Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Gdyni

07.04.03, 14:49
Jest pomysł spotkania w Gdyni drogie mamy, w przyszłą sobotę tzn.12
kwietnia. Co Wy na to? Wolicie z dziećmi czy gdzieś w knajpce same mamy?
Czekam na propozycje,
Magda(eMaćka)smile
Obserwuj wątek
    • ruszek Re: Spotkanie w Gdyni 07.04.03, 15:43
      Zawsze jestem chętna na spotkanie. Obojętnie mi czy z dziećmi czy bez.
      Dostosuję się. Jeżeli spotkanko będzie z dzieciaczkami i będzie ładna pogoda,
      możemy się umówić na placu zabaw na plaży (Gdynia Sródmieście, naprzeciw
      parkingu koło Riviery). Jak myślicie?

Kasia (mama Patryka)
      • mkrainska1 Re: Spotkanie w Gdyni 07.04.03, 21:42
        Witajcie ponownie,
        gdzies wcięło mi przed chwilą mój post. Ja jestem za tym,żeby odpocząć i
        pogadać -czyli bez dzieci w knajpce. Te ,które były ostatnio u Agi i widziały
        mnie z moim synkiem (beksa!!!) pewnie to zrozumieją. Mamy dzieci starszych i
        bardziej samodzielnych pewnie wolą ten czas spędzic ze swoimi pociechami -jest
        im pewnie trochę łatwiej -choćby z tego powodu,że nie trzeba ich już nosić.
        Rozumiem. Ja jednak wolę te dwie godzinki spędzić z Wami i z Wami trochę
        porozmawiać.
        Pozdrawiam,
        Monika (minika27 -mama Pawełka)
        • agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni 09.04.03, 13:34
          Dziewczyny mi jest wszystko jedno czy spotykamy sie same czy z maluchami. No
          moze troszke bardziej wolałabym , żeby Kacper mógł pobawic sie z dziećmi. Ale
          dostosuje sie do głosu wiekszości!!!!
          Jeżeli z dziećmi to spokojnie mozemy spotkac sie u mnie. Zapraszam również
          Tymona -drapiżcę./ Kacper musi ćwiczyć samoobronę w końcu to chłopaksmile
          No chyba ,ze będzie piękna pogoda w co trudno mi uwieżyć patrząc na to co
          dzieje sie za oknem . No ale cuda sie zdarzają .
          Tak więc kobitki co Wy na to?
          Która godzina?
          Gdzie?
          agucha
          Musiałam zmienić swoje imię bo takie jak ja już były
          Co za świństwo , ktoś się podszył
          • mkrainska1 Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 09.04.03, 19:14
            Aga -myślę,że najrozsądniej bedzie spotkać sie u Ciebie o godz.14.00 z dziećmi
            lub bez -jak kto woli. To jest wersja na dziś czyli środe . Jesli jednak w
            piątek będzie piękna pogoda i taką też będą zapowiadać na sobotę proponuję
            spotkanie na bulwarze przy placu zabaw (tak jak zaproponowała Kasia R.).
            Oczywiście w piatek na forum -załóżmy około 18.00 -20.00 zapadnie końcowa
            decyzja więc żadna z nas nie powinna pozostać zdezorientowana. Bądźcie zatem
            czujne w ten piątek i zaglądajcie na forum.
            Pa pa
            Monika
            • gdynianka_edziecko Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 10.04.03, 17:39
              Przychylam się do propozycji Moniki! Jeśli faktycznie pogoda się poprawi to
              piszę się na spotkanie na placu zabaw przy plaży, no cóż a jeśli nie to co
              powiecie na zaproponowaną godz. 14-stą bo ja właściwie mogę się dostosować.
              Amelia
              • agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 10:08
                Hej,
                Mamy piątek i raczej mocno średnia pogodę
                Tak więć zapraszam do siebie na 14. Jeżeli nagle jutro zrobi się piękan pogoda
                to zawsze możemy jakoś zebrać się na plaże a w razie czego to tuż pod moim
                domem jest plac zabaw dla maluchów .
                czekamy jutro z Kacperkiem
                aga
                • mast1 Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 11:54
                  aga, przypomnij mi adres, wybieramy się do Was z Maciusiem!
                  • agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 12:37
                    gdynia -orłowo
                    pl. Górnośląski 9/11 m4 tel 668 17 61 ew. 601 36 32 24
                    zapraszam wszystkie stare bywalczynie i nowe również serdecznie witamy.
                    Czekamy od 14.
                    aga
                • ruszek Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 13:18
                  My będziemy. Czy ktoś ma kontakt z Kasią i Tymonkiem? Asia chyba odpuści sobie
                  to spotkanko, ale następnym razem może dołączy, co Asia?

No to do jutra. PA

Kasia (mama Patka)
                  • agaa-agucha Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 15:19
                    Tak asia pisała ze sobie odpuszcza.
                    A nie wiem jak skontaktować sie z Kasią i Tymonem . POprzednie emaile mam
                    wycięte i nie mam jej adresu . jednak stare edziecko było lepsze !!!!! Było
                    miejsce na prywatne adresy i odsyłało odpowiedzi na priva .

NIech KTOŚ TO PRZYWRÓCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                    • ruszek Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 15:28
                      Wysłałam Kasi e-maila.
                      • gdynianka_edziecko Re: Spotkanie w Gdyni -konkrety! 11.04.03, 18:40
                        To do zobaczenia! Będziemy na 90%, bo dzisiaj trochę kiepsko się czuję (głowa
                        mi pęka).
                        Amelia
    • aasik25 Re: Spotkanie w Gdyni 11.04.03, 20:43
      Hej dziewczyny! Daję sobie radę i już z każdym dniem jestem lepszą mamą smile

Niestety Misia jescze nie nadaje się na dłuższe wypady więc po raz kolejny
      opuszczę nasze spotkanie. Myślę o Was i tęsknię.

Asia

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka