mmasnicka 07.04.03, 14:49 Jest pomysł spotkania w Gdyni drogie mamy, w przyszłą sobotę tzn.12 kwietnia. Co Wy na to? Wolicie z dziećmi czy gdzieś w knajpce same mamy? Czekam na propozycje, Magda(eMaćka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruszek Re: Spotkanie w Gdyni 07.04.03, 15:43 Zawsze jestem chętna na spotkanie. Obojętnie mi czy z dziećmi czy bez. Dostosuję się. Jeżeli spotkanko będzie z dzieciaczkami i będzie ładna pogoda, możemy się umówić na placu zabaw na plaży (Gdynia Sródmieście, naprzeciw parkingu koło Riviery). Jak myślicie? Kasia (mama Patryka) Odpowiedz Link Zgłoś
mkrainska1 Re: Spotkanie w Gdyni 07.04.03, 21:42 Witajcie ponownie, gdzies wcięło mi przed chwilą mój post. Ja jestem za tym,żeby odpocząć i pogadać -czyli bez dzieci w knajpce. Te ,które były ostatnio u Agi i widziały mnie z moim synkiem (beksa!!!) pewnie to zrozumieją. Mamy dzieci starszych i bardziej samodzielnych pewnie wolą ten czas spędzic ze swoimi pociechami -jest im pewnie trochę łatwiej -choćby z tego powodu,że nie trzeba ich już nosić. Rozumiem. Ja jednak wolę te dwie godzinki spędzić z Wami i z Wami trochę porozmawiać. Pozdrawiam, Monika (minika27 -mama Pawełka) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni 09.04.03, 13:34 Dziewczyny mi jest wszystko jedno czy spotykamy sie same czy z maluchami. No moze troszke bardziej wolałabym , żeby Kacper mógł pobawic sie z dziećmi. Ale dostosuje sie do głosu wiekszości!!!! Jeżeli z dziećmi to spokojnie mozemy spotkac sie u mnie. Zapraszam również Tymona -drapiżcę./ Kacper musi ćwiczyć samoobronę w końcu to chłopak No chyba ,ze będzie piękna pogoda w co trudno mi uwieżyć patrząc na to co dzieje sie za oknem . No ale cuda sie zdarzają . Tak więc kobitki co Wy na to? Która godzina? Gdzie? agucha Musiałam zmienić swoje imię bo takie jak ja już były Co za świństwo , ktoś się podszył Odpowiedz Link Zgłoś
mkrainska1 Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 09.04.03, 19:14 Aga -myślę,że najrozsądniej bedzie spotkać sie u Ciebie o godz.14.00 z dziećmi lub bez -jak kto woli. To jest wersja na dziś czyli środe . Jesli jednak w piątek będzie piękna pogoda i taką też będą zapowiadać na sobotę proponuję spotkanie na bulwarze przy placu zabaw (tak jak zaproponowała Kasia R.). Oczywiście w piatek na forum -załóżmy około 18.00 -20.00 zapadnie końcowa decyzja więc żadna z nas nie powinna pozostać zdezorientowana. Bądźcie zatem czujne w ten piątek i zaglądajcie na forum. Pa pa Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gdynianka_edziecko Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 10.04.03, 17:39 Przychylam się do propozycji Moniki! Jeśli faktycznie pogoda się poprawi to piszę się na spotkanie na placu zabaw przy plaży, no cóż a jeśli nie to co powiecie na zaproponowaną godz. 14-stą bo ja właściwie mogę się dostosować. Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 10:08 Hej, Mamy piątek i raczej mocno średnia pogodę Tak więć zapraszam do siebie na 14. Jeżeli nagle jutro zrobi się piękan pogoda to zawsze możemy jakoś zebrać się na plaże a w razie czego to tuż pod moim domem jest plac zabaw dla maluchów . czekamy jutro z Kacperkiem aga Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 11:54 aga, przypomnij mi adres, wybieramy się do Was z Maciusiem! Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 12:37 gdynia -orłowo pl. Górnośląski 9/11 m4 tel 668 17 61 ew. 601 36 32 24 zapraszam wszystkie stare bywalczynie i nowe również serdecznie witamy. Czekamy od 14. aga Odpowiedz Link Zgłoś
ruszek Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 13:18 My będziemy. Czy ktoś ma kontakt z Kasią i Tymonkiem? Asia chyba odpuści sobie to spotkanko, ale następnym razem może dołączy, co Asia? No to do jutra. PA Kasia (mama Patka) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 15:19 Tak asia pisała ze sobie odpuszcza. A nie wiem jak skontaktować sie z Kasią i Tymonem . POprzednie emaile mam wycięte i nie mam jej adresu . jednak stare edziecko było lepsze !!!!! Było miejsce na prywatne adresy i odsyłało odpowiedzi na priva . NIech KTOŚ TO PRZYWRÓCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gdynianka_edziecko Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 18:40 To do zobaczenia! Będziemy na 90%, bo dzisiaj trochę kiepsko się czuję (głowa mi pęka). Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
aasik25 Re: Spotkanie w Gdyni 11.04.03, 20:43 Hej dziewczyny! Daję sobie radę i już z każdym dniem jestem lepszą mamą Niestety Misia jescze nie nadaje się na dłuższe wypady więc po raz kolejny opuszczę nasze spotkanie. Myślę o Was i tęsknię. Asia Odpowiedz Link Zgłoś