Gość: Inezco IP: *.* 03.04.02, 15:20 Chętnie nawiąże kontakt z mamami 1 rocznych dzieci z Gdyni. Jestem mamą 11 miesięcznych bliźniąt i chętnie nawiąże kontakt z mamami takich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: procenka Re: Mamy z Trójmiasta IP: *.* 08.04.02, 11:49 hej inez,nie jestem mama blizniakow (i chyba sie z tego ciesze, jednak), ale mam 1 malego synka, jutro skonczy miesiac.mieszkamy we wrzeszczu.i bardzo jest nam samotnie.z innego postu wiem, ze mieszkasz w gdyni, to troche daleko, zwlaszcza, ze nie mam samochodu (ani prawa jazdy).pozdrawiamiza i rubik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita26 Re: Mamy z Trójmiasta IP: *.* 10.04.02, 22:15 HejJa jestem z Gdańska i mam 11- miesięczną córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaCh Re: Mamy z Trójmiasta IP: *.* 21.05.02, 13:45 Serdecznie Cie pozdrawiam. Ja niestety nie jestem z Gdyni, ale tak jak ty jestem szczęśliwą mamą bliźniąt. obecnie skończyły 19 miesięcy i mają temperamentu za szóstkę takich maluchów. teraz synuś śpi, a córeczka jest przy piersi. serdecznie pozdrawiam. napisz jak sobie radzisz z podwójnym szczesciem.Asia z Marynią i Szczepankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Trójmiasta IP: *.* 29.05.02, 11:59 Witaj,jestem mamą 14 m-c Patryka i mieszkam w Gdyni. Chętnie się z Wami spotkam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś