Gość: socka_paula IP: *.* 24.03.03, 18:46 czy sa jakies mamusie ze Slupska? jestem nowa na forum i szukam kontaktow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julasek Re: Slupsk IP: *.* 27.03.03, 09:07 Cześć! Nawet nie masz pojęcia jak się cieszę!Jestem ze Słupska!! Spróbuję napisać na priv. Pozdrawiam Ata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agadic Re: Slupsk IP: *.* 28.03.03, 17:44 W końcu ktoś ze Słupska..NO!!!!!Ja jestem też ze Słupska...Napisałam do Ciebie liścik,ale jakoś przeniosło mi go na początek całej strony,nosi on tytuł"W końcu".Bardzo miło byłoby się z Tobą spotkać,podam Ci mój numer komórki:0604531527,napisz może sms-s,to umówimy się na spotkanie...Miło,że napisałaś na forum-długo czekałam na kogoś ze Słupska...Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebejot Re: Slupsk IP: *.* 30.03.03, 21:06 Cześć,Jestem słupszczanką mieszkającą w Gdańsku. Pozdrwiam wszystkie mamy ze Słupska. Beciek Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Slupsk 06.04.03, 19:41 mam nadzieje, ze dostalas sms-y )) jak juz wiesz mieszkam we Wloszech i do Slupska przyjezdzam co 3-4 miesiace. Teraz bede w maju na ok. miesiac. Mam 3 miesieczna coreczke Paule. A w Slupsku mieszkam na Kr. Jadwigi. Pozdrawiamy serdecznie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Slupsk 07.04.03, 12:13 Aniu,serdecznie dziękuję za sms-y!!!Cieszę się ogromnie,że się odezwałaś.Szkoda,że nie będzie Ciebie w Słupsku cały czas,jednak trzeba cieszyć się chociaż tym "majem".Czekam na kolejny odzew z Twojej strony...POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!!Fajnie,że napisałaś-SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Slupsk 08.04.03, 01:21 moje dziecie "juz" spi wiec skrobie troszeczke fajnie, ze doszly te sms-y, ja tez sie ciesze))) sprawdzalam dzisiaj bilety na samolot (cos kolo 15 maja) i znalazlam calkiem taniuchne )) robie mamie niespodzianke )) Boze tutaj tez ta wstretna zima wrocila - sniegu 10 cm!!!! lece spac bo pozno sie zrobilo. pozdrowionka gorace ))) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Slupsk 08.04.03, 10:23 HEJ...jak miło znów pisać do Ciebie!!!Ale Ty pózno chodzisz spać Aniu,ja o tej porze to smacznie sobie chrapie.Moja Oliwia chodzi spać o 19-00,no czasami troszkę pózniej.Ale teraz, kiedy jestem w ciąży nie mogę długo siedzieć bo od razu mam odruchy wymiotne ze zmęczenia-taki już urok!Ale cieszę sie ogromnie,że udało mi się zajść w ciążę ponieważ miałam trochę z tym problemów-opowiem Ci jak się spotkamy.Ja mieszkam na Niemcewicza-mamy tam swoje gniazdko.Oczekuję odpowiedzi od Ciebie-z wielką niecierpliwością .POZDRAWIAM SERDECZNIE_TRZYMAJCIE SIĘ CIEPŁO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Slupsk 08.04.03, 12:00 czesc)))))))))))) takie sa uroki macierzynstwa)) spac chodze pozno, ale i pozno wstaje -dzisiaj o 9.40 )) fajnie masz, ze jestes w ciazy - bardzo milo wspominam ten okres, ale na kolejne dziecko chcemy jeszcze troche poczekac teraz lece karmic maluszka. na spacer raczej nie wyjdziemy, bo zimno, chociaz sloneczko swieci. pozdrawiamy goraco mimo mrozu i przesylamy buziaki ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Slupsk 09.04.03, 15:44 WITAM CIĘ GORĄCO ANIU...jak miło jest mieć kontakt z Tobą choć przez internet.Czekam na ten maj jak na zbawienie(HI,HI)My postaraliśmy się o kolejne dziecko,ponieważ nasza Oliwia ma już 4,5 roku,to chyba będzie dobra różnica wieku?A ja zazdroszcę Tobie,że masz już wszystko za sobą,bo narazie mam dość już ciąży-mam okropne objawy-ale i tak się cieszę!!!ANULKA;pozdrawiam Was serdecznie,trzymajcie się ciepło w te chłodne dni!!!U nas od piątku ma być pogodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Slupsk 09.04.03, 16:28 hej hej)))))))))))) ja tez sie ciesze )))))) moze pochodzimy na troche dluzsze spacery, bo tutaj jakos mi to nie wychodzi - malo miejsc dla dzieci, a do tego gorzysty teren i z wozkiem to harowa od dwoch dni siedzimy w domciu, bo zimno i mokro (( ale tutaj tez ma byc cieplej (niby od jutra 15 C, ale wlasnie ogladalam pogode na tvn i snieg z polnocy tutaj sie zbliza ((( Pozdrawiamy Ciebie i Oliwke i malego mieszkanca brzuszka ))) trzymajcie sie cieplutko )))))))) jak masz ochote to pisz na priva socka@poczta.onet.pl paaaaaaa)))) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Slupsk 10.04.03, 17:06 WITAJ ANULKA...my również Was serdecznie pozdrawiamy!!!Mam nadzieję,że kiedy już tutaj będziesz pochodzimy trochę na spacerki.Z dnia na dzień czuję się już nieco lepiej,także w maju podejrzewam,że bedzie super!Spróbuję napisać na priv- choć nigdy tego nie robiłam,ale całkiem możliwe,że się uda!!!GORĄCE POZDROWIENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Slupsk 28.04.03, 23:51 witam witam!!!jak tam po swietach??? juz wrocilas? juz wiem, kiedy bede w Slupsku)) pozdrawiamy upalnie ) Ania i Paula Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Slupsk 07.05.03, 22:00 Witaj Paula...Z całego serca pragnę Was przeprosić za taką totalną zwłokę w pisaniu,ale miałam trochę kłopotów i nawet nie miałam ochoty zaglądać do komputera.Napisz mi Kochanie kiedy będziesz w Słupsku-jestem ogromnie ciekawa!! Liczę,że wkrótce Was zobaczę.Jeżeli masz możliwość,wyślij mi proszę sms-a z datą spotkania-może pomyśl również nad miejscem!?Narazie pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę bardzo cieplutko...AGA... Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Slupsk 07.05.03, 22:49 przylatuje 10 maja do Berlina i od razu jade do Slupska - wysle sms-a w tygodniu pozdrawiam Ania i Paula Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia6 Re: Slupsk 14.05.03, 09:13 witaj Paula...pilnie czekam na Twojego sms-a,a teraz- serdecznia was pozdrawiam!!!Mam już duuuuży brzuszek-dzidzia rośnie,trochę niapokoję się słabymi ruchami,jednak staram się być optymistką...Pogadamy jak się spotkamy... Odpowiedz Link Zgłoś