Dodaj do ulubionych

Okulista - gradówki

IP: *.* 11.03.03, 13:08
Szukam dobrego okulisty - prywatnie, W przychodniach juz byłam niestety nie pomogli mojej córeczce.Julka ma dwa latka a dolnych powiekach wyskoczyły jej gradówki, jedna jest juz rozmiarów groszku, leki wypisane przez okulistę z przycodni nie działają, każą to usuwać chirurgicznie, ale ja sie boję.Czy ktoś ma namiar na dobrego i sprawdzonego okulistę.Pozdrwiam Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: agaa Re: Okulista - gradówki IP: *.* 11.03.03, 13:36
      Zupełnie sie na tym nie znam , ale..Kacper jak był młodszy to zezował i wtedy znajoma lekarka skierowała mnie do specjalistycznej przychodni leczenia zeza i niedowidzenia na Żabiance na Wejhera. a jak pytałam wtedy dziewczyny na forum to pisały o lekarce z chyba z Chyloni . poszukam w starych postach i jak znajdę to Ci napiszęaga
    • Gość: agaa Re: Okulista - gradówki IP: *.* 11.03.03, 13:52
      Znalazłam ktos mi polecał , chociaz nie skorzystałam Pania dr Sildatke która przyjmuje w przychodni w Chyloni i Wejherowieaga
    • Gość: Olena Re: Okulista - gradówki IP: *.* 11.03.03, 16:45
      Polecam dr Andrzejewską z poradni okulistycznej "Visus", Wrzeszcz, ul. Uphagena (341 30 40, 344 61 09). Starsza pani, bardzo miła, pracowała wiele lat na Wejhera.Wizyta ok. 60 zł.
      • Gość: Ankad Re: Okulista - gradówki IP: *.* 14.03.03, 09:15
        Ja również polecam dr Sildatke z chyloni jest naprawdę świetna- pracowała, a może jeszcze pracuje w szpitalu okulistycznym i często występowała w telewizji. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka