdrawiam Aga z Szymciem gg nr 8816457 Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 10.03.06, 11:42 Jestem bardzo chętna na wsplny spacerek! W weekend jestem na uczelni,ale może na początku tygodnia damy radę spotkać się? Pozdrawiam gorąco ) Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 18.07.06, 10:42 Haloo! Może ktoś ma ochotę na spacerek??? Albo plażowanie pod parasolkiem? Nie chce nam się codziennie jeździć do Sopotu (do babci), a tu w Gdyni tak jakoś smutno sapcerować mi i Szymusiowi.. Lubimy towarzystwo,ale nie znamy mam i dzieci z okolicy!... Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 25.07.06, 12:59 Hej dawno się nie odzywałam, ale nie mogłam . Teraz chciałabym ponowić swoją "propozycję współpracy" . Wzgórze kłania się ponownie . Moje gg wyżej . Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 04.08.06, 12:12 No to proponuję spacerek na początku przyszłego tygodnia! Poniedziałek,wtorek..? Napisz kiedy Ci odpowiada.. No i miejmy nadzieję,że pogoda dopisze, bo jakoś kiepsko się zrobiło ( pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 12.08.06, 19:32 Sorki że dopiero teraz odpisuję, ale dość żadko zaglądam. Najlepiej na moje gg wyżej podane . Ja na spacerek chętnie, tylko pogoda jakoś mało spacerowa... . Odpowiedz Link Zgłoś
kahulec_kol Re: Mamy z Gdyni centrum! 28.08.06, 23:02 ja równiez chetnie bym sie do spacerków dołaczyła mieszkam na skwerze kosciuszki i codziennie spaceruje z synkiem bulwarem. moze spróbujemy sie jakos umówić pozdr. moj numer gg 1270862 Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 29.08.06, 12:32 Jestem chętna Potrzebuję talkiej mobilizacji do wyjść w ciągu dnia, bo ostatnio wychodzimy z maluchem popłoudniu, po powrocie mężą z pracy. Ta pogoda mnie dołuje, do 13 siedzę w szlafroku Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 29.08.06, 12:39 To jak się babolki umówicie to dajcie znać!! Odpowiedz Link Zgłoś
kahulec_kol Re: Mamy z Gdyni centrum! 29.08.06, 13:53 wiec mamusie chętne na spotkanie proszone sa o kontakt ze mna - sorry, ze sie tak zadze, ale to chyba najkrótsza i najlepsza droga do spotkania, tak zebysmy sie spotkały jeszcze w tym roku ;p poprosze o info na mejla gazetowego albo gg 12870862 buśka Odpowiedz Link Zgłoś
ineessa Re: Mamy z Gdyni centrum! 02.09.06, 00:10 Ja też mieszkam na Wzgórzu z dwójką pociech. Chętnie wyjdę na spacerek z innymi mamami. Pozdrawiam wszystkie mamy z Gdyni - centrum. Mama Dominiki i Antosi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.09.06, 14:09 Kurka ja narazie nie mogę . Mamy w domu remont i siedzę u rodziców . Odpowiedz Link Zgłoś