Dodaj do ulubionych

Mamy z Gdyni centrum!

25.11.05, 13:46
Witam! Mamy z różnych okolic Gdyni nawołują siebie co jakiś czas, niestety
nigdy nie widziałam jeszcze żadnego postu od mam z Gdyni centrum! Czy tu w
śródmieściu mieszkają tylko starszi ludzie no i ja z moją rodzinką???
Pozdrawiamsmile)
Kasia
Obserwuj wątek
    • kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 25.11.05, 21:20
      Jestem jeszcze ja smile Mieszkam na Wzg. Św. Maksymiliana i tez mam wrażenie, że
      jestem wyjątkiem w dzielnicy straszych ludzi. Podczas spacerów z wózkiem widok
      innej mamy to wydarzenie! smile
      Ania
    • mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 26.11.05, 14:50
      I ja się zgłaszam!!!!!!!!!! Obstawiamy Wzgórze / Kamienna Góra smile. Na spacerki
      pomykamy na Bulwar w związku z tym. Chętnie połączymy siły smile.
    • mamausi Re: Mamy z Gdyni centrum! 26.11.05, 23:50
      i ja również z centrum smilePozdrawiam Gdynianki
      • kasik_79 Re: Mamy z Gdyni centrum! 27.11.05, 17:15
        No to się bardzoooo cieszę!!! Proponuję kiedyś spotkać się na bulwarze skoro i
        tak wszytkie tam chodzimysmileZ pogodą teraz różnie bywa ale w koncu jeszcze nie
        jest tak zle. Dla chętnych Mam podaje moj gg 2005671, mozecie tez pisac na moj
        mail gazetowy.
        Pozdrawiam serdecznie smile Kasia z córcią Anią
        • kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 27.11.05, 18:48
          Ja jestem jak najbardziej "ZA" spotkaniem smile))
          Pozdrawiam serdecznie,
          Ania
          • mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 27.11.05, 21:41
            Również moje ogromniaste ZA!!!!!!! smile
            Łapac mnie najlepiej na gg- 4694457.

W najbliższym czasie jednak się niestety nie wybierzemy, bo właśnie mamy
            zapalenie gardła sad.
    • mamausi Re: Mamy z Gdyni centrum! 01.12.05, 17:33
      ja również jestem chętna na spotkanie,ale pewnie dopiero w nowym rokusmile teraz
      niestety tez chorujemy
      Pozdrawiam
    • mamausi Re: Mamy z Gdyni centrum! 01.12.05, 20:24
      A i mój nr.gg 3089366
      • natkare Re: Mamy z Gdyni centrum! 02.12.05, 13:22
        Witajciesmile
        Mieszkam na Wzgórzu ŚW. Maksymiliana.Nistety przez najbliższy miesiąc nie
        wyjdziemy na spacereksad
        Mój synuś Maciek "przyprowadził nam ospę" i czekamy na rozwinięcie epidemii.
        Pozdrawiam serduszkowo.
        Renata mama Maciejka 15.04.1999, Dominisi 9.09.2003 i Mikołajka 10.03.2005
        • kasik_79 Re: Mamy z Gdyni centrum! 02.12.05, 14:48
          O jej ile masz pociech!!!Cudowniesmile)W domu na pewno się nie nudzisz-dzieci
          pewnie też nie skoro mają towarzywstwo, nie to co moja biedna Anusia, póki co
          jedynaczka.
          Niech się dzieci wykurują, ospe fajnie mieć-szczególnie dziewczynki! chociaż
          podobno w ciąży nie jest taka groźna to jednak ja się bardzo martwiłam, żeby
          nie załapać(w dziecinstwie niestety nie przechodziłam). Dzieci podobno dość
          łagodnie to przechodzą, mam nadzieje że i tak będzie u Wassmile
          Pozdrawiam serdecznie, Kasia mama Anismile)
          • kropk-a Do kasik_79 03.12.05, 21:42
            Kasiu,
            to może chociaż my dwie (a właściwie we cztery - bo z córeczkami) się spotkamy,
            bo reszta chwilowo choruje sad
            Co Ty na to?
            Ania
        • natkare Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.12.05, 10:24
          Witajciesmile
          U nas jak narazie tylko mój zerówkowicz chory, ale czuję w kościech że już
          niedługo epidemia się rozwiniesad Swięta spędzimy w domciu . Zawsze w jeden ze
          świątecznych dni jechaliśmy do teściów. W tym roku nas to ominie bo 9 letni
          brat męża jeszcze nie chorował na ospę.
          Dobrze że chociaż rodzice są moimi sąsiadami smile
          Pozdrawiamy smile
          Renata mama Maciusia 15.04.1999, Dominisi 9.09.2003 i Mikołajka 10.03.2005
    • aga.herbszt Re: Mamy z Gdyni centrum! 03.12.05, 21:47
      hej ja też jestem z centrum Mieszkam na świętojańskiej gdzie mieszkją sami
      starzy ludzie I codziennie jestem na bulwarze między godz 11 a 14 Teraz
      niestety mały jest chory ale w przyszłym tygodniu napewno będę i chętnie umówię
      się z jakąś mamą bo tak samej z wózkiem to nudno troche Fajnie sobie
      porozmawiać i wymienić się problemami dotyczącymi swoich dzieci Pozdrawiamy Aga
      z 3.5 miesięcznym Szymciem
      • kasik_79 Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.12.05, 13:09
        O jak miło!!! To na Świętojańskiej prócz starszych ludzi jesteśmy Ty i ja z
        rodzinkamismilena spacerek się chętnie umówię, ale przyznaje, że ostatnio jak jest
        tak ciemno i ponuro jak dziś to jeśli w ogole sie ruszam to tylko po zakupy i
        szybciutko wracam do domku.Do tej pogody trzeba sie bedzie jednak przyzwyczaic,
        i chodzic na spacerki nawet w takie dni. Takze umowmy sie najlepiej na gg, moj
        nr podalam chyba w wczesniejszym poscie. Pozdrawiam Was wszytkie Mamy
        Gdyniankismile
        • aga.herbszt Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.12.05, 21:03
          hej to super Na razie nie umówię się Tobą ponieważ mój szkrab nadal jest chory
          ale jak tylko wyzdrowieje to umówimy się na spacerek Dam znak na gg ! mój numer
          gg to 8816457 Napewno się umówimy no powiedz że tak no powiedz wink pod koniec
          tygodnia odezwe się Buźki pa od agi i szymcia
          • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 05.03.06, 23:19
            Cześć DZIEWCZYNY wink
            Dopiero odkryłam to forum..
            Spotykacie sie na spacerkach?
            Jeśli tak,to chetnie się przyłaczę!
            Mieszkam Gdynia Wzgórze..
            pozdrówka wink
            • kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.03.06, 09:43
              No to jesteśmy sąsiadkami smile
              Ja też mieszkam na Wzg. Św. Maksymiliana.
              I na wspólne spacerki jestem bardzo chętna smile
              • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.03.06, 20:39
                No to super!!!
                W takim razie daj znać kiedy bedziesz miałą czas na wspólny spacerek!
                W jakim wieku masz dzieciaczka?
                Ja mam 6-miesięcznego Szymkawink
                No nic,czekam na wiadomości od Ciebie!
                pozdrówka!
                • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.03.06, 20:40
                  Włąśnie Aniu wyczytałam,że masz córeczkę,tak?
                  Fajniewink)
                  • kropk-a Re: Mamy z Gdyni centrum! 08.03.06, 19:21
                    Tak - mam córeczkę smile
                    Ma skończone 5 miesięcy, więc prawie taka dorosła jak Twój Synek smile
                    Nie mogę się doczekać wspólnego spacerowania!
                    Pozdrawiam cieplutko,
                    Ania
                • agaszymcio17 Re: Mamy z Gdyni centrum! 09.03.06, 14:12
                  hej Ja też mam Szymonka i też ma 6miesięcy smile fajnie Ja chodzę na spacery z
                  kasik_79 Jest bardzo fajnie chodzimy codziennie na bulwar Zapraszamy Może
                  wszystkie się jakoś spotkamy smile hi hi Takie spotkanie emam z gdyni centrum
                  Pozdrawiam Aga z Szymciem gg nr 8816457
                  • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 10.03.06, 11:42
                    Jestem bardzo chętna na wsplny spacerek!
                    W weekend jestem na uczelni,ale może na początku tygodnia damy radę
                    spotkać się?
                    Pozdrawiam gorąco wink)
                    • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 18.07.06, 10:42
                      Haloo!
                      Może ktoś ma ochotę na spacerek??? wink
                      Albo plażowanie pod parasolkiem?
                      Nie chce nam się codziennie jeździć do Sopotu (do babci),
                      a tu w Gdyni tak jakoś smutno sapcerować mi i Szymusiowi..
                      Lubimy towarzystwo,ale nie znamy mam i dzieci z okolicy!...
                      Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycjewink
                      pozdrówka
                      • mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 25.07.06, 12:59
                        Hej dawno się nie odzywałam, ale nie mogłam sad. Teraz chciałabym ponowić swoją
                        "propozycję współpracy" wink. Wzgórze kłania się ponownie smile. Moje gg wyżej smile.
                        • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 04.08.06, 12:12
                          No to proponuję spacerek na początku przyszłego tygodnia!
                          Poniedziałek,wtorek..?
                          Napisz kiedy Ci odpowiada..
                          No i miejmy nadzieję,że pogoda dopisze,
                          bo jakoś kiepsko się zrobiło sad(
                          pozdrówkawink
                          • mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 12.08.06, 19:32
                            Sorki że dopiero teraz odpisuję, ale dość żadko zaglądam. Najlepiej na moje gg
                            wyżej podane wink.
                            Ja na spacerek chętnie, tylko pogoda jakoś mało spacerowa... sad.
                            • kahulec_kol Re: Mamy z Gdyni centrum! 28.08.06, 23:02
                              ja równiez chetnie bym sie do spacerków dołaczyłasmile mieszkam na skwerze
                              kosciuszki i codziennie spaceruje z synkiem bulwarem. moze spróbujemy sie jakos
                              umówićsmile

pozdr.

moj numer gg 1270862
                              • kinada Re: Mamy z Gdyni centrum! 29.08.06, 12:32
                                Jestem chętnawink
                                Potrzebuję talkiej mobilizacji do wyjść w ciągu dnia, bo ostatnio wychodzimy
                                z maluchem popłoudniu, po powrocie mężą z pracy.
                                Ta pogoda mnie dołuje, do 13 siedzę w szlafroku wink
                                • mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 29.08.06, 12:39
                                  To jak się babolki umówicie to dajcie znać!! smile
                                  • kahulec_kol Re: Mamy z Gdyni centrum! 29.08.06, 13:53
                                    wiecsmile mamusie chętne na spotkanie proszone sa o kontakt ze mna smile - sorry, ze
                                    sie tak zadze, ale to chyba najkrótsza i najlepsza droga do spotkania, tak
                                    zebysmy sie spotkały jeszcze w tym roku ;p

poprosze o info na mejla gazetowego albo gg 12870862

buśka

• ineessa Re: Mamy z Gdyni centrum! 02.09.06, 00:10
                                      Ja też mieszkam na Wzgórzu z dwójką pociech. Chętnie wyjdę na spacerek z innymi
                                      mamami.

Pozdrawiam wszystkie mamy z Gdyni - centrum.

Mama Dominiki i Antosi.
                                      • mamusia_synusia Re: Mamy z Gdyni centrum! 07.09.06, 14:09
                                        Kurka ja narazie nie mogę sad. Mamy w domu remont i siedzę u rodziców sad sad.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka